Προς το περιεχόμενο

Διέρρευσαν φωτογραφίες των Moto Z2 και Moto Z2 Force


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η ιστοσελίδα Android Authority εξασφάλισε δύο press renders που αποκαλύπτουν δύο από τις επερχόμενες συσκευές της Motorola (Lenovo), τα Z2 Force και Z2.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις δύο περιπτώσεις, ο αισθητήρας ανάγνωσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται στην πρόσοψη ενώ ένα αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό, είναι η προσθήκη ενός dual-LED flash κοντά στην εμπρόσθια κάμερα. Το ίδιο χαρακτηριστικό θα διαθέτει και το Moto Z2 Play, το οποίο αναμένεται να βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 652 SoC.

 

To Moto Z2 Force που διέρρευσε σε λευκό/ χρυσαφί θα βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 835 SoC και θα κάνει χρήση της τεχνολογίας ShatterShield της Motorola που εξασφαλίζει ότι η οθόνη δεν θα σπάσει εύκολα μετά από πτώση.

 

Η συσκευή φημολογείται επίσης ότι θα διαθέτει οθόνη 5,5 ιντσών ανάλυσης WQHD ενώ ένα χαρακτηριστικό που επιβεβαιώνεται με την διαρροή της εικόνας είναι η διπλή κύρια κάμερα στο πίσω μέρος, που συνοδεύεται από dual-LED flash. Φυσικά, όπως και ο προκάτοχός του θα συνεργάζεται άριστα με τα MotoMods που κυκλοφορούν ήδη καθώς και με μερικά ακόμη που θα κυκλοφορήσουν σύντομα.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

Link.png Site: GSMArena
Link.png Site: GSMArena

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η διπλη καμερα τι;ποσα μεγαπιξελ;Απο σχεδιασμο δεν διαφερει απο τα προγενεστερα να δουμε τιμολογηση και μπαταρια αν συμφερει επισης εχει 2 ηχεια;

Αναμενουμε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μονο μια χαμηλή τιμή μπορεί να σώσει το design του 2012.  Μετά​ την αγορά από Lenovo το Moto (κακώς) εμφανίστηκε στην πρόσοψη. Πράγμα περίεργο γιατί ο σχεδιασμός δε θυμίζει Moto αλλά γαMoto. Εκεί στη Lenovo έπρεπε να πάρουν μαθήματα από μια πετυχημένη εταιρία, όχι να δώσουν. Αλλά όταν έχουν απολύσει πάνω από​ 95% του προσωπικού επί αμερικανικού εδάφους, στην ουσία έχουν πάψει την εταιρία.

 

Για συγκρίσεις design του Moto X (2013): http://www.gsmarena.com/motorola_moto_x-pictures-5601.php

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μέχρι τα Moto G3, X Play, style, force το design ήταν μοναδικό.

Το design έπρεπε να είναι ίδιο με το προηγούμενο μοντέλο, ώστε να ταιριάζουν τα moto mods. Το δήλωσε και η ίδια η Motorola άλλωστε, πώς το design θα μείνει ίδιο για 2 χρόνια λόγο moto mods.
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 μήνες μετά...

Το άρθρο θέλει διόρθωση παιδιά. Έχει γίνει σαλάτα. Όσο για τον σχεδιασμό του 3πειδη διαφέρει από s8/note8/lgv10/iPhone 8 είναι άσχημο ε? Όταν ο ένας αντιγραφει τον άλλο και όταν ο πρώτος στη σειρά έχει σχεδιάσει κάτι τόσο άσχημο με έξυπνη διαφήμιση είναι εφεύρεση. Και τα nodular κινητά της Motorola είναι άσχημα.

 

Πάρε το αυγό και κουρεφτο λέω γω. Όσο ποιο ακριβό και όσο καλύτερη διαφήμιση και προώθηση υπάρχει τόσο θα υπάρχουν οι αδαείς να τα σκανε ...

 

Κρίμα. Πάει και ο Έλληνας.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...