Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με βαση την εν λογω εταιρεια/δηλωση που εκανε ναι οπως λεει στο αρθρο,εκτος αν αυτος που εγραψε το αρθρο λεει ψεμματα ή αλλο γραφτηκε.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν πρόκειται να υπάρξει κάτι επίσημο μέχρι 20 Αυγούστου. Εδώ μισό χρόνο τώρα τρεφόμαστε με φήμες, περιμεντε λίγο ακόμη!

• Like 1
Δημοσ.

όταν με το κάλο βγούνε θα δούμε πόσο θα είναι η πραγματική διάφορα με τις τωρινές κάρτες, αν ισχυεί οτι η 2080 θα ειναι ταχυτερη 8-10% απο την 1080ti

εγώ προσωπικά δεν βλέπω κάποιο σοβαρό λογο για να αλλάξω κάρτα

τώρα οποίος είναι με 1060-1070 θα δει σημαντικές διάφορες εκεί αξίζει η μετάβαση

Δημοσ.
1 ώρα πριν, FORIS78 είπε

όταν με το κάλο βγούνε θα δούμε πόσο θα είναι η πραγματική διάφορα με τις τωρινές κάρτες, αν ισχυεί οτι η 2080 θα ειναι ταχυτερη 8-10% απο την 1080ti

εγώ προσωπικά δεν βλέπω κάποιο σοβαρό λογο για να αλλάξω κάρτα

τώρα οποίος είναι με 1060-1070 θα δει σημαντικές διάφορες εκεί αξίζει η μετάβαση

Φίλε η ti είναι καλό να αλλαζει με ti

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Καλά σίγουρα, αλλά οι enthusiasts θα σπαστούν που η 1080Ti τους δεν θα μπορεί να το ενεργοποιήσει στο Metro και θα τα στάξουν :P

Για να γίνει το σχετικό τζέρτζελο...

Να δεις σπάσιμο που το compute στα Vega θα το σηκώνει άνετα  (και κόντρα σπάσιμο που θα είναι κλειδωμένο σε στυλ PissX).

😛

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Να σας δω αν θα κρατηθείτε αν βγει το 2080 30-40% πάνω..

Μακάρι να γίνει κάτι τέτοιο. Σκέφτεσαι μετά πόσο επάνω θα είναι η ti; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Μακάρι να γίνει κάτι τέτοιο. Σκέφτεσαι μετά πόσο επάνω θα είναι η ti; 

Άλλο ένα 40% πάνω χαλαρά πάνω από την gtx 2080...........H gtx 2080 εννοείται θα είναι χαλαρά πάνω (το πόσο %  δεν γνωρίζω) από την gtx 1080ti.....καινούργια γενιά είναι πως θα πουλήσει αλλιώς.......

Επεξ/σία από BabisTs
Δημοσ.

Δε νομίζω να δούμε τόσο μεγάλες διαφορές μιας και τα 12nm είναι τα 16nm ουσιαστικά και για λόγους marketing λένε 12nm..Το πιο πιθανό είναι να δούμε μία απ' τα ίδια.

2080Ti/1180Ti = 2080/1180 + 30-35%

2080/1180 = 1080Ti + 20-25%

2070/1170 = 1080Ti

Και μεγαλύτερες διαφορές όταν γίνει η  μετάβαση στα 7nm.

Δημοσ.

Λίγες μέρες μείνανε μέχρι τις 20 του μηνός...για να δούμε τι θα πουν τότε για τα νέα καρτόνια και τι όντως αποδόσεις θα έχουν........

• Like 3
Δημοσ.

Για την περίπτωσή μου σαφώς πρέπει να περιμένω την νέα ti. Και αν ισχύσει τελικά ότι σε σύγκριση με την 1080 που έχω τώρα θα είναι 40% τουλάχιστον πάνω. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, HALF EVIL είπε

Για την περίπτωσή μου σαφώς πρέπει να περιμένω την νέα ti. Και αν ισχύσει τελικά ότι σε σύγκριση με την 1080 που έχω τώρα θα είναι 40% τουλάχιστον πάνω. 

Απο την 1080 που έχεις τωρα,η νέα ti λογικά θα είναι τουλάχιστον 80% καλύτερη,αν όχι 100%. Αλλιώς δεν έχει λόγο ύπαρξης. 40% καλύτερη είναι πάνω κάτω  η τωρινή 1080ti.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...