Arkin Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, greg4 είπε Δεν είναι η 1070 για 1080p 60fps... Σε όλα τα παιχνίδια έχω πάνω από 70 αν εξαιρέσεις το ac origins και παίζω και 1440p Average μπορεί min με τίποτα. 1070ti έχω στα 2126 και έχω άλλη άποψη. Βάλε unity σε 1440p με κλειστά msaa soft shadows και πες μου μετά από μισή ώρα τι min έχεις δει. Προφανώς βασικό ρόλο παίζει με τι παιχνίδια ασχολείσαι. Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2018 από Arkin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Arkin είπε Αυτό που γράφετε ότι για την κάθε οθόνη αναλογεί η αντίστοιχη gpu δεν ισχύει πάντα. Παίζω παιχνίδια που η κάρτα κοιμάται στο 40% και παιχνίδια που βαράει 85 95 συνέχεια. Ποτέ δεν πάει χαμένη παραπάνω επεξεργαστικη ισχύς και αν πάει σήμερα με τα νέα παιχνίδια θα έρθει στα ίσια της. Λένε για 1060 αρκεί σε 1080p 60fps και σε πολλά νέα παιχνίδια στα min πέφτει και στα 40 45. Η 1070 είναι για 1080p 60fps Η 1080 για 2k 60fps και πάλι δύσκολα Η 1080ti για 2k 100fps η 4k 60p πιο ζόρικα Επίσης μην βλέπετε πάντα τα average fps τα min να βλέπετε. Στο unity έχω 100fps average αλλά πέφτω και στα 70 75 οριακά σε σημεία. Παιχνίδι του 2014 έτσι. Χωρίς msaa και soft shadows τα άλλα τέρμα και reshade. Και σκεφτείτε με τα νέα παιχνίδια τι θα γίνει. Ας έχετε επεξεργαστικη ισχύ ποτέ δεν ξέρετε πότε θα την χρειαστείτε. Οταν μιλαμε για 1080p 60fps,συνηθως μιλαμε για οθονες μεχρι 150-200ευρω και αρα συνηθως και το υπολοιπο συστημα ειναι αναλογης αξιας(πχ επεξεργαστης μεχρι i5 8400/ryzen 5). Επισης μιλαμε το παιχνιδι να ειναι playable μεχρι και σε high settings. Τωρα αν υπαρχει κοσμος με κολλημενα μυαλα που θελει να παιζει μονο στα ultra 1080p απλα για να νιωθει καποια ανωτεροτητα(γιατι εχει γραφτει αυτο το πραγμα πολλες φορες)δικαιωμα του. Αλλα οχι οτι θα φτασουμε στο τελος να λεμε οτι για 1080p 60fps θελεις τοσο ακριβες καρτες,μην τρελαθουμε κιολας. Υποτιθεται σε τεχνολογικο forum ειμαστε,δεν γινεται να παραπληροφορουμε τον κοσμο να τρεχει να δινει ενα σκασμο λεφτα για να παιζει console ports. Το οτι το AC Unity επεφτε στα 70fps με 1070ti και 8700κ δεν σημαινει οτι ολα τα παιχνιδια εχουν απαιτησεις,αλλα οτι πολλα απο τα παιχνιδια οπως αυτο ειναι κακογραμμενα γιατι δεν ειναι φυσιολογικη αποδοση αυτη για αυτο το Hardware.Και οχι Heybro δεν ειναι φυσιολογικο να εχεις υπολογιστη τελευταιας γενιας 2000ευρω και το παιχνιδι σε 1080p να σου τρεχει στα 70fps,προβλημα το παιχνιδιου αυτου καθαυτου ειναι,δεν θα προτεινουμε στον κοσμο για 1080p να αγοραζει καρτες γραφικων και συστηματα συνολικης αξιας 1000+ευρω. Και εγω επαιξα τις προαλλες Resident evil revelations και σε ενα συγκεκριμενο σημειο οταν αλλαζες περιοχη και σου φορτωνε την επομενη πιστα τα fps κανανε βουτα στα 20 συγκεκριμενα σε αυτο το σημειο.Οχι οτι δεν εφτανε το εν λογω hardware για παιχνιδι του nintendo 3ds,αλλα οτι ετσι ειναι γραμμενο το παιχνιδι να τρεχει. Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2018 από Fulgore 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg4 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Στα 1440p μπορεί και να πέσει κάτω από 60fps στα min σε μερικές περιπτώσεις. Στα 1080p δεν θα πέσει κάτω από 60.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Προσωπικά εμμένω στην άποψη μου από την εμπειρία που έχω σε ότι έχω παίξει. Και high να έχουμε θα βάλουμε ένα reshade κάτι κάνα mod και πάλι θα πέσουν τα fps. 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Οταν μιλαμε για 1080p 60fps,συνηθως μιλαμε για οθονες μεχρι 150-200ευρω και αρα συνηθως και το υπολοιπο συστημα ειναι αναλογης αξιας(πχ επεξεργαστης μεχρι i5 8400/ryzen 5). Επισης μιλαμε το παιχνιδι να ειναι playable μεχρι και σε high settings. Τωρα αν υπαρχει κοσμος με κολλημενα μυαλα που θελει να παιζει μονο στα ultra 1080p απλα για να νιωθει καποια ανωτεροτητα(γιατι εχει γραφτει αυτο το πραγμα πολλες φορες)δικαιωμα του. Αλλα οχι οτι θα φτασουμε στο τελος να λεμε οτι για 1080p 60fps θελεις τοσο ακριβες καρτες,μην τρελαθουμε κιολας. Υποτιθεται σε τεχνολογικο forum ειμαστε,δεν γινεται να παραπληροφορουμε τον κοσμο να τρεχει να δινει ενα σκασμο λεφτα για να παιζει console ports. Το οτι το AC Unity επεφτε στα 70fps με 1070ti και 8700κ δεν σημαινει οτι ολα τα παιχνιδια εχουν απαιτησεις,αλλα οτι πολλα απο τα παιχνιδια οπως αυτο ειναι κακογραμμενα γιατι δεν ειναι φυσιολογικη αποδοση αυτη για αυτο το Hardware.Και οχι Heybro δεν ειναι φυσιολογικο να εχεις υπολογιστη τελευταιας γενιας 2000ευρω και το παιχνιδι σε 1080p να σου τρεχει στα 70fps,προβλημα το παιχνιδιου αυτου καθαυτου ειναι,δεν θα προτεινουμε στον κοσμο για 1080p να αγοραζει καρτες γραφικων και συστηματα συνολικης αξιας 1000+ευρω. Και εγω επαιξα τις προαλλες Resident evil revelations και σε ενα συγκεκριμενο σημειο οταν αλλαζες περιοχη και σου φορτωνε την επομενη πιστα τα fps κανανε βουτα στα 20 συγκεκριμενα σε αυτο το σημειο.Οχι οτι δεν εφτανε το εν λογω hardware για παιχνιδι του nintendo 3ds,αλλα οτι ετσι ειναι γραμμενο το παιχνιδι να τρεχει. Το θέμα είναι ακόμα και 5 10 παιχνίδια να σου κάνουν τέτοιο θέμα μια 1060 δεν θα με έφτανε ούτε για ζητώ παντού θα είχα κάτω από 60fps ακόμα και σε high σε 2560x1080 με reshade. Ούτε είναι καλό να έχουμε συνέχεια 99% την κάρτα να ψοφάει για να δώσει τα 75fps που πρέπει. Επίσης όπως έγραψα παραπάνω χωρίς msaa και soft shadows. Οτιδήποτε άλλο ρίξω η διαφορά είναι εμφανής. Το ένα κακογραμμένο το άλλο κακογραμμένο δυστυχώς δεν δίνουν τη βάση που δίνουν στις κονσόλες. 1 ώρα πριν, greg4 είπε Στα 1440p μπορεί και να πέσει κάτω από 60fps στα min σε μερικές περιπτώσεις. Στα 1080p δεν θα πέσει κάτω από 60.. 10 παιχνίδια μπορώ να σου βρω που θα πέσει και κάτω από 60 άνετα. Και μιλάμε για 1920x1080. Σε 2560x1080 που παίζω στα 75 η 1070 οριακή θα ήταν. Η 1070ti στο unity nfs payback wildlands έχει σημεία που ήταν οριακη πάντα με reshade και όχι σε όλα ultra. Βλέπω κάποιους που έχουν 1060 με 2k οθόνες και παίζουν στα 40 45fps η βάζουν medium. Οι περισσότεροι βλέπουν Average αλλά μετά από 400 ώρες που έχω παίξει με το σύστημα που έχω έχω άλλη άποψη. Η 1060 έχει 300 ευρώ η 6gb. Η 1070ti 450 δεν είναι πολλά παραπάνω και η απόδοση τα αξίζει τα 150. Η 1060 έπρεπε να έχει 200 ευρώ η 6αρα 350 η 1070 μετά από 2 χρόνια. Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2018 από Arkin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, noFEARgr είπε Ηeybro η εμμονη που εχεις και η ψυχαναγκασμος να βλεπεις 24/7 , 75 fps καλο θα ηταν να το κοιταξεις αντι να παιζεις εσυ τα παιχνιδια , σε παιζουν αυτα. Δεν υπάρχει κάποια εμμονή απλά δεν μου αρέσουν οι ανακρίβειες. Αν κάποιοι δεν έχουν θέμα με τα 40 45fps μπράβο τους. Μια χαρά παίζω και απολαμβάνω τα παιχνίδια όπως πρεπει μην ανησυχείς. Και όπως έγραψα μια 1060 έχει 300 είναι μικρή η διαφορά για 1070 1070ti. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, Arkin είπε Δεν υπάρχει κάποια εμμονή απλά δεν μου αρέσουν οι ανακρίβειες. Αν κάποιοι δεν έχουν θέμα με τα 40 45fps μπράβο τους. Μια χαρά παίζω και απολαμβάνω τα παιχνίδια όπως πρεπει μην ανησυχείς. Και όπως έγραψα μια 1060 έχει 300 είναι μικρή η διαφορά για 1070 1070ti. μικρη διαφορα ; ειναι πανω απο το 50% .Επισης με μια 580 αντι για 1060 , τα 45 fps γινονται πολυ καλυτερα λογω freesync. Ειδικα σε single player τιτλους . Εχεις βρει ενα απο τα χειροτερα παιχνιδια το wildland και το κοπανας συνεχεια λες και ασχολειται κανεις με αυτο . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, noFEARgr είπε μικρη διαφορα ; ειναι πανω απο το 50% .Επισης με μια 580 αντι για 1060 , τα 45 fps γινονται πολυ καλυτερα λογω freesync. Ειδικα σε single player τιτλους . Εχεις βρει ενα απο τα χειροτερα παιχνιδια το wildland και το κοπανας συνεχεια λες και ασχολειται κανεις με αυτο . Δεν είναι μόνο το wildlands unity payback ακόμα και το rise of the tomb raider είχε σημεία λίγα βέβαια που ήταν οριακά 75. Είναι ανάλογα με τι ασχολείται ο καθένας πολλοί παίζουν fortnite pubg overwatch εκεί η 1060 είναι υπεραρκετή. Δεν ξέρω πάντως επειδή μιλάμε για hobby θεωρώ λίγα τα 150 για αρκετά καλύτερες επιδόσεις και μακροπροθεσμα αν το δούμε. Από εκεί και πέρα ο καθένας έχει την άποψη του. Από αυτά που έχω δει έχω την δικιά μου άποψη σεβαστή όπως και οι υπόλοιπες. Όπως και να έχει αρκετά off topic βγήκαμε με το καλό να έρθουν οι νέες κάρτες να δούμε επιδόσεις και τιμές γιατί έχουμε μπλέξει με κάρτες του 2016. Χωρίς ανταγωνισμό αυτά γίνονται. Αν ήταν η Vega όπως θα έπρεπε να είναι θα είχαμε εδώ και μήνες νέες κάρτες από Nvidia. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Τα ακατέβατα FPS(Και κυρίως το stuttering) έχουν να κάνουν κυρίως με την μηχανή γραφικών αλλά και με το πόσο δυνατό είναι το setup που έχεις. Γι' αυτό αγοράζει κάποιος G-Sync monitor, για να έχει smoothness ακόμα και στα 40-50FPS το παιχνίδι. Ωστόσο αν η μηχανή γραφικών είναι προβληματική και το παιχνίδι έχει stuttering/hitching, το G-Sync δεν θα διορθώσει την κατάσταση. Επίσης να τονίσουμε ότι τα Ultra settings είναι gimmick τις περισσότερες φορές και η διαφορά με τα High είναι κοροϊδία σκέτη. Το δυνατό PC δουλεύει ως brute force για τους περισσότερους τίτλους και δεν απολαμβάνεις έξτρα features στην PC έκδοση, εκτός κι αν έχει GameWorks τα οποία είναι αρκετά απαιτητικά. Η GTX1070 σιγά σιγά γίνεται 1080P/60FPS κάρτα, σε 1440P η GTX1080 θα μπορεί οριακά να κρατήσει τα 60FPS ενώ η GTX1080Ti σε κάποια τελευταία δεν έχει 4K/60. Μιλάμε πάντα για Ultra settings βέβαια, μπορείς εύκολα να πέσεις στα High ή να ρίξεις 2-3 απαιτητικά settings και να έχεις 1440P/60 με την GTX1070 ας πούμε. Τέλος ευτυχώς θα βγουν νέες κάρτες γιατί χρειάζονται, ειδικά για 4K. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Τα ακατέβατα FPS(Και κυρίως το stuttering) έχουν να κάνουν κυρίως με την μηχανή γραφικών αλλά και με το πόσο δυνατό είναι το setup που έχεις. Γι' αυτό αγοράζει κάποιος G-Sync monitor, για να έχει smoothness ακόμα και στα 40-50FPS το παιχνίδι. Ωστόσο αν η μηχανή γραφικών είναι προβληματική και το παιχνίδι έχει stuttering/hitching, το G-Sync δεν θα διορθώσει την κατάσταση. Επίσης να τονίσουμε ότι τα Ultra settings είναι gimmick τις περισσότερες φορές και η διαφορά με τα High είναι κοροϊδία σκέτη. Το δυνατό PC δουλεύει ως brute force για τους περισσότερους τίτλους και δεν απολαμβάνεις έξτρα features στην PC έκδοση, εκτός κι αν έχει GameWorks τα οποία είναι αρκετά απαιτητικά. Η GTX1070 σιγά σιγά γίνεται 1080P/60FPS κάρτα, σε 1440P η GTX1080 θα μπορεί οριακά να κρατήσει τα 60FPS ενώ η GTX1080Ti σε κάποια τελευταία δεν έχει 4K/60. Μιλάμε πάντα για Ultra settings βέβαια, μπορείς εύκολα να πέσεις στα High ή να ρίξεις 2-3 απαιτητικά settings και να έχεις 1440P/60 με την GTX1070 ας πούμε. Τέλος ευτυχώς θα βγουν νέες κάρτες γιατί χρειάζονται, ειδικά για 4K. Συμφωνώ αυτό γράφω σε πόσα μηνύματα ότι η 1070 εδώ και αρκετό καιρό είναι για 108060p αλλά ποιος ακούει. Στα ultra δεν είπε κανείς να βάλουμε msaa η τα game works της Nvidia. Πχ hbao+ θα βάλεις ένα shadows να ρίξεις σε high. Αν ρίξεις textures η terrain χόρτα κτλ αλλάζει αρκετά προς το χειρότερο το παιχνίδι. Και με ένα reshade sweet fx έχεις ακόμα 7 8% πτώση. Μακάρι να είναι τουμπανες οι νέες κάρτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Τέλος το offtopic και οι προσωπικές αναφορές μείνετε στο θέμα / ουσία του νήματος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Multiple Next-Gen GeForce and Quadro products go through EEC certification office 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Moderators Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Χεχε, άρα το PG180 pcb που είδαμε πριν λίγες μέρες, θα είναι από το "μεγάλο". Άρα ο πυρήνας δε θα είναι σημαντικά μεγαλύτερος αν δεν κάνω λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spasarxidas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Άντε να πάρουμε εμείς οι εθισμένοι με τα ultra καινούργια κάρτα γραφικών.Ημουν με 770 και έπρεπε να ρίξω λίγα shadows για να έχω ultra σε όλα τα games.Καιρος να πάρω νέα κάρτα. Edit:970 ήθελα να γράψω και έκανα λάθος. Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2018 από Spasarxidas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Στο event του Huang θα ανακοινώσουν νέες Quadro λένε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 GeForce GTX 1180 going Dual-fans and would be available in September Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα