Προς το περιεχόμενο

NVIDIA Volta, GV100

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, phanispal είπε

Αν κάθεσαι όντως στο 1 μέτρο μπορεί, γιατί εγώ είμαι με 27άρι 1440p και έχω μετρήσει ότι τα μάτια μου απέχουν ~60 πόντους απ' το panel.

95-100cm μετρημένα όταν κάθομαι κανονικά στην καρέκλα με το συρτάρι του πληκτρολογίου ανοιχτό. Πιο κοντά όταν βλέπω ταινία επειδή το συρτάρι είναι κλειστό (ας πούμε 75-80cm). Προβλέπω 40"+ 4Κ τηλεόραση σαν monitor στο μέλλον του γραφείου αυτού. Περιμένω απλά να βγουν τηλεοράσεις με Freesync σε λογικές τιμές. :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

they confirmed that the list is not coming from any official channel.

This is just a rumor and it does not confirm anything (including the ‘GTX 1180’ name)

Ειναι τοσο δυσκολο στα σαπιο sites να κανουν υπομονη μεχρι τελος του Αυγουστου να δουμε μηπως εχουμε καμια πραγματικη εξελιξη?

Φτανει ποια με τις φημες του καθενος,μας τα εχουν κανει να....

• Thanks 2

21 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Αν δεν είναι fake news πάλι.

Αν έχει nv-link like connector όπως φαίνεται πάνω με τα ίδια περίπου χαρακτηριστικά, τότε μιλάμε για ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ στο multi gpu και κανόνικο scalάρισμα με 2 κάρτες (διπλάσια vram κλπ).

Ο πυρήνας φαίνεται μικρός οπότε ή είναι pascal based (GP104 όχι GP102) ή είναι μια μικρότερη εκδοχή του volta που βρίσκεται στην titan V που είναι και το πιο πιθανό σενάριο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...