Fulgore Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, Spasarxidas είπε Καλό αυτό.Αντε να τσιμπήσουμε κάνα καρτονι.Θελω ultra, είμαι εθισμένος😁 Εισαι εθισμενος στα Ultra settings γιαυτο και τοσο καιρο ειχες την 970? Στις 21/7/2018 στις 11:36 ΠΜ, Spasarxidas είπε Έδωσα και την 970 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FORIS78 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Και εγώ είπα να περιμένω για τις καινούργιες μιας και έδωσα την 1070 μου αλλά δεν κρατήθηκα τελικά και τσιμπησα μια 1080ti. Ελπίζω να την παλέψει για κανα χρόνο ακόμα για 2κ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δεν ειπε και τιποτα καινουργιο βεβαια ή που δεν γνωριζαμε ηδη. 32 λεπτά πριν, FORIS78 είπε Και εγώ είπα να περιμένω για τις καινούργιες μιας και έδωσα την 1070 μου αλλά δεν κρατήθηκα τελικά και τσιμπησα μια 1080ti. Ελπίζω να την παλέψει για κανα χρόνο ακόμα για 2κ Αν δεν την χρυσοπληρωσες και βρηκες καλη υλοποιηση σε καλη τιμη μια χαρα εκανες.Λουκουμι ειναι για την οθονη σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FORIS78 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Σφραγισμένη MSi gaming x βρήκα με 770ε εδωσα και την δικιά μου 380 μια χαρά έκανα πιστευω βέβαια αν με Πάρει χαμπάρι η Γυνεκα είμαι να μετακομίζω 😄😄😄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, FORIS78 είπε Σφραγισμένη MSi gaming x βρήκα με 770ε εδωσα και την δικιά μου 380 μια χαρά έκανα πιστευω βέβαια αν με Πάρει χαμπάρι η Γυνεκα είμαι να μετακομίζω 😄😄😄 Ναι παρα πολυ καλη αγορα,δεδομενου οτι και νεες καρτες να β γουν δεν θα ειναι φθηνες. Αν εβρισκα και εγω αναλογη υλοποιηση στα χρηματα αυτα θα την επαιρνα σημερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spasarxidas Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, Fulgore είπε Εισαι εθισμενος στα Ultra settings γιαυτο και τοσο καιρο ειχες την 970? Το να μην είχα λεφτά εκείνο τον καιρό για να πάρω κάτι άλλο περνάει από τη γκλάβα σου ή πρέπει να σου γράφουμε επακριβώς τι μας συμβαίνει;Επισης γράφω 970 και όχι 770.Αρκετα από τα τελευταία τα έτρεχα σε ultra 60 fps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Spasarxidas είπε Το να μην είχα λεφτά εκείνο τον καιρό για να πάρω κάτι άλλο περνάει από τη γκλάβα σου ή πρέπει να σου γράφουμε επακριβώς τι μας συμβαίνει;Επισης γράφω 970 και όχι 770.Αρκετα από τα τελευταία τα έτρεχα σε ultra 60 fps. 1)Μαθε να εκφραζεσαι καλυτερα,αν εχεις σκοπο να συνεχισεις να συμμετεχεις στο forum. 2)Αυτος που λεει οτι ειναι εθισμενος σε ultra settings σε παιχνιδια δεν συμβιβαζεται με καρτες 4ετιας.Αν εχεις οικονομικο προβλημα αυτη την περιοδο απλα αποφευγεις να κανεις τετοιες δηλωσεις,για να μην παρεις και αναλογες απαντησεις. Ναι ορισμενα παιχνιδια τα τρεχει σε ultra πολλα αλλα παιχνιδια με το ζορι τα τρεχει σε high settings(βλεπε final Fantasy xv που μονο σε medium settings εχει 60fps). Λογικο βεβαια οταν μιλαμε για καρτα 4ετιας. Σε τεχνολογικο forum ειμαστε,προσεχετε τι γραφετε ορισμενοι για να μην δινετε δικαιωματα. Τελος τροφη για σκεψη για οσους λενε οτι ειναι κολλημενοι με Ultra settings σε 1080p ,τι ειναι καλυτερο οπτικα? 1080p ultra settings ή 1440p high settings. Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2018 από Fulgore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 12 λεπτά πριν, jigsaw99 είπε Αν εχεις 32αρα 1440p εχεις 91.79ppi Κανείς δεν προτείνει κάτι τέτοιο, το συνηθισμένο upgrade path είναι από 24" FullHD -> 27" 2K -> 32" 4K, με τις UW ενδιάμεσα. @FORIS78 Μεγειές, είναι πολύ καλή υλοποίηση και σίγουρα θα την παλέψει για 1-2 χρόνια στα 1440p. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, jigsaw99 είπε Το ξέρω απλά δεν σημαίνει πάντα ότι 2k καλύτερο του full HD. Όλα έχουν να κάνουν με την αναλογία και την απόσταση θέασης. Spoiler Οχι, παντα σημαινει οτι ειναι καλυτερα απο 2κ. 1)Γιατι αναφερομαστε σε 27ιντσα monitor που εχουν και οι περισσοτερο στο forum. 2)Γιατι δεν αναφερομαστε μονο σε απλα 2κ monitor με 60hz αλλα στα γνωστα gaming 144hz οπου εκει ξεφευγει η διαφορα,γιαυτο και κοστιζουν αναλογα. Και αυτο για να αποφυγουμε οτι να ναι συγκρισεις οπως πχ με 32αρια 1440p monitor ή 27ρια 4κ monitor. Το ξαναλεω ομως οτι το point μου παραπανω ειναι οτι Μεγαλυτερη αναλυση και high settings ειναι καλυτερα απο full hd και ultra settings. Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2018 από Fulgore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Γιαυτο υποτιθεται αναβαθμιζεις και συχνα οπως καλη ωρα τωρα με τις νεες καρτες οταν βγουν.Γιατι κυριως απευθυνονται πρωτα σε αυτους που εχουν παραπανω απαιτησεις λογω των monitor που εχουν. Αλλιως ακομα και οι τωρινες pascal ειναι παραπανω απο αρκετες για 1080p 60hz monitors με μια 1070 στην καλυτερη. Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2018 από Fulgore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 34 λεπτά πριν, jigsaw99 είπε Το ξέρω απλά δεν σημαίνει πάντα ότι 2k καλύτερο του full HD. Όλα έχουν να κάνουν με την αναλογία και την απόσταση θέασης. Σκέψου ότι μια 55αρα full HD είναι 40ppi αλλά στα 2.5 μέτρα δείχνει εξαιρετικά καλά με σωστη πηγη και αρχείο. Όχι, αυτό ακριβώς σημαίνει. 27" 2Κ είναι πάντα καλύτερη από 24" FullHD, για αποστάσεις γραφείου (<1μ). Το αυτό και για τις 32" 4Κ. Έχεις περισσότερο screen real estate σε desktop / καλύτερη ποιότητα εικόνας σε 3D λόγω μεγαλύτερης ανάλυσης και μεγαλύτερο μέγεθος συνεπάγεται μεγαλύτερη κάλυψη του οπτικού πεδίου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ έχω 1440p 32" κυρίως για ταινίες/σειρές. Πρέπει να πω ότι, παρόλο που το ppi είναι ίδιο με 1080p 24", τα games είναι πιο εντυπωσιακά απλά και μόνο λόγο μεγέθους. Δεν νομίζω δηλαδή να με εντυπωσίαζε πιο πολύ στα games μια οθόνη 1440p 27". Δεν έχω δοκιμάσει για να είμαι σίγουρος, αλλά με δεδομένο ότι κάθομαι στο μέτρο νομίζω ότι το μέγεθος είναι πιο σημαντικό. Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2018 από mindtrapper Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Αν κάθεσαι όντως στο 1 μέτρο μπορεί, γιατί εγώ είμαι με 27άρι 1440p και έχω μετρήσει ότι τα μάτια μου απέχουν ~60 πόντους απ' το panel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Παιδια δεν ειναι τυχαιο οτι ανεφερα εξ αρχης την αναλυση και οχι ιντσες/οθονες/αποσταση κλπ,γιατι οπως το εχω τονισει ηθελα να δωσω βαση κυριως στην παραπανω αναλυση απο το περιβοητο Full Hd. Αρα εννοειται οτι ειναι αυτονοητο οτι μιλαμε για 27ιντσες με ιδανικη αποσταση. Απλα ηθελα να τονισω επειδη ανα καιρους διαβαζω αυτο το περιβοητο''θελω να τα παιζω ολα στα ultra'' οπως γραφτηκε και τωρα,ποσο λαθος ειναι μιας και τις περισσοτερες φορες μιλαμε για απλα 1080p 60hz monitor των 130ευρω ξερω γω. Ποιοι ειναι αυτοι που περιμενουν περισσοτερο τις νεες καρτες?Οι κατοχοι 1080p 60/144hz που και με τις τωρινες pascal τους υπερκαλυπτουν ή οι κατοχοι 1440p 144hz,4k 60/144hz? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα