Προς το περιεχόμενο

NVIDIA Volta, GV100

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Heybro είπε

Οι διαφορές είναι μεγάλες ακόμα και σε high ultra high πολλες φορές. Είναι τι στάνταρ έχει ο καθένας και πόσο μπορεί να πέσει σε ρυθμίσεις για να παίξει σαν άνθρωπος. 

🤣🤣🤣

Κλαιω απλα. Ενας απο τους λογους που τα περισσοτερα παιχνιδια τα λεμε απλα console ports ειναι για αυτο ακριβως τον λογο.Επειδη ειναι φθηνες μεταφορες των εκδοσεων των κονσολων που τις περισσοτερες φορες δεν υπαρχουν καν διαφορες μεταξυ High με very high. Μαλλον δεν εχουμε το βιονικο ματι του heybro για να δουμε τις ''μεγαλες κιολας'' διαφορες.

Τουλαχιστον να μου το ελεγε ενας που παιζει πχ σε medium settings σε 4κ monitor σε σχεση με ultra να ελεγα ισως.

Επεξ/σία από Fulgore
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 λεπτά πριν, nikos5800 είπε

σε πιο παιχνιδι ειναι μεγαλη η διαφορα ? για πες 

Μπορείς να συγκρίνεις very high με high στο wildlands η στο origins syndicate unity. Το μόνο παιχνίδι που όντως δεν είχε διαφορές ήταν το far cry 5 αλλά δεν υπήρχε διαφορά και στα fps. Δηλαδή 5fps διαφορά ultra με medium. 

1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

🤣🤣🤣

Κλαιω απλα. Ενας απο τους λογους που τα περισσοτερα παιχνιδια τα λεμε απλα console ports ειναι για αυτο ακριβως τον λογο.Επειδη ειναι φθηνες μεταφορες των εκδοσεων των κονσολων που τις περισσοτερες φορες δεν υπαρχουν καν διαφορες μεταξυ High με very high. Μαλλον δεν εχουμε το βιονικο ματι του heybro για να δουμε τις ''μεγαλες κιολας'' διαφορες.

Η διάφορες φαίνονται. Παντα βγάζω screenshot ίδιες εικόνες όταν ξεκινάω ένα παιχνίδι και συγκρίνω τα γραφικά. Μόνο στο far cry 5 δεν είδα μεγάλες διαφορές. Αλλού υπάρχουν. Δοκιμάστε το και πείτε μου. Εγω τις βλέπω πάντως και μπορώ να παραθέσω εικόνες να συγκρίνουμε. 

6 λεπτά πριν, Heybro είπε

Η διάφορες φαίνονται. Παντα βγάζω screenshot ίδιες εικόνες όταν ξεκινάω ένα παιχνίδι και συγκρίνω τα γραφικά. Μόνο στο far cry 5 δεν είδα μεγάλες διαφορές. Αλλού υπάρχουν. Δοκιμάστε το και πείτε μου. Εγω τις βλέπω πάντως και μπορώ να παραθέσω εικόνες να συγκρίνουμε. 

Τι να τα κανω τα screenshots σου ρε συ,τα βλεπω ο ιδιος στα παιχνιδια.Θυμαμαι και το rise of the tomb raider οταν το παιζαμε day one που αρκετοι ειχαμε ριξει τα settings στα high για τα frame drops που ειχε σε κατι περιοχες οπως το geothermal valley,τι να σου πω τρελες διαφορες....

Μονο μεταξυ low και ultra υπαρχουν οντως υπαρκτες διαφορες,γιατι εκει τρωνε χτυπημα και τα περιβαλλοντα και τα αντικειμενα και τα παντα.

Heybro είσαι μέτοχος της Ubisoft ? Μόνο τα δικά της παιχνίδια αναφέρεις παρόλο που τα μισά είναι σκουπίδια . Πολύ θα ήθελα να δω τις εικόνες με τις διάφορες από high σε very high . Γιατί πέρα από το frame rate δεν νομίζω να αλλάζει τίποτα άλλο 

• Like 1

Μόλις τώρα, Fulgore είπε

Τι να τα κανω τα screenshots σου ρε συ,τα βλεπω ο ιδιος στα παιχνιδια.Θυμαμαι και το rise of the tomb raider οταν το παιζαμε day one που αρκετοι ειχαμε ριξει τα settings στα high για τα frame drops που ειχε σε κατι περιοχες οπως το geothermal valley,τι να σου πω τρελες διαφορες....

Μονο μεταξυ low και ultra υπαρχουν οντως υπαρκτες διαφορες,γιατι εκει τρωνε χτυπημα και τα περιβαλλοντα και τα αντικειμενα και τα παντα.

Κοίτα είναι ανάλογα τη μηχανη γραφικών. Σε κάποια παιχνίδια όντως είτε βάλω ultra είτε high κάποιες ρυθμίσεις το ίδιο και το αυτό. Σε άλλα υπάρχουν διαφορές. Και αν είναι μικρές πάει στο καλό. Στο wildlands έριξα ρυθμίσεις δεν γινόταν αλλιώς. Δεν θα πω όμως ότι το έπαιξα όπως έπρεπε. Στα ultra υπήρχαν διαφορές που ούτε η 1080ti δεν έβγαζε 60αρι. Οι απαιτήσεις που έγραψες για το ps3 δεν κολλάει. Αν μου δώσεις τώρα ps3 θα το πετάξω. 

2 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Heybro είσαι μέτοχος της Ubisoft ? Μόνο τα δικά της παιχνίδια αναφέρεις παρόλο που τα μισά είναι σκουπίδια . Πολύ θα ήθελα να δω τις εικόνες με τις διάφορες από high σε very high . Γιατί πέρα από το frame rate δεν νομίζω να αλλάζει τίποτα άλλο 

Όχι απλά αυτά έχω παίξει τελευταία. Δεν θα γράψω για Witcher η final fantasy γιατί δεν τα έχω παίξει. Τώρα στο σκληρό έχω unity και forza 3 που παίζω αυτό τον καιρό θα βγάλω μερικά screenshot να δούμε τις διαφορές. 

Μόλις τώρα, noFEARgr είπε

Δεν έχεις παίξει the witcher και κάθεσαι και ασχολείσαι με το wildlands .... και θα μας πεις μετά για υψηλά στάνταρ .

Το Witcher θέλει 180 ώρες. Το χειμώνα θα το παίξω το καλοκαίρι θα τη βγάλω με τα 2 παιχνίδια που έγραψα. Αυτό που γράφεις είναι λίγο άσχετο. Ο άλλος καίγεται με το άθλιο pubg εγώ παίζω τα πάντα το Witcher μόλις γίνει αγορά θα το παίξω αλλά όχι τώρα. Επίσης συγκρίνεις ανόμοια παιχνίδια. Το witcher το παίζεις για άλλους λόγους το wildlands για άλλους. Στο θέμα τι τερμάτισα πρόσφατα θα δεις τι έχω τερματίσει τον τελευταίο καιρό και μου λες μετά για στάνταρς. 

1 λεπτό πριν, noFEARgr είπε

Δεν έχεις παίξει the witcher και κάθεσαι και ασχολείσαι με το wildlands .... και θα μας πεις μετά για υψηλά στάνταρ .

Ε αλιμονο τωρα το Witcher 3 δεν φτουραει μπροστα στις ''παιχνιδαρες''της Ubisoft.

• Thanks 1

Μόλις τώρα, Fulgore είπε

Ε αλιμονο τωρα το Witcher 3 δεν φτουραει μπροστα στις ''παιχνιδαρες''της Ubisoft.

Άσχετο Fulgore. Όπως είπα όταν είναι να το παίξω θα το παίξω. Και προφανώς θα πάει 100%. Αλλά δεν είναι όλες οι ώρες ίδιες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, Heybro είπε

Στα ultra υπήρχαν διαφορές που ούτε η 1080ti δεν έβγαζε 60αρι.

Αφου λοιπον αυτο το ρημαδο παιχνιδο ειναι γνωστο απο οταν πρωτο βγηκε οτι τρεχει χαλια,τι το αναφερεις συνεχεια λες και ειναι σημειο αναφορας ενος optimized παιχνιδιου?

Και tomb raider εχεις παιξει αλλα παλι τα σκουπιδο παιχνιδα της ubisoft αναφερεις συνεχεια.

Η μηπως θα πας να αγορασεις 1180/2080 για να μαξαρεις το Wildlands?

Spoiler

Εκει πηγαιναν και τα σχολια περι Witcher.Οτι εχεις υψηλα standar και καθεσαι και δινεις χρηματα και χρονο σε πολλα απο τα σκουπιδια που εχει κυκλοφορησει η Ubisoft(οχι ολα,εχει και καποια καλα παιχνιδια), και δεν εχεις καν αγορασει το Witcher(υπαρχει και το φθηνοτερο και μικροτερο σε διαρκεια 2,αλλα προφανως δεν φτανει τα δικα σου στανταρ..).

Τελος παντως το σταματαω εδω μιας και ουτως ή αλλως τσαμπα καθομαι καθε φορα και τα γραφω.

Επεξ/σία από Fulgore

Εβγαλα καποιες φωτογραφιες απο το unity παρακατω ας κρινει ο καθενας

Low

low.png

High

high.png

Ultra χωρις msaa

Ultra.png

6 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Αφου λοιπον αυτο το ρημαδο παιχνιδο ειναι γνωστο απο οταν πρωτο βγηκε οτι τρεχει χαλια,τι το αναφερεις συνεχεια λες και ειναι σημειο αναφορας ενος optimized παιχνιδιου?

Και tomb raider εχεις παιξει αλλα παλι τα σκουπιδο παιχνιδα της ubisoft αναφερεις συνεχεια.

Η μηπως θα πας να αγορασεις 1180/2080 για να μαξαρεις το Wildlands?

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Εκει πηγαιναν και τα σχολια περι Witcher.Οτι εχεις υψηλα standar και καθεσαι και δινεις χρηματα και χρονο σε πολλα απο τα σκουπιδια που εχει κυκλοφορησει η Ubisoft(οχι ολα,εχει και καποια καλα παιχνιδια), και δεν εχεις καν αγορασει το Witcher(υπαρχει και το φθηνοτερο και μικροτερο σε διαρκεια 2,αλλα προφανως δεν φτανει τα δικα σου στανταρ..).

Τελος παντως το σταματαω εδω μιας και ουτως ή αλλως τσαμπα καθομαι καθε φορα και τα γραφω.

Και στο rise υπηρχαν διαφορες ultra με high. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ultra με high ειναι απλα eye candy χωρις τρομακτικες διαφορες. Το low ειναι καπως. Σε fps/mmo που παιζουν οι περισσοτεροι klein.

Μακαρι να βγαλει την 1180ti στα 1200€. Θυμίζει εντονα υπεροψια Intel αυτο το πραγμα και αρμεγμα. Το "εχει ο καιρος γυρισματα" το ειδε η μπλε και το βλέπει σε επεισοδια. Αν οχι 2019 το 2020 θα το δει και η πράσινη. Βεβαια μεχρι τοτε αρμεγμα, η καθε προβατινα μπορει να παει να στηθει να την αρμεξουν

Επεξ/σία από narta

Και ενα απο forza.

Low

lolw.png

High

high.png

Ultra με msaa 8x

ultra.png

3 λεπτά πριν, narta είπε

Ultra με high ειναι απλα eye candy χωρις τρομακτικες διαφορες. Το low ειναι καπως. Σε fps/mmo που παιζουν οι περισσοτεροι klein.

Μακαρι να βγαλει την 1180ti στα 1200€. Θυμίζει εντονα υπεροψια Intel αυτο το πραγμα και αρμεγμα. Το "εχει ο καιρος γυρισματα" το ειδε η μπλε και το βλέπει σε επεισοδια. Αν οχι 2019 το 2020 θα το δει και η πράσινη. Βεβαια μεχρι τοτε αρμεγμα, η καθε προβατινα μπορει να παει να στηθει να την αρμεξουν

Καπως ετσι στο ultra με high οι διαφορες υπαρχουν αλλα ειναι πολυ μικρες. Υπαρχουν ομως. Στις cpu η AMD παει μπαλα και για αυτο παει λιγο αιμα στην intel. Μακαρι να βγαλει κατι πραγματικα καλο και vfm και στις gpu να παει λιγο αιμα και στην nvidia. Γιατι δεν ειναι τυχαια ngreedia για πολλους με το αρμεγμα που κανει συνεχως.

1 ώρα πριν, Heybro είπε

Οι διαφορές είναι μεγάλες ακόμα και σε high ultra high πολλες φορές. Είναι τι στάνταρ έχει ο καθένας και πόσο μπορεί να πέσει σε ρυθμίσεις για να παίξει σαν άνθρωπος. 

Μα τι σχέση έχει αυτό? Στο ps3 οι συμβιβασμοί ήταν τεράστιοι δεν έγραψα το αντιθετο. Στον υπολογιστή δεν υπάρχει κανένας περιορισμός. Βάζω reshade όλα ultra και απολαμβάνω γραφικά. Αλλοι παίζουν online με 1050 άλλοι θέλουν να παίζουν AAA παιχνίδια όπως εγώ αν είναι να ρίχνω ρυθμίσεις με μεγάλες επιπτώσεις στα γραφικά δεν έχει νόημα. 

Υπερβολές. Άλλο πράγμα το τι θες/έχεις μάθει να βλέπεις/νομίζεις ότι βλέπεις εσύ και άλλο, εντελώς διαφορετικό, το τι ισχύει. Οι διαφορές είναι μικρές και αμελητέες. Μην σου πω ότι οι ultra ρυθμίσεις δεν προσφέρουν τίποτ' απολύτως ως προς το οπτικό αποτέλεσμα, ενώ αν κατεβάσεις και 3-4 στα very high/high θα παίξεις ανθρώπινα και θα έχεις και περισσότερα frames.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...