Qless Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 @michael αν δεν το έχεις καταλάβει το gv 100 που είναι το πλήρες volta έχει 5120 cuda cores και αυτό είναι το μέγιστο που θα έχει και η όποια μελλοντική ΧΧΧΧΤI, και αυτά αφορούν τα games τα υπόλοιπα καμία σχέση δεν έχουν με το gaming @hey bro Δε μας λές ποια είναι τα παιχνίδια που λίωνουν τις κάρτες όλες σε 2Κ κι όλας....., Δε πειράζει που παίζω σε 4Κ άνετα έτσι......έκτος από το ghost reckon wildlands που σε ultra παίζει γύρω στα 45-50fps τα υπόλοιπα είναι της πλάκας απλά.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Ακόμα και έτσι να είναι, 5120 CUDA cores x 2ops (Mul-Add) x 2Ghz = 20.4Tflops 7nm = 2.8x density scaling Επεξ/σία 10 Μαΐου 2018 από michael92 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Qless είπε @michael αν δεν το έχεις καταλάβει το gv 100 που είναι το πλήρες volta έχει 5120 cuda cores και αυτό είναι το μέγιστο που θα έχει και η όποια μελλοντική ΧΧΧΧΤI, και αυτά αφορούν τα games τα υπόλοιπα καμία σχέση δεν έχουν με το gaming @hey bro Δε μας λές ποια είναι τα παιχνίδια που λίωνουν τις κάρτες όλες σε 2Κ κι όλας....., Δε πειράζει που παίζω σε 4Κ άνετα έτσι......έκτος από το ghost reckon wildlands που σε ultra παίζει γύρω στα 45-50fps τα υπόλοιπα είναι της πλάκας απλά.... Wildlands παιζω και ακομα και στο rise of the tomb raider του 2015 μειωσα κανα 2 ρυθμισεις για σταθερο min 75fps. Παιζω σε ultrawide 2560x1080 στα 75fps. Ειναι ακριβως 33% πιο βαρια αναλυση απο 1920x1080. Εχω 1070ti τερμα overclock στα 2152. Απο syndicate εδω ειμαι με 80% power limit κραταει 2100 και πεφτει μεχρι 2050 στο 95% και πανω. Ευτυχως ειχε αψογο frametime και ηταν απολυτα smooth. Δεν σου βαζω καν deus ex final fantasy xv τα οποια ειναι και εκεινα αρκετα βαρια. Για 75fps παντα. Αν εχεις 1080ti προφανως θα εισαι 30-35% πανω. Και απο rise Επεξ/σία 10 Μαΐου 2018 από Heybro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Qless Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Εγώ γράφω από την δική μου εμπειρία σε 4Κ@60Hz με 1080Τi@2ghz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 28 λεπτά πριν, Heybro είπε Ενα ξερω. Ολες οι καρτες λιωνουν στα νεα παιχνιδια ειδικα σε αναλυσεις 2k και πανω για πολλα fps σε ultra. Αν δεν γινει καποιο bam να παμε στα 20 30tflops αυτη η ιστορια θα συνεχιστει.Δεν ξερω τι γινεται φταινε τα τοσα unoptimized παιχνιδια?Φταινε οτι οντως εχουν γινει τοσο βαρια που γονατιζουν τα παντα? Τι φταιει? Δινεις 700 800 και βλεπεις να γονατιζουν σε νεα παιχνιδια. H 1070 μπορεί να λιώνει σε 2Κ,οι πιο μεγάλες,όχι δα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, Qless είπε Εγώ γράφω από την δική μου εμπειρία σε 4Κ@60Hz με 1080Τi@2ghz Παιζεις στα 60 και με 1080ti. Στο origins βλεπω 40fps σε πολλα σημεια παντως. Θελουμε TFLOPS φιλε μου σκεψου με τα καινουργια που θα βγουν τι θα γινεται. Στα 60 δεν μπορω να παιξω πια μου φαινεται οτι υπαρχει lag. Ετσι θα γινει και αν παω στα 100+ θα μου φαινονται τα 75 σαν lag. Ατιμος εγκεφαλος. Μόλις τώρα, Chrysostomos είπε H 1070 μπορεί να λιώνει σε 2Κ,οι πιο μεγάλες,όχι δα. Ειναι αναλογα το παιχνιδι. Επειδη κυρωις παιζω aaa βαρια παιχνιδια βλεπω 90αρια πολλες φορες στην 1070ti. Μεχρι το 98% δεν εχω stuttering ευτυχως στα 99 πεφτω κανα 2fps αλλα το νιωθεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Όχι δεν είναι. Είναι ανάλογα την κάρτα γραφικών. Δεν γίνεται να πιάσεις τις αποδόσεις των ανώτερων καρτών. Εδώ εγώ παίζω με την 1080 αρκετά από τα παιχνίδια που λες σε 4Κ. με την 1070,πολύ αμφιβάλλω ότι μπορείς. Βέβαια εσύ παίζει να θεωρείς καλύτερη εμπειρία το να παίζεις στην ανάλυση σου,με 75 fps παρά σε 4Κ 60fps. Οπότε ότι και να πούμε,θα είναι λίγο. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2018 από Chrysostomos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Ας βγουν οι νεες καρτες και ας ειναι χειροτερες και απο τις τωρινες,απλα να αγορασουμε ολοι εμεις που περιμενουμε τοσο καιρο να ησυχασει το κεφαλι μας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Chrysostomos είπε Όχι δεν είναι. Είναι ανάλογα την κάρτα γραφικών. Δεν γίνεται να πιάσεις τις αποδόσεις των ανώτερων καρτών. Εδώ εγώ παίζω με την 1080 αρκετά από τα παιχνίδια που λες σε 4Κ. με την 1070,πολύ αμφιβάλλω ότι μπορείς. Δεν ειναι το ιδιο βρε συ far cry 5 με wildlands. Η final fantasy με wolfenstein. Το wildlands στα 4k γονατιζει τα παντα οπως και το final fantasy στα ultra. Το far cry 5 πιανω 100+fps. η 1080ti ειναι 35% πανω απο 1080 και εχω ακριβως τις επιδοσεις τις 1080 στα 2000. Το 4k ειναι ζορικο. Θα βγουν 4K 144fps εκει τι θα γινει? Με 15tflops στα νεα παιχνιδια θα δυσκολεψουν ακομα και αυτες. 2 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ας βγουν οι νεες καρτες και ας ειναι χειροτερες και απο τις τωρινες,απλα να αγορασουμε ολοι εμεις που περιμενουμε τοσο καιρο να ησυχασει το κεφαλι μας. Γιατι την εδωσες την 1070 βρε συ. Σε καταλαβαινω γιατι με 1050 ειναι δυσκολα τα πραγματα και οσο να ναι το τραβαει ο οργανισμος σου το παιχνιδι οπως αλλους τους τραβαει το ποτο. Final fantasy Επεξ/σία 10 Μαΐου 2018 από Heybro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, Heybro είπε και εχω ακριβως τις επιδοσεις τις 1080 στα 2000 Καλά,ναι,θα ήθελες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, Heybro είπε Γιατι την εδωσες την 1070 βρε συ. Σε καταλαβαινω γιατι με 1050 ειναι δυσκολα τα πραγματα και οσο να ναι το τραβαει ο οργανισμος σου το παιχνιδι οπως αλλους τους τραβαει το ποτο. Γιατι ως τωρα τα μονα παιχνιδια που βγηκαν στο pc ειναι το Far cry 5(ψιλο αδιαφορο για μενα),το Ni no kuni και το Final fantasy xv και γενικα μεχρι τον Σεπτεμβριο δεν εχει ανακοινωθει τιποτα το τρομερο. Κοινως απο το να εχω την καρτα να καθεται γιαυτο και την εδωσα τωρα που ειναι ευκαιρια,γιατι αν περιμενω τελευταια στιγμη θα γινεται χαμος στις αγγελιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Chrysostomos είπε Όχι δεν είναι. Είναι ανάλογα την κάρτα γραφικών. Δεν γίνεται να πιάσεις τις αποδόσεις των ανώτερων καρτών. Εδώ εγώ παίζω με την 1080 αρκετά από τα παιχνίδια που λες σε 4Κ. με την 1070,πολύ αμφιβάλλω ότι μπορείς. Βέβαια εσύ παίζει να θεωρείς καλύτερη εμπειρία το να παίζεις στην ανάλυση σου,με 75 fps παρά σε 4Κ 60fps. Οπότε ότι και να πούμε,θα είναι λίγο. Κοιτα στα 60fps επειδη προσπαθησα να παιξω μετα απο 2 μηνες στα 75 δεν μπορω. Δεν το περιμενα πραγματικα εβαλα 60 στο wildlands και στο λεπτο το γυρησα στα 75. Θα ηθελα να παιζω σε 2k 75fps σε ultrawide αλλα δεν ειχα χρηματα για 1080ti για να υποστηριξω τετοια αναλυση ηθελα 400 ακομα απο τα 579 που εδωσα για την 1070ti. 2 λεπτά πριν, Chrysostomos είπε Καλά,ναι,θα ήθελες. Στα 2152 που παιζω ναι εχω βαλει και benchmarks.Στα 2152 και η 1080 περναει 3 4 fps στα 100. Γενικα οταν πηρα την καρτα η 1080 ειχε 520 αλλα ηταν σαπια και ηθελα 679 για την κορυφαια strix. Τελικα πηρα την 1070ti strix με δωρο το origins το οποιο ελιωσα και δεν το μετανιωσα μιας και παει 2152 ανετα και στο efficiency ειναι οτι καλυτερο υπαρχει. Κανω και mining και βοηθαει παρα πολυ σε 24/7 στο ρευμα γλιτωνω κανα 100αρι το χρονο. 2 λεπτά πριν, Fulgore είπε Γιατι ως τωρα τα μονα παιχνιδια που βγηκαν στο pc ειναι το Far cry 5(ψιλο αδιαφορο για μενα),το Ni no kuni και το Final fantasy xv και γενικα μεχρι τον Σεπτεμβριο δεν εχει ανακοινωθει τιποτα το τρομερο. Κοινως απο το να εχω την καρτα να καθεται γιαυτο και την εδωσα τωρα που ειναι ευκαιρια,γιατι αν περιμενω τελευταια στιγμη θα γινεται χαμος στις αγγελιες. Καλα εκανες απλα βλεπεις οτι περιμενεις πως και πως τις νεες καρτες.Λογικο ειναι η 1070 ηταν τουμπανο ποσο την εδωσες? Επεξ/σία 10 Μαΐου 2018 από Heybro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Qless Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 ". Θελουμε TFLOPS φιλε μου σκεψου με τα καινουργια που θα βγουν τι θα γινεται" WTF??? Ρε heybro sorry κι' όλας αλλά βλέπω απαντάς πολύ γρήγορα και με απόψεις παντού ενώ αυτά που γράφεις είναι λίγο επιπέδου του ημι-, Τι σχέση έχουν τα teraflops με την απόδοση σε games που μας ενδιαφέρει εδώ αν ήταν έτσι η amd θα ήταν μπροστά απο την nvidia εδώ και χρόνια πιο π.χ. GTX 1080Ti=11,3TFlops, vega 64=12,6Tflops, η διαφορά τους σε επιδόσεις αυτή που είναι....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Qless είπε ". Θελουμε TFLOPS φιλε μου σκεψου με τα καινουργια που θα βγουν τι θα γινεται" WTF??? Ρε heybro sorry κι' όλας αλλά βλέπω απαντάς πολύ γρήγορα και με απόψεις παντού ενώ αυτά που γράφεις είναι λίγο επιπέδου του ημι-, Τι σχέση έχουν τα teraflops με την απόδοση σε games που μας ενδιαφέρει εδώ αν ήταν έτσι η amd θα ήταν μπροστά απο την nvidia εδώ και χρόνια πιο π.χ. GTX 1080Ti=11,3TFlops, vega 64=12,6Tflops, η διαφορά τους σε επιδόσεις αυτή που είναι....... Θελουμε επιδοσεις γραψε καλυτερα? Μην τα περνεις τις μετρητοις κατα γραμμα ενταξει. Chrysostomos Μπορεις να τρεξεις ενα timespy να μου πεις ποσο εβγαλες να δω που παιζω περιπου και αν μπορεις γραψε και θερμοκρασιες? Επεξ/σία 10 Μαΐου 2018 από Heybro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, Qless είπε ". Θελουμε TFLOPS φιλε μου σκεψου με τα καινουργια που θα βγουν τι θα γινεται" WTF??? Ρε heybro sorry κι' όλας αλλά βλέπω απαντάς πολύ γρήγορα και με απόψεις παντού ενώ αυτά που γράφεις είναι λίγο επιπέδου του ημι-, Τι σχέση έχουν τα teraflops με την απόδοση σε games που μας ενδιαφέρει εδώ αν ήταν έτσι η amd θα ήταν μπροστά απο την nvidia εδώ και χρόνια πιο π.χ. GTX 1080Ti=11,3TFlops, vega 64=12,6Tflops, η διαφορά τους σε επιδόσεις αυτή που είναι....... Η ΑΜΔΕ έχει σάπια cores που κάνουν idling. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα