noFEARgr Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, Fulgore είπε Μια 24αρα Dell εχω προς το παρον απο Monitor και αναμενω να δω με τις νεες καρτες τι θα γινει πρωτα και μετα θα γινει η οποια αγορα σε οθονη.Βασικα η αγορα νεας καρτα γραφικων μου εχει φρεναρει τις περισσοτερες γενικα αγορες ακομα και σε παιχνιδια μιας και ειμαι με μια 1050. Τι εγινε η 1070 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, noFEARgr είπε Τι εγινε η 1070 ? Βρηκε νεο κατοχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Τοτε ελπιζεις σε κατι καλο απο nvidia το καλοκαιρι , οχι τιποτα μενει αχρηστος και ο 8700κ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Τοτε ελπιζεις σε κατι καλο απο nvidia το καλοκαιρι , οχι τιποτα μενει αχρηστος και ο 8700κ Το ειχα γραψει και σε αλλα θεματα πιο παλια οτι οντως περιμενω τις νεες καρτες πως και πως και μιας και βρηκα τωρα καλη περιοδο εκανα την αλλαγη. Βεβαια δεν ειναι για πολλα πολλα η 1050 αλλα για 1080p 60hz καπως την παλευει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 11 ώρες πριν, noFEARgr είπε Γενικα οι Ιαπωνες δεν ηταν καθολου προθυμοι να εχουν ultrawide support ευτυχως τωρα τελευταια εχουν βελτιωθει . Και ακομα και τα fix σε οσα χρειαζονται ειναι αρκετα ευκολα πλεον δεν μετανιωνω με τιποτα που πηγα σε ultrawide .Παντως πως την παλευεις μετα απο ultrawide ips να πας σε TN 16:9 ? (τετοιο monitor νομιζω εχεις αν κανω λαθος με συγχωρεις ) Πια παιχνίδια δεν υποστηρίζουν 21:9? Όσα έχω δει πχ unravel με ένα tweak σε 1 λεπτό είναι άψογο σε ultra wide. Τα cut scenes ειναι μονο σε 16:9 που οκ δεν έχω θέμα εκεί. IPS πάντως με ultra wide είναι ο ιδανικός συνδιασμος βλέπεις και ταινία άνετα σε όλη την οθόνη χωρίς μπάρες ενώ το TN με το ξέπλυμα χρωμάτων και τις κακές γωνίες θέασης δεν παλεύεται. Κρίμα που τόσα χρόνια τα σνομπαρα τέτοια monitors. Επειδή έχουμε την ίδια οθόνη γνωρίζεις αν είναι καλύτερα display port για 75hz η είναι το ίδιο με hdmi? Και επίσης η USB c θύρα που εχει κάνει για φόρτιση κινητού? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δεν έχει κανένα ξέπλυμα χρωμάτων το καλό TN(8bit). Μόνο οι γωνίες θέασης δεν είναι καλές. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε Δεν έχει κανένα ξέπλυμα χρωμάτων το καλό TN(8bit). Μόνο οι γωνίες θέασης δεν είναι καλές. Αν μπούνε δίπλα δίπλα ips TN VA θα φανεί η διαφορά. Τα TN είναι άψογα σε input lag ειδικά σε competitive multi-player δίνουν πόνο και για αυτό τα περνουν οι περισσότεροι που πχ παιζουν counter η overwatch με τέρμα low γραφικά με 1050ti για να βγάζουν 150 200fps και να δίνουν πόνο στους αντιπάλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Με calibrated TN(8bit) και ένα normal IPS δεν θα δεις καμία διαφορά σε gaming. Σε επεξεργασία εικόνας που θες ακρίβεια προφανώς και θα έχει διαφορά αφού το TN έχει και color shifting. Το IPS έχει bleeding/glow κλπ..Το καλύτερο είναι το VA που θα έχουν τα νέα HDR monitors με local dimming και 1000 nits φως. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε Με calibrated TN(8bit) και ένα normal IPS δεν θα δεις καμία διαφορά σε gaming. Σε επεξεργασία εικόνας που θες ακρίβεια προφανώς και θα έχει διαφορά αφού το TN έχει και color shifting. Το IPS έχει bleeding/glow κλπ..Το καλύτερο είναι το VA που θα έχουν τα νέα HDR monitors με local dimming και 1000 nits φως. VA έχω 4 χρόνια αλλά οι άθλιες γωνίες θέασης με κάνουν να τα ρίχνω μαύρο από εδώ και πέρα. Τα ips δεν έχουν μαύρο είναι το μόνο αρνητικό τους. Calibrated σωστό θέλεις όργανα και σίγουρα έρχονται όλες οι οθόνες σε σωστά χρώματα τουλάχιστον. Για bleeding είναι μην σου τύχει πάντα ελέγχουμε μόλις ανοίξουμε μια οθόνη. Η 55αρα VA που έχω έχει clouding και άθλιες γωνίες θέασης. Μόνο OLED σε μεγάλες οθόνες. Η plasma είναι οι καλύτερες έχω 42αρα αλλά τραβάει 300watt και η led 55αρα 70. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Ρε παιδιά λυπηθείτε μας. Για κάθε εντελώς άκυρο post μας έρχεται mail. Μα την Παναγία θα κάνω report 80 post... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δεν το έχεις απενεργοποιήσει ακόμα αυτό ; Εδώ εγώ σκέφτομαι να απενεργοποιήσω και τα notifications από το καμπανάκι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Ε σε 4-5 threads που με ενδιαφέρουν το 'χω, αλλά τα σκίζετε κι αυτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 H Quadro GV100 λένε ότι είναι 20-25% πιο γρήγορη σε gaming από την Titan V. Έχουμε πουθενά gaming benchmarks ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 30 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε H Quadro GV100 λένε ότι είναι 20-25% πιο γρήγορη σε gaming από την Titan V. Έχουμε πουθενά gaming benchmarks ; Για αυτή εδώ δεν λες? https://www.techpowerup.com/gpudb/3066/quadro-gv100 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hitman69 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 5 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε H Quadro GV100 λένε ότι είναι 20-25% πιο γρήγορη σε gaming από την Titan V. Έχουμε πουθενά gaming benchmarks ; Απο που η φημη...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα