Προς το περιεχόμενο

NVIDIA Volta, GV100

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ACER Z35P δεν ειναι καλο VA. Το εχω δει σε φιλο... Εχει ομως τα HZ.

Τα μακροστενα IPS ειναι μεγαλο ρισκο....

H Samsung 49Q7F (2017) ειναι ισως μεγαλη για Monitor αλλα η εικονα της απλα δεν υπαρχει, 10 bit / 99% color gamut / 8,5 avg responce time / 20 ms input lag / 0,023 black level / 5,500 contrast / και ενα light level local dimming να συμπληρωνει... περιμενω το 2018 μοντελο να παει ενα βημα πιο περα!

Επεξ/σία από hitman69
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλα ενα παραδειγμα εφερα γιατι αναφερθηκε οτι παιρνεις  με 600 ευρω τετοια κατηγορια. Και οχι δεν εχει καμια σχεση 16:9 με ultrawide .

Κατα την γνωμη μου 1000αρικο θα αξιζε μονο ενα oled  hdr 1440p ultrawide Με gsync/freesync τα υπολοιπα ειναι υπερκοστολογημενα 

Υπομονή να βγει το Predator X35..VA, 1000 nits, HDR, Local Dimming, 200Hz και G-Sync. Μετά μπορείτε να μαζέψετε τα σαγόνια σας ελεύθερα.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Καλα ενα παραδειγμα εφερα γιατι αναφερθηκε οτι παιρνεις  με 600 ευρω τετοια κατηγορια. Και οχι δεν εχει καμια σχεση 16:9 με ultrawide .

Κατα την γνωμη μου 1000αρικο θα αξιζε μονο ενα oled  hdr 1440p ultrawide Με gsync/freesync τα υπολοιπα ειναι υπερκοστολογημενα 

Για να βλεπεις απο κοντα τα κουτσα subpixel του OLED,   με burn in, Image retention, banding retention....

Επεξ/σία από hitman69

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπως αναφερθηκε και πιο πισω,ας βγουνε πρωτα οι καρτες να φυγει η μεγαλη αγορα και μετα ο καθενας αγοραζει οτι monitor θελει για να ριχνει τα σαγονια του.

Μια μικρη υπενθυμιση στο παραπανω που γραφεται για τις οθονες.Ελπιζω να παιζετε συγκεκριμενα παιχνιδια(καινουργια ΑΑΑ)που να υποστηριζουν πληρως το Ultrawide γιατι δεν νομιζω να τα λετε αυτα αν εχετε μαυρες μπαρες δεξια και αριστερα στα παιχνιδια και ψαχνετε δεξια και αριστερα για fix απο 3ους.

Το ιδιο και το HDR που ορισμενοι το παπαγαλιζουν συνεχεια.Ελαχιστα παιχνιδια υποστηριζουν Hdr,ποσο μαλλον σωστο hdr10 για να δωσει καποιος μια περιουσια.

Επεξ/σία από Fulgore

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδω και και εναμιση χρονο που εχω ultrawide δεν εχω τυχει παιχνιδι που να μην υποστηριζει 21:9 περα απο το dark souls 3 . Μονο στις σειρες εχω μαυρες μπαρες . (Ατιμες τηλεορασεις ...) 

Επεξ/σία από noFEARgr

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, hitman69 είπε

Για να βλεπεις απο κοντα τα κουτσα subpixel του OLED,   με burn in, Image retention, banding retention....

Εσυ βεβαια εχεις ακομη πλασμα για το σαλονι αλλα ξερω θα αγοραζες τωρα (τι ειναι 1350 ευρω που την βρηκες κιολας με πιστωτικη) για εσενα.. Απλα περιμενεις μια και καλη σε 10 χρονια την επομενη.. Θα εχουμε αλλαξει 10 τηλεορασεις και ακομη για τα μειονεκτηματα της OLED θα μας λες..Μου θυμιζεις κατι τυπακια που κριτικαρουν μονο για να κριτικαρουν και κανουν bashing σε οτιδηποτε δεν θελουν ή ισως δεν μπορουν να αποκτησουν. 

Στο ξαναλεω και βαλτο καλα στο μυαλο σου οσα ψεμματα να λες και να αναμασας τις βλακειουλες καποιων και χωρις εμπειρια καν με OLED, ελαχιστες τηλεορασεις μπορουν να πιασουν μια OLED σαν πανελ ΣΗΜΕΡΑ. Αφου δεν εχεις και εισαι ακομη με πλασμα μην το κουραζεις και κουραζεις και εμας μαζι σε thread που δεν εχει καμια σχεση με το θεμα. 

Αντε τωρα στο ξεπλυμενο απο backlight bleed και τιγκα στο ghosting και μηδενικης αντιθεσης IPS σου και χαλαρωσε..

Επεξ/σία από d4ydr33m3r

37 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Υπομονή να βγει το Predator X35..VA, 1000 nits, HDR, Local Dimming, 200Hz και G-Sync. Μετά μπορείτε να μαζέψετε τα σαγόνια σας ελεύθερα.

Μην ανησυχεις θα βρουν ΠΟΛΛΑ να πουν και για αυτο.. Οσα δεν φτανει η αλεπου..

6 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Τι κάρτα να πάρεις εσύ με 75Hz monitor 1080P.. Κάτσε στα αβγά σου, τα νέα GTX θα 'ναι για 1440P/144Hz ή 4K/60.

Για Δεκεμβριο λεω ρε συ θα δουμε πως θα παει. Σε μερικα παιχνιδια ειμαι οριακα.

12 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Εσυ βεβαια εχεις ακομη πλασμα για το σαλονι αλλα ξερω θα αγοραζες τωρα (τι ειναι 1350 ευρω που την βρηκες κιολας με πιστωτικη) για εσενα.. Απλα περιμενεις μια και καλη σε 10 χρονια την επομενη.. Θα εχουμε αλλαξει 10 τηλεορασεις και ακομη για τα μειονεκτηματα της OLED θα μας λες..Μου θυμιζεις κατι τυπακια που κριτικαρουν μονο για να κριτικαρουν και κανουν bashing σε οτιδηποτε δεν θελουν ή ισως δεν μπορουν να αποκτησουν. 

Στο ξαναλεω και βαλτο καλα στο μυαλο σου οσα ψεμματα να λες και να αναμασας τις βλακειουλες καποιων και χωρις εμπειρια καν με OLED, ελαχιστες τηλεορασεις μπορουν να πιασουν μια OLED σαν πανελ ΣΗΜΕΡΑ. Αφου δεν εχεις και εισαι ακομη με πλασμα μην το κουραζεις και κουραζεις και εμας μαζι σε thread που δεν εχει καμια σχεση με το θεμα. 

Αντε τωρα στο ξεπλυμενο απο backlight bleed και τιγκα στο ghosting και μηδενικης αντιθεσης IPS σου και χαλαρωσε..

Τελειωσες το μετρημα των white sp ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Κατ' αρχάς μόνο σε OLED βλέπεις πραγματικό HDR ή στα πολύ πολύ κορυφαία LCD.

Ελα τωρα στην πλασμα και οικονομιες για αγορα σε κανα 5αρι χρονια καινουρια καταλαβαινω.. ;)

Δεν θα σου κανω την χαρη να χαλασω το thread και να συζητησω για TV εδω μεσα.. 

Σε καταλαβαινω παντως να ξερεις.. Αντε στον φιλο σου τον αστειο τον Apotheosis να τα πειτε με τα φιλαρακια σας..

18 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Κατ' αρχάς μόνο σε OLED βλέπεις πραγματικό HDR ή στα πολύ πολύ κορυφαία LCD.

Το OLED το περνεις αν πρωταρχικος σου στοχος ειναι η αντιθεση, η μοναδικη χροια που σου δινει το απολυτο μαυρο στα χρωματα και η κινηματογραφικη εμπειρια ενος τετοιου πανελ.. Αν δεν δεις σκηνες που απαιτουν λιγοτερο φωτισμο και εντονη αντιθεση δεν θα καταλαβεις.. Καποιοι μπερδευουν το δυναμικο ευρος και το συσχετιζουν μονο με εντονη φωτεινοτητα.

Σαν πρωην plasma χρηστης στο παρελθον αυτο που μου ελειψε τοσα χρονια με αλλες tv ηταν αυτα τα απλα πραγματακια που μονο ενα self emitting panel μπορει να προσφερει (προς το παρον).. 

Επεξ/σία από d4ydr33m3r

38 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Εδω και και εναμιση χρονο που εχω ultrawide δεν εχω τυχει παιχνιδι που να μην υποστηριζει 21:9 περα απο το dark souls 3 . Μονο στις σειρες εχω μαυρες μπαρες . (Ατιμες τηλεορασεις ...) 

Την περιοδο 2016 με 2017 δυστηχως πετυχα αρκετα παραδειγματα ειτε σε final fantasy που βγηκαν στο pc,ειτε στο dark souls 3 που ανεφερες,στο overwatch που στην αρχη δεν ειχε καθολου και μετα υποστηριζε μερικως και παει λεγοντας(δεν θελω καν να ξερω σε πιο indie παιχνιδια τι θα γινεται...).

Και δωσε βαση σε αυτο που γραφω στο τελος γιατι πολλα παιχνιδια υποστηριζουν ultrawide αναλυση αλλα μερικως,κατι που το καταλαβαινει καποιος ευκολα απο το UI/Hud εντος παιχνιδι αν εχει εφαρμοστει σωστα ή οχι. Ουτε το γνωστο Witcher 3 υποστηριζει 100% το ultrawide.

Δεν με πειραζε τοσο εμενα επειδη οπως εχω ξαναπει πιο παλια ειχα και φθηνο σε κοστος monitor.Αν ομως εδινα 800-1000-1300+ευρω και τα εβλεπα αυτα,θα ειχα ξενερωσει την ζωη μου.

Εκει που εφαρμοζεται σωστα(κυριως σε 3ου προσωπου παιχνιδια και σε strategy)οντως ειναι μαγεια.Σε πολλα αλλα παιχνιδια ομως ειναι αναθεμα,ποσο μαλλον να χρειαζεται να ψαχνεις και fix απο εδω και απο εκει.

1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Την περιοδο 2016 με 2017 δυστηχως πετυχα αρκετα παραδειγματα ειτε σε final fantasy που βγηκαν στο pc,ειτε στο dark souls 3 που ανεφερες,στο overwatch που στην αρχη δεν ειχε καθολου και μετα υποστηριζε μερικως και παει λεγοντας(δεν θελω καν να ξερω σε πιο indie παιχνιδια τι θα γινεται...).

Και δωσε βαση σε αυτο που γραφω στο τελος γιατι πολλα παιχνιδια υποστηριζουν ultrawide αναλυση αλλα μερικως,κατι που το καταλαβαινει καποιος ευκολα απο το UI/Hud εντος παιχνιδι αν εχει εφαρμοστει σωστα ή οχι. Ουτε το γνωστο Witcher 3 υποστηριζει 100% το ultrawide.

Δεν με πειραζε τοσο εμενα επειδη οπως εχω ξαναπει πιο παλια ειχα και φθηνο σε κοστος monitor.Αν ομως εδινα 800-1000-1300+ευρω και τα εβλεπα αυτα,θα ειχα ξενερωσει την ζωη μου.

Εκει που εφαρμοζεται σωστα(κυριως σε 3ου προσωπου παιχνιδια και σε strategy)οντως ειναι μαγεια.Σε πολλα αλλα παιχνιδια ομως ειναι αναθεμα,ποσο μαλλον να χρειαζεται να ψαχνεις και fix απο εδω και απο εκει.

Γενικα οι Ιαπωνες δεν ηταν καθολου προθυμοι να εχουν ultrawide support ευτυχως τωρα τελευταια εχουν βελτιωθει . Και ακομα και τα fix σε οσα χρειαζονται ειναι αρκετα ευκολα πλεον δεν μετανιωνω με τιποτα που πηγα σε ultrawide .Παντως πως την παλευεις μετα απο ultrawide ips να πας σε TN 16:9 ? (τετοιο monitor νομιζω εχεις αν κανω λαθος με συγχωρεις ) 

Μόλις τώρα, noFEARgr είπε

Γενικα οι Ιαπωνες δεν ηταν καθολου προθυμοι να εχουν ultrawide support ευτυχως τωρα τελευταια εχουν βελτιωθει . Και ακομα και τα fix σε οσα χρειαζονται ειναι αρκετα ευκολα πλεον δεν μετανιωνω με τιποτα που πηγα σε ultrawide .Παντως πως την παλευεις μετα απο ultrawide ips να πας σε TN 16:9 ? (τετοιο monitor νομιζω εχεις αν κανω λαθος με συγχωρεις ) 

Μια 24αρα Dell εχω προς το παρον απο Monitor και αναμενω να δω με τις νεες καρτες τι θα γινει πρωτα και μετα θα γινει η οποια αγορα σε οθονη.Βασικα η αγορα  νεας καρτα γραφικων μου εχει φρεναρει τις περισσοτερες γενικα αγορες ακομα και σε παιχνιδια μιας και ειμαι με μια 1050.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...