Chrysostomos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Κουρασες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 11 λεπτά πριν, Heybro είπε Η δεύτερη παράγραφος τα γράφει όλα. Όταν χρειαστώ τέτοιο monitor και μπορώ να το αξιοποιήσω την άλλη μέρα θα πάω να το πάρω. Κουτσό έπαιξα πάντως λέω αυτά που έπαιζα στο ps3 στα 25 27 fps αν και τότε τα ευχαριστιομουν το ίδιο. Μερικές φορές κοιτάμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος που είναι να χαρούμε το παιχνίδι είτε στα 30 είτε 60 είτε 240. Το παιχνίδι δεν πρόκειται να αλλάξει. Τέτοια θέματα δεν έχουν οι κονσόλες. Plug and play και ειναι στα συν τους. Κανε το ομως αφου το καταλαβαινεις.. Πανω απο ολα ειναι το παιχνιδι ισχυει ασχετο που στα pc θελουμε το κατι παραπανω. Επισης η ομορφια ενος pc rig ειναι ακριβως αυτο.. Το οτι το καθε συστημα ειναι μοναδικο (σχεδον) εστω και στις μικρες λεπτομερειες σε επιπεδο h/w αλλα και παραμετροποιησης των γραφικων,του ηχου, της αναλυσης κ.ο.κ.. Οχι ενα φασον αντιγραφο και αμα σου αρεσει.. Θεωρω οτι πιανεις πολλα ζητηματα ταυτοχρονα και καπου χανεις την μπαλα και αυτο γινεται απο τον ακρατο ενθουσιασμο σου γιατι μπηκες σε ενα χωρο που εχει πολυ ψωμι και ψαξιμο.. Κακο δεν ειναι να ρωτας, κακο ειναι να ανακαλυπτεις κατι και να θεωρεις οτι ειναι ευαγγελιο.. Μεχρι την ανακαλυψη του επομενου.. Σε αυτο φερνουν ενσταση ολοι.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Κανε το ομως αφου το καταλαβαινεις.. Πανω απο ολα ειναι το παιχνιδι ισχυει ασχετο που στα pc θελουμε το κατι παραπανω. Επισης η ομορφια ενος pc rig ειναι ακριβως αυτο.. Το οτι το καθε συστημα ειναι μοναδικο (σχεδον) εστω και στις μικρες λεπτομερειες σε επιπεδο h/w αλλα και παραμετροποιησης των γραφικων,του ηχου, της αναλυσης κ.ο.κ.. Οχι ενα φασον αντιγραφο και αμα σου αρεσει.. Θεωρω οτι πιανεις πολλα ζητηματα ταυτοχρονα και καπου χανεις την μπαλα και αυτο γινεται απο τον ακρατο ενθουσιασμο σου γιατι μπηκες σε ενα χωρο που εχει πολυ ψωμι και ψαξιμο.. Κακο δεν ειναι να ρωτας, κακο ειναι να ανακαλυπτεις κατι και να θεωρεις οτι ειναι ευαγγελιο.. Μεχρι την ανακαλυψη του επομενου.. Σε αυτο φερνουν ενσταση ολοι.. Ναι το κάνω μερικές φορές θα προσπαθήσω να το διορθώσω τουλάχιστον όμως δεν προσβάλλω όπως κάνει πάντα ο Fulgore που νομίζει ότι τα ξέρει όλα ενώ μπορεί να μην ξέρει τίποτα στην τελική. Επειδή πιο off topic δεν γίνεται ας το κλείσουμε και να περιμένουμε επίσημη ανακοίνωση της nvidia. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, Heybro είπε ο Fulgore που νομίζει ότι τα ξέρει όλα ενώ μπορεί να μην ξέρει τίποτα στην τελική. Ο Fulgore Spoiler δεν ειπε οτι τα ξερει ολα.Ο fulgore ομως δεν μπηκε στον χωρο του gaming και συγκεκριμενα στο pc gaming πριν 2 μηνες,εχει ριξει πολλη ωρα και φυσικα χρηματα αρα αρκετα απο αυτα που ξερει τα ξερει απο προσωπικη εμπειρια(οπως και αλλα ατομα στα θεματα αυτα). Οταν ομως εσυ που δεν εχεις επαφη με κατι μου βγαζεις το φθηνοτερο ιδιο με το ακριβοτερο και επιμενεις κιολας( και ολα αυτα σε τεχνολογικο forum κ)αι αφου σου εχουν κανει παρατηρηση και οι υπολοιποι του θεματος και εσυ εκει συνεχιζεις,τοτε να εισαι ετοιμος να δεχτεις και αναλογα σχολια. Γιατι μην ξεχνας οτι το γεγονος οτι εχεις δικαιωμα να γραφεις ελευθερα την αποψη σου,δεν σημαινει οτι εχεις και δικαιωμα να παραπληροφορεις για καποια πραγματα. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2018 από Fulgore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 11 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ο Fulgore δεν ειπε οτι τα ξερει ολα.Ο fulgore ομως δεν μπηκε στον χωρο του gaming και συγκεκριμενα στο pc gaming πριν 2 μηνες,εχει ριξει πολλη ωρα και φυσικα χρηματα αρα αρκετα απο αυτα που ξερει τα ξερει απο προσωπικη εμπειρια(οπως και αλλα ατομα στα θεματα αυτα). Την περιοδο δηλαδη που εσυ σχολιαζες και ασχολιοσουν πιο παλια(και με το προηγουμενο account ε king?)με κινητα,ειδησεις και την ενοτητα του Μπλα Μπλα,εγω με αρκετα απο τα παιδια εδω σχολιαζαμε και τα νεα παιχνιδια τι απαιτησεις ειχαν αλλα και το νεο hardware που κυκλοφορει σχεδον καθε χρονια,ειτε σε επεξεργαστες,ειτε σε καρτες γραφικων., Οταν ομως εσυ που δεν εχεις επαφη με κατι μου βγαζεις το φθηνοτερο ιδιο με το ακριβοτερο και επιμενεις κιολας και ολα αυτα σε τεχνολογικο forum και αφου σου εχουν κανει παρατηρηση και οι υπολοιποι του θεματος και εσυ εκει συνεχιζεις,τοτε να εισαι ετοιμος να δεχτεις και αναλογα σχολια. Γιατι μην ξεχνας οτι το γεγονος οτι εχεις δικαιωμα να γραφεις ελευθερα την αποψη σου,δεν σημαινει οτι εχεις και δικαιωμα να παραπληροφορεις για καποια πραγματα. Είμαι gamer 20 χρόνια όμως και μέχρι 2010 από 2001 έπαιζα σε υπολογιστή άλλαζα κάρτες έκανα oc κτλ οπότε άσχετο δεν με λες. Την περίοδο που έγραφα περισσότερο αλλού είχα ps3 και τερμάτιζα το ένα παιχνίδι μετά το άλλο. Ίδιο δεν στο έβγαλα δεν το έγραψα κάπου αυτό ίδιο θα ήταν για μένα αυτή τη στιγμή οπότε γλίτωσα αρκετά χρήματα ώστε στο μέλλον να πάω σε κάτι καλύτερο όταν μπορώ να το αξιοποιήσω. Επίσης μπορείς να διαβάσεις στα σχόλια στο skroutz για το κορυφαίο μοντέλο της Asus με 165hz στα 800 ευρώ και τα προβλήματα που έχουν με επιστροφές bleeding ghosting dead pixel κτλ. Είναι ανεπίτρεπτο κάτι τέτοιο. Και τέλος ήθελα ακόμα 500 ευρώ για g sync ultra wide που δεν ήθελα να δώσω αν ήταν 100 150 παραπάνω προφανώς θα τα έδινα αλλά δεν υπήρχε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν με ενδιαφερει ουτε εμενα ουτε τους υπολοιπους ποσα χρονια ισχυριζεσαι οτι εισαι gamer,ουτε τιποτα απο αυτα που αναφερεις αργοτερα για το bleeding. Αυτο που μας ενδιαφερει τους υπολοιπους ειναι οτι μπηκες σε θεμα καρτων γραφικων πριν κυκλοφορησουν και περιγραφεις πραγματα για το τωρα που δεν εχουν επαφη με την πραγματικοτητα,πραγματα που δεν τα γνωριζεις απο πρωτο χερι,επιμενεις και κατηγορεις κιολας τους αλλους.Αρχικα εγραψες Spoiler οτι το g sync δεν αξιζει(χωρις να ειχες ποτε g sync monitor για να το δεις στην πραξη). Μετα λες οτι το ιδανικο ειναι για 1070ti και 1080 μια φθηνη ultrawide 1080p 75hz επειδη....αυτα εχεις. Επιπλεον λες οτι το φθηνοτερο monitor σου εχει τα ιδια χρωματα και panel με το ακριβοτερο της αγορας που κοστιζει 4-5 φορες ακριβοτερα,παλι χωρις να γνωριζεις. Το συνεχισες κιολας λεγοντας οτι τα ακριβα ultrawide monitor θελουν τουλαχιστον Sli με gtx 1080 αλλιως κλαις τα λεφτα σου,κατι που φυσικα ουτε δικαιολογεις αλλα και δεν γνωριζεις κιολας. Τελος εσυ ησουν αυτος ο οποιος ξεκινησε ενω ειναι λαθος σε αυτα που λεει(οπως του απαντησαν και οι υπολοιποι)να με κατηγορεις πρωτα εμενα οτι οτι εχω εγω ειναι το καλυτερο(που πουθενα δεν εγραψα κατι τετοιο φυσικα),και οτι το παιζω ξερολας. Και επειδη στο forum αυτο και εγω αρκετα απο τα παραπανω παιδια εχουμε ριξει αρκετες ωρες τα τελευταια χρονια γυρω απο το pc hardware και το gaming(ειδικα εγω και ο psycho εχουμε φαει στην μαπα απειρα vs θεματα),ναι δεν εχω ορεξη να εμφανιζεται καποιος απο το πουθενα να ισχυριζεται πραγματα που δεν εχουν επαφη με την πραγματικοτητα και να επιμενει κιολας. Δεν μας ενδιαφερει εμας τους υπολοιπους γιατι αγορασες αυτο που αγορασες γιατι δεν σε ρωτησαμε πουθενα κατι τετοιο.Να μην γραφεις πραγματα που δεν γνωριζεις και επιμενεις σου ειπαμε. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2018 από Fulgore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hitman69 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Παντως εδω δεν φαινεται η τοση μεγαλη διαφορα στο ASYNC που μας παρουσιαζε το gamernexus μεταξυ του Pascal και του Volta https://www.hardocp.com/article/2018/03/26/nvidia_voltas_titan_v_dx12_performance_efficiency 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Fulgore είπε Δεν με ενδιαφερει ουτε εμενα ουτε τους υπολοιπους ποσα χρονια ισχυριζεσαι οτι εισαι gamer,ουτε τιποτα απο αυτα που αναφερεις αργοτερα για το bleeding. Αυτο που μας ενδιαφερει τους υπολοιπους ειναι οτι μπηκες σε θεμα καρτων γραφικων πριν κυκλοφορησουν και περιγραφεις πραγματα για το τωρα που δεν εχουν επαφη με την πραγματικοτητα,πραγματα που δεν τα γνωριζεις απο πρωτο χερι,επιμενεις και κατηγορεις κιολας τους αλλους.Αρχικα εγραψες Απόκρυψη περιεχομένων οτι το g sync δεν αξιζει(χωρις να ειχες ποτε g sync monitor για να το δεις στην πραξη). Μετα λες οτι το ιδανικο ειναι για 1070ti και 1080 μια φθηνη ultrawide 1080p 75hz επειδη....αυτα εχεις. Επιπλεον λες οτι το φθηνοτερο monitor σου εχει τα ιδια χρωματα και panel με το ακριβοτερο της αγορας που κοστιζει 4-5 φορες ακριβοτερα,παλι χωρις να γνωριζεις. Το συνεχισες κιολας λεγοντας οτι τα ακριβα ultrawide monitor θελουν τουλαχιστον Sli με gtx 1080 αλλιως κλαις τα λεφτα σου,κατι που φυσικα ουτε δικαιολογεις αλλα και δεν γνωριζεις κιολας. Τελος εσυ ησουν αυτος ο οποιος ξεκινησε ενω ειναι λαθος σε αυτα που λεει(οπως του απαντησαν και οι υπολοιποι)να με κατηγορεις πρωτα εμενα οτι οτι εχω εγω ειναι το καλυτερο(που πουθενα δεν εγραψα κατι τετοιο φυσικα),και οτι το παιζω ξερολας. Και επειδη στο forum αυτο και εγω αρκετα απο τα παραπανω παιδια εχουμε ριξει αρκετες ωρες τα τελευταια χρονια γυρω απο το pc hardware και το gaming(ειδικα εγω και ο psycho εχουμε φαει στην μαπα απειρα vs θεματα),ναι δεν εχω ορεξη να εμφανιζεται καποιος απο το πουθενα να ισχυριζεται πραγματα που δεν εχουν επαφη με την πραγματικοτητα και να επιμενει κιολας. Δεν μας ενδιαφερει εμας τους υπολοιπους γιατι αγορασες αυτο που αγορασες γιατι δεν σε ρωτησαμε πουθενα κατι τετοιο.Να μην γραφεις πραγματα που δεν γνωριζεις και επιμενεις σου ειπαμε. Όπως είπες υπάρχει το ignore. Εγω λέω δυστυχώς που υπάρχουν άτομα με 1070 και 2k gsync monitor και παίζουν σε 60 70fps ενώ δεν πήραν ένα σωστό ultra wide και το παίζουν και γνωστες να ευχαριστηθουν gaming. Η πραγματικότητα είναι αυτή επειδή πέταξες χρήματα σε κάτι με χειρότερη εμπειρία μην το δικαιολογείς όπως κάνεις πάντα. Εδω έβγαλες την καφέ noctua καλύτερη από τις κορυφαίες υδροψυξεις επειδή αυτήν έχεις. Ignore και τέλος μάθε πρώτα να γράφεις γιατί παντού μόνο vs το κάνεις και στηρίζεις αυτά που έχεις ενώ συνήθως είναι λάθος επιλογές απλά δεν το παραδέχεσαι. Δεν χρειάζεται να απαντήσεις δεν πρόκειται να διαβάσω άλλο μήνυμα γιατί βαρέθηκα κιόλας συνέχεια ίδια ιστορία και στο έχουν γράψει ένα σωρό παιδιά εδώ μέσα. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2018 από Heybro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hitman69 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Στο δωματιο που ειναι το gaming setup ειχα το ASUS MG279Q (2,5 χρονακια την κρατησα) και την SAMSUNG KU6400 ( https://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2016-samsung-ku6400-4k-tv-review ) Μολις διαβασα το review τους πηγαν και την αγορασα και πραγματικα ειναι πολυ δυνατη σε ολα της. Στο σαλονι που καθομαι σχετικα λιγο εχω την Plasma 55αρα Panasonic η οποια δεν κουνιεται απο εκει... Το ΚU ειναι του 2016 model, του 2017 ειναι το MU και του 2018 θα ειναι το NU. Μπορουσα να παρω LG OLED Β7 απο το public που την εδινε 1350 ευρω (τσαμπα) με καρτα της eurobank που εχω αλλα για τους λογους που εχω αναφερει δεν κοιταω τηλεορασεις με τεχνολογια OLED. Eδωσα το monitor και θα δωσω και την ΚU σε λιγο και θελω να παρω κατι για την επομενη 3ετια.... το πολυ 1600 ευρω γιατι εχω να παρω και τον Ampere-Volta-Touring. Το ΑSUS 32αρι με FALD ειναι πολυ δυνατο αλλα παει στα 2.300 ευρω. Δειτε με Local dimming ON και ενεργοποιημενο το HDR. Αμα αρχισω να απαριθμω το hardware εχω αγορασει ολα αυτα τα χρονια, 2X9800GX2, 3X580GTX, 2X5970, 2X5870 και και και Η ενσταση μου στου HEYBRO ειναι το 2560χ1080 και οι 29 ιντσες. Εαν αγοραζα wide θα πηγαινα σε κατι 3440χ1440 και 34αρι. Για να εχω ppi, αναλυση και ιντσα. Με σκοπο παντα να καθομαι κοντα. Στο gaming, θελω τα details να μου γαργαλανε το ματι. Αλλα προφανως δεν μιλαμε για 250 ευρω monitor. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2018 από hitman69 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Insomnia. Το site που μπαίνεις να διαβάσεις για τις νεες κάρτες και αντί για αυτό βλέπεις τα απωθημένα του καθένα.. Τι να πω διαλυμένο thread.. Σταμάτησαν γιατί δίνω και τροφή και ευθυνόμαστε και εμείς οι υπόλοιποι 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 "insomnia drama" Εμενα δεν με χαλαει το ολο θεμα τα διαβαζω και γελαω πρωινιατικα (οχι με καποιον συγκεκριμενα απλα με την ολη κουβεντα). Παντως heybro να ξερεις οτι και εγω ετσι πιστευα παλια οτι δεν αξιζει να δωσεις παραπανω λεφτα για οθονη και οτι ολα τα υπολοιπα που προσφερει μια καλη οθονη ειναι απλα πεταμενα λεφτα.Βεβαια εγω δεν βγηκα να κανω αυτο που εκανες εσυ τωρα και να τιμησω οποια επιλογη ειχα κανει εκεινο τον καιρο και να απαξιωσω τις ακριβες και καλες οθονες και οτι δεν εχουν διαφορα απο εκεινη που ειχα.Θα σου δωσω μια συμβουλη που μου εδωσε κ εμενα τοτε καποιος οταν του ειπα οτι δεν βρισκω το λογο να δωσω παραπανω λεφτα για κατι τετοιο και μου ειπε το απλο πραγμα πηγαινε κατσε και παιξε και δοκιμασε μια τετοια οθονη και μετα αποφασισε αν αξιζει η οχι.Και αν ο λογος που κολλας ειναι οτι δεν υπαρχει το hardware να αξιοποιηθει η οθονη απλα θα σου πω οτι ειναι πιο πολυ ψυχαναγκαστικο να τα εχεις ολα στο ultra καποιες απο τις ρυθμισεις μπορεις να τις βαλεις στο high και να μην χαλασει η εμπειρια σου οπως νομιζεις και απο αυτο κ μονο θα κερδισεις αρκετα fps και ουτε θα χρειαστει να σκασεις τρελα λεφτα. Εντωμεταξυ αυτο μου θυμιζει μια διαφωνια που ειχα με τον κολλητο μου που ειναι φωτογραφος και μου ελεγε οτι δεν υπαρχει διαφορα και οτι το ματι δεν πιανει πανω απο 30 καρε και προσπαθουσα να του εξηγησω οτι και ετσι να ειναι το ματι αντιλαμβανεται την διαφορα...Και μολις τον εβαλα στην οθονη που εχει 3 ρυθμισεις για 60-120-144 hz μου λεει ναι οντως την καταλαβαινω την διαφορα.Οπως καταλαβαινεις heybro πηγα ειδα τετοια οθονη και μολις μπορεσα πηγα και αγορασα. Εδω κολαει η παροιμια οσα δεν φτανει η αλεπου..μην γινεσαι αλεπου heybro.Φιλικα ολα αυτα που ειπα και χωρις να θελω να σε θιξω αλλα κανεις λαθος στα περισσοτερα απο αυτα που ειπες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, d4ydr33m3r είπε Insomnia. Το site που μπαίνεις να διαβάσεις για τις νεες κάρτες και αντί για αυτό βλέπεις τα απωθημένα του καθένα.. Τι να πω διαλυμένο thread.. Σταμάτησαν γιατί δίνω και τροφή και ευθυνόμαστε και εμείς οι υπόλοιποι Για να λεμε και την αληθεια βεβαια(περα του off topic)τι να διαβασεις ακριβως για τις νεες καρτες?Τις ακυρες φημες του Tweaktown και του wccftech?Οποτε με το καλο πλησιασουμε επισημα στην κυκλοφορια των νεων καρτων τοτε εκει ναι θα διαβασεις αναλογα πραγματα και σχολια. Τωρα για τον συμφορουμιτη παραπανω τι αλλο να γραφτει πια.Τωρα το γυρισε σε αλλο ασχετο παραδειγμα Spoiler (ψαξε να δεις οι κορυφαιες καφε ψυξεις για την ιστορια πως αποδιδουν σε σχεση με τις τοτε υδροψυξεις που υπηρχαν τυπου Corsair h100i και με τα ξαναλεμε,τα εχουν γραψει φυσικα αυτα και ποσοι αλλοι κατοχοι noctua ψυξεως αλλα εκει στον κοσμο σου εσυ.Και η πλακα ειναι οτι μιλαω απο προσωπικη εμπειρια επειδη ειχα και καλη υδροψυξη και καλη αεροψυξη αλλα ειπαμε αν ο αλλος ειναι κολλημενο μυαλο). Παλι αλλα πραγματα ειχαν ειπωθει και αλλα λεει κλασσικα,και αφου τρωει παρατηρηση απο ολους τους υπολοιπους που συμμετεχουν αντι να γυρισει να πει ενα συγνωμη,αρχιζει και τα ignore.Ας κοιταξει ολα τα προηγουμενα σχολια που γραφτηκαν τι του ελεγαν μπας και καταλαβει το λαθος του(που προκειται). Συγνωμη κιολας που ειμαστε σε τεχνολογικο forum και τα περιπου 10 ατομα που εχουμε μεινει και ασχολουμαστε δεν μας αρεσει να γραφονται οτι να ναι πραγματα,ειδικα απο ατομα χωρις προσωπικη εμπειρια.... 3 ώρες πριν, icenex είπε Εντωμεταξυ αυτο μου θυμιζει μια διαφωνια που ειχα με τον κολλητο μου που ειναι φωτογραφος και μου ελεγε οτι δεν υπαρχει διαφορα και οτι το ματι δεν πιανει πανω απο 30 καρε και προσπαθουσα να του εξηγησω οτι και ετσι να ειναι το ματι αντιλαμβανεται την διαφορα...Και μολις τον εβαλα στην οθονη που εχει 3 ρυθμισεις για 60-120-144 hz μου λεει ναι οντως την καταλαβαινω την διαφορα.Οπως καταλαβαινεις heybro πηγα ειδα τετοια οθονη και μολις μπορεσα πηγα και αγορασα. Εδω κολαει η παροιμια οσα δεν φτανει η αλεπου..μην γινεσαι αλεπου heybro.Φιλικα ολα αυτα που ειπα και χωρις να θελω να σε θιξω αλλα κανεις λαθος στα περισσοτερα απο αυτα που ειπες. Τσαμπα ασχολεισαι με τον συγκεκριμενο.Οπως ειπωθηκε αρκετες φορες πιο πισω εχει πλασει μια εικονα στο μυαλο του για το πως ειναι τα πραγματα(ασχετως αν οι υπολοιποι που εχουν προσωπικη εμπειρια τον διαψευδουν),και δεν ακουει αλλες γνωμες.Του τα γραφανε πιο πισω και αλλοι αλλα ειδες ποσο τους ακουσε. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2018 από Fulgore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Σε thread για τις βόλτες έχουμε flame για monitors 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 @Fulgore Οτιδήποτε σχετικό. Πάντως οχι οτι γράφεται.. (απο όλους μας) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, d4ydr33m3r είπε @Fulgore Οτιδήποτε σχετικό. Πάντως οχι οτι γράφεται.. (απο όλους μας) Ναι αλλα για να συμμετεχουν ολοι σημαινει οτι δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο να σχολιασουμε για τις νεες καρτες ακριβως επειδη δεν γνωριζουμε τιποτα. Βεβαια απο την αλλη πιστευω οτι αρκετοι περιμενουν τις νεες καρτες που ισως να τις συνδιασουν με μια αγορα νεας gaming οθονης αναλογα του ποσο θα κοστιζουν και πως θα αποδιδουν. Φυσικα το off topic ειναι off topic. Α και για την ιστορια μιας και αναφερθηκε πιο πισω αυτη την στιγμη ειμαι με μια gtx 1050 μεχρι να ερθουν οι νεες καρτες και οχι με 1070 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα