Προς το περιεχόμενο

NVIDIA Volta, GV100

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, hitman69 είπε

Aσε τα OLED, δεν εχουν μελλον... 

Τα TN ειναι μονο για καμμενους fpsακιδες... ουτε τα μισα shades μπορουν να αναπαραγουν. 

Και μονο που παιζεις στα 75 hz με vsync, ενω θα ησουν 144hz καρφωμενος με την καρτα ελευθερη πραγματικα θα ειχες αλλη αισθηση. 

Το συγκεκριμενο σε responces και input lags μοιραζε τσαγακια....

1.PNG

2.PNG

3.PNG

Γιατί δεν έχουν μέλλον βρε συ? OLED είναι το μέλλον λίγα θέματα να εξαλείψουν μόνο. Τα TN ναι είναι άθλια. 144 θα είχα σε πολύ παλιά παιχνίδια στα 90 100 παίζω οπότε σε 2k θα έπαιζα στα 70 75. Δεν έχω 1080ti που και αυτή βρίσκει σκούρα σε πολλές περιπτώσεις. Στο μέλλον όταν όντως θα μπορούμε να έχουμε καθαρά 144 σε όλα με 600 ευρώ κάρτα σε ultra wide πρώτος θα πάω να αγοράσω τέτοιο monitor. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εντάξει hitman69 τα έχουμε ξαναπεί για τις τηλεοράσεις ας μην συνεχίσουμε την κουβέντα εδώ μέσα. Βγάλατε και συμπεράσματα για το μέλλον τρομάρα σας.. Το μέλλον είναι μέλλον και ζούμε στο παρόν και απολαμβανουμε σήμερα ότι καλύτερο σε λογικά χρήματα, θα ξανά παρουμε TV σε κανα δύο χρόνια μέχρι τότε αν δεν έχεις z9d τα ακούω όλα βερεσέ.. 😂

ΘΑ πάρω νέα TV που ΘΑ είναι καλύτερη της oled και ΘΑ έχει καλύτερη τεχνολογία.. Μέχρι τότε.. Οκ.. 

Επεξ/σία από d4ydr33m3r

Μόλις τώρα, d4ydr33m3r είπε

Εντάξει hitman69 τα έχουμε ξαναπεί για τις τηλεοράσεις ας μην συνεχίσουμε την κουβέντα εδώ μέσα. Βγάλατε και συμπεράσματα για το μέλλον τρομάρα σας.. Το μέλλον είναι μέλλον θα ξανά παρουμε TV σε κανα δύο χρόνια μέχρι τότε αν δεν έχεις z9d τα ακούω όλα βερεσέ.. 😂

https://www.rtings.com/tv/reviews/sony/z9d

Πολυ ανωτερη οποιαδηποτε oled. Το μελλον ειναι αυτο που βλεπουμε. Οι led πρεπει να εξαφανιστουν.

Αρκετα με το offtopic ομως περιμενουμε επισημα νεα απο την nvidia αν και θα παει μακρια η δουλεια εφοσον η hynix θα ξεκινησει την παραγωγη της ddr6 τον Ιουνιο. Και αν κανουν κανα μπαμ να crypto θα υπαρχουν χιλιαδες παραγγελιες απο μεγαλους miners.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ας μην πάμε την συζήτηση στις tv εδώ μέσα.. Ήδη είμαστε τελείως off topic με τα μονιτορ.. Αν θες μονιτορ πάρε τα καινούρια VA της AU Optronics που θα βγουν με 200Hz ultrawide 1440p HDR gsync και ένα νεφρό χαμένο 😂

Επεξ/σία από d4ydr33m3r

7 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Εντάξει hitman69 τα έχουμε ξαναπεί για τις τηλεοράσεις ας μην συνεχίσουμε την κουβέντα εδώ μέσα. Βγάλατε και συμπεράσματα για το μέλλον τρομάρα σας..

Εσυ ''συμβιβασου'' τωρα με την 1080ti που τα βρισκει ''σκουρα'' σε 1440p  συμφωνα με τον συμφορουμιτη πιο πανω και ασε το μελλον:D

23 λεπτά πριν, Heybro είπε

σε 2k θα έπαιζα στα 70 75. Δεν έχω 1080ti που και αυτή βρίσκει σκούρα σε πολλές περιπτώσεις. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το samsung που σας εδωσα δειτε...Bαλτε στο γραφειο και θα δειτε details που πραγματικα θα παραμιλατε.

Και αφηστε τα 55αρια OLED και λοιπα με ppi απο pizza hut...

Επεξ/σία από hitman69

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Εσυ ''συμβιβασου'' τωρα με την 1080ti που τα βρισκει ''σκουρα'' σε 1440p  συμφωνα με τον συμφορουμιτη πιο πανω και ασε το μελλον:D

Καποια παροιμια θυμηθηκα αλλα τελοσπαντων.. Γενικα εκτος και αν πας για κατι πολυ ακριβο που θα βγει σε ενα μικρο χρονικο διαστημα αντικατασταση του σαφεστατα ανωτερη δεν συνιστω να περιμενει ποτε κανεις και για τιποτα..

2 λεπτά πριν, hitman69 είπε

Το samsung που σας εδωσα να τσεκαρεται...Bαλτε στο γραφειο και θα δειτε details που πραγματικα θα παραμιλατε. Και αφηστε τα 55αρια OLED με ppi απο pizza hut.

Εχω μονιτορ 1440p βρε δεν ειμαι μονο με τηλεοραση για τις λοιπες δουλειες δεν βολευει tv εκτος απο μερικα παιχνιδια αλλωστε.. Και συντομα και ενα απο αυτα που ειπα οποτε δεν με ανησυχουν τα υπολοιπα :D 

Επεξ/σία από d4ydr33m3r

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, d4ydr33m3r είπε

Καποια παροιμια θυμηθηκα αλλα τελοσπαντων.. Γενικα εκτος και αν πας για κατι πολυ ακριβο που θα βγει σε ενα μικρο χρονικο διαστημα αντικατασταση του σαφεστατα ανωτερη δεν συνιστω να περιμενει ποτε κανεις και για τιποτα..

Εχω μονιτορ 1440pβρε δεν ειμαι μονο με τηλεοραση.. Και συντομα και ενα απο αυτα που ειπα οποτε δεν με ανησυχουν τα υπολοιπα :D 

Παρε οθονη ειτε τηλεοραση (το πολυ 43 ιντσες) που θα μπορεις να βλεπεις 4Κ στο ενα μετρο  maximum. Το 1440p θα σου φαινεται πολυ λιγο πια....

Επεξ/σία από hitman69

33 λεπτά πριν, Fulgore είπε

http://www.guru3d.com/articles_pages/final_fantasy_xv_pc_graphics_performance_benchmark_review,5.html

89fps τα 144 ισως να τα δειτε σε κανα doom overwatch και γενικα παλιοτερα παιχνιδια. Τωρα αν ριχνετε ρυθμισεις να το βρασω. Ωραια εμπειρια 144hz my ass που λενε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, Heybro είπε

http://www.guru3d.com/articles_pages/final_fantasy_xv_pc_graphics_performance_benchmark_review,5.html

89fps τα 144 ισως να τα δειτε σε κανα doom overwatch και γενικα παλιοτερα παιχνιδια. Τωρα αν ριχνετε ρυθμισεις να το βρασω. Ωραια εμπειρια 144hz my ass που λενε.

Το Final Fantasy XV ειναι το πιο βαρυ παιχνιδι αυτη την στιγμη.Αυτο σημαινει οτι η 1080ti δεν ειναι για 1440p 144hz?

Η μηπως νομιζεις οτι αν ενα παιχνιδι δεν το παιζεις με ολα στο max ειναι unplayable?

Επεξ/σία από Fulgore

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Heybro,εντελώς φιλικά,σταμάτα να συγκρίνεις τα μήλα με αγγούρια,απλά επειδή μόλις τώρα πήρες μια τίμια οθόνη.

Το ότι η κάρτα σου δε σηκώνει παραπάνω,δεν την κάνει αυτομάτως καλή επιλογή την οθόνη σου.

Και για να μην βιαστείτε να πείτε ότι τα λέω εκ του ασφαλούς,εγώ ένα 4Κ samsung της κακιάς ώρας(το πήρα τσάμπα)εχω.Για εμένα όμως και την δουλειά που κάνω είναι καλό.Για εμένα.Δώστε έμφαση στο ΕΜΕΝΑ και την δουλειά που κάνω...Εγώ.

Επεξ/σία από Chrysostomos
  • Like 1

4 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Το Final Fantasy XV ειναι το πιο βαρυ παιχνιδι αυτη την στιγμη.Αυτο σημαινει οτι η 1080ti δεν ειναι για 1440p 144hz?

Η μηπως νομιζεις οτι αν ενα παιχνιδι δεν το παιζεις με ολα στο max ειναι unplayable?

Απλά λέω ότι πάει ανεκμεταλευτη τέτοια οθόνη. Δηλαδή αν επερνα g sync 16:9 και έπαιζα final fantasy στα 61 που τόσο βγάζει η κάρτα μου σε 2k θα ήταν καλύτερα από τώρα που θα έχω 70 με 75? Δεν αντιλέγω ότι τα 144hz κάνουν διαφορά αλλά όταν δεν τα πιάνουμε πιο το νόημα τέτοιας οθόνης? Απλά θα κάθεται ώστε 2 3 χρόνια μετά παρω κάποια καινούρια και χρησιμοποιήσω τις δυνατότητες που προσφέρει. 

Σκέψου το ως αυτοί που περνουν 4k οθόνες και βλέπουν mega ant1 star. 

Και να ξέρεις οι 2 οθόνες του 1000αρικου που έβαλες παραπάνω έχουν τόσο λόγω 144hz και gsync. Τα panel είναι IPS και σε αντίθεση χρώμα κτλ είναι ίδια με αυτή που έχω. Και προφανώς δεν ήθελα να δώσω 400 500 παραπάνω για 2 χαρακτηριστικά που ίσως να μην χρησιμοποιουσα ποτέ. 

3 λεπτά πριν, Chrysostomos είπε

Heybro,εντελώς φιλικά,σταμάτα να συγκρίνεις τα μήλα με αγγούρια,απλά επειδή μόλις τώρα πήρες μια τίμια οθόνη.

Το ότι η κάρτα σου δε σηκώνει παραπάνω,δεν την κάνει αυτομάτως καλή επιλογή την οθόνη σου.

Και για να μην βιαστείτε να πείτε ότι τα λέω εκ του ασφαλούς,εγώ ένα 4Κ samsung της κακιάς ώρας(το πήρα τσάμπα)εχω.Για εμένα όμως και την δουλειά που κάνω είναι καλό.Για εμένα.Δώστε έμφαση στο ΕΜΕΝΑ και την δουλειά που κάνω...Εγώ.

Πιστεύω έγινα ξεκάθαρος. Ένας με 1080ti sli ναι θα πάρει monitor του 1000αρικου γιατί θα το αξιοποιήσει πλήρως οι υπόλοιποι δεν υπάρχει λόγος εκτός αν παίζουν overwatch online η άλλα ελαφριά παιχνίδια online που εκεί μετράει. 

Μόλις τώρα, Chrysostomos είπε

ενώ το αναφέρεις,ξεχνάς να το βάλεις στην εξίσωση....το gsyc δεν πάει ανεκμετάλλευτο αδερφέ μου...

Όταν έχεις σταθερά fps ναι πάει ανεκμεταλευτο είναι ξεκάθαρο αυτό. Όταν πέσεις από τα fps της οθόνης εκεί θα κάνει δουλειά ή θα εξαλείψει stuttering. Επειδή πάντα παίζω στα fps της οθόνης που έχω θα πήγαινε ανεκμεταλευτο στην περίπτωση μου. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...