Heybro Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 10 λεπτά πριν, Fulgore είπε To ultra low παλι απο που προκυπτει?Επισης για ποιο λογο υποθετεις οτι ολοι εχουν 1070ti και κατω? Tι εννοεις οταν λες οτι δεν γινεται καθε 2 χρονια να αλλαζει καποιος καρτα γραφικων και τα 1000ευρω απο που προκυπτουν παλι? Φιλικη συμβουλη επειδη δεν ειναι ουτε καν μισος χρονος που εφτιαξες gaming pc,μην γινεσαι απολυτος αν δεν ξερεις.Η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας.... Το μονο ιδανικο που υπαρχει ειναι οσο αντεχει η τσεπη του καθενος και αναλογα του ποση ορεξη εχει να ασχολειται. Οσο για το gsync οχι δεν ειναι καθολου ιδια εμπειρια και δεν ειναι τυχαιο που συνοδευεται απο 100+hz monitors. Ξερεις ποσοι ελεγαν και το κλασσικο οτι 60 με 144hz δεν υπαρχουν διαφορες και μολις πηραν αργοτερα τετοια οθονη,δεν ειχαν τι να πουν? Διαφορά υπάρχει δεν αντιλέγω απλά δεν αξίζει τη διαφορά. Ειδικά όσοι δεν παίζουμε online. Τώρα ναι αν κάθε 2 χρόνια μπορεί ο άλλος να δίνει 1000αρικο και να έχει και 34αρα gsync καλώς. Απλά μιλάμε για κατω από 1% και δεν πιστεύω ότι αξίζει ο κόπος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, Heybro είπε Διαφορά υπάρχει δεν αντιλέγω απλά δεν αξίζει τη διαφορά. Ειδικά όσοι δεν παίζουμε online. Τώρα ναι αν κάθε 2 χρόνια μπορεί ο άλλος να δίνει 1000αρικο και να έχει και 34αρα gsync καλώς. Αφου δεν εχεις κατσει μπροστα απο ενα τετοιο monitor πως ξερεις αν αξιζει την διαφορα ή οχι? Και τα 144hz 1080p monitors κοστιζουν σχεδον τα διπλασια χρηματα απο τα απλα 60ρια,αν δεν τα δουλεψει καποιος πως θα ξερει αν αξιζουν ή οχι? Επισης το ξαναλεω τα 1000ρικα απο που ακριβως προκυπτουν?Ολοι gtx Titan αγοραζουν? Ακομα και η 1080ti τις πρωτες μερες που βγηκε ειχε κοντα 700ευρω-την καρτα που ειχες προηγουμενως βγαινουν πολυ λιγοτερα. Εγω πχ απο 970 που ειχα το 2014 πηγα σε 1070 το 2016 με σχεδον 230ευρω παραπανω. Τα 1000ρικα που αναφερεις απο που προκυπτουν? Τελος για ποιον λογο κολλας στο ultrawide απο την στιγμη που οι περισσοτεροι δεν εχουν τετοιες οθονες? https://www.skroutz.gr/s/7969888/Dell-S2716DG.html?from=account_favorites Δες εδω για οποιον θελει 1440p 144hz+gsync ποσο φθηνα μπορει να βρει μια οθονη αν δεν τον πειραζει το Tn panel. Σιγα μην δωσουν ολοι 1000+ευρω για οθονες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, Fulgore είπε Στο κομματι αυτο των αναβαθμισεων υπαρχουν 3 ειδων κατηγοριες ατομων(κυριως οταν μιλαμε για gaming). 1)Αυτοι που αναβαθμιζουν στις κατηγοριες κατω των ti(δηλαδη -60/-70/-80)πχ απο 970 σε 1070. 2)Αυτοι που αναβαθμιζουν οπως αναφερθηκε και παραπανω στην κορυφαια ti πχ απο 780ti σε 980ti 3)Αυτοι που ξεφευγουν απο το budget τους και πανε στην ti αν και προηγουμενως δεν ειχαν δωσει ποτε χρηματικα τοσα λεφτα πχ απο 970 σε 1080ti. Οι πρωτες 2 κατηγοριες ειναι αυτες που βλεπουμε συνηθως να υπαρχουν. Εγω για παραδειγμα απο το 2013 μεχρι σημερα ημουν παντα στην κατηγορια της αναβαθμισης στην σειρα -70 κυριως λογω χρηματων(δεν ηθελα να δωσω πανω απο 450-500ευρω για gpu),αλλα εχουν αλλαξει οι καιροι απο τοτε. α)Πριν της 980ti και πανω δεν ηταν ανταγωνιστικες οι επιδοσεις των καρτων σε βαθος χρονου για υψηλες αναλυσεις/hz.Δεν ξεχναω οτι η κορυφαια τοτε gtx 980 ηταν η μονη πχ που ετρεχε το The Crew στα 60fps σε 1080p με ολα full(αρα φανταστειτε σε παραπανω hz/αναλυση ποσο ασχημα θα ηταν). β)Τωρα με το mining εχει ξεφυγει η κατασταση στο κομματι προσφορας και ζητησης και φτανεις ακομα και σε φθηνοτερες σειρες να τις χρυσοπληρωνεις γ)Oι νεες καρτες ειναι ετοιμες για υψηλοτερες αναλυσεις/frames και ο καλυτερος εκπροσωπους τους η 1080ti ειναι ικανη να σηκωνει μια χαρα 4κ gaming. Πρέπει να πηγαίνουμε με την εποχή. Οτιδήποτε παραπανω θα είναι για τους πολύ λίγους. Προσωπικά χαίρομαι που επέλεξα ultra wide από την 27αρα gsync 16:9. Η εμπειρία είναι πολύ ανώτερη. Αρκετοί πήραν 4k 800 900 ευρώ και παιζουν με τα χίλια ζόρια στα 60fps. Όσοι έχουν 1080ti οι υπόλοιποι ρίχνουν medium για 60αρι και αν. Λίγο υπερβολή όλη η ιστορία του pc gaming ειδικά στις οθόνες των 800 900 ευρώ αλλά εκεί βασίζονται για να πουλήσουν. 1 λεπτό πριν, Fulgore είπε Αφου δεν εχεις κατσει μπροστα απο ενα τετοιο monitor πως ξερεις αν αξιζει την διαφορα ή οχι? Και τα 144hz 1080p monitors κοστιζουν σχεδον τα διπλασια χρηματα απο τα απλα 60ρια,αν δεν τα δουλεψει καποιος πως θα ξερει αν αξιζουν ή οχι? Επισης το ξαναλεω τα 1000ρικα απο που ακριβως προκυπτουν?Ολοι gtx Titan αγοραζουν? Ακομα και η 1080ti τις πρωτες μερες που βγηκε ειχε κοντα 700ευρω-την καρτα που ειχες προηγουμενως βγαινουν πολυ λιγοτερα. Εγω πχ απο 970 που ειχα το 2014 πηγα σε 1070 το 2016 με σχεδον 230ευρω παραπανω. Τα 1000ρικα που αναφερεις απο που προκυπτουν? Τελος για ποιον λογο κολλας στο ultrawide απο την στιγμη που οι περισσοτεροι δεν εχουν τετοιες οθονες? https://www.skroutz.gr/s/7969888/Dell-S2716DG.html?from=account_favorites Δες εδω για οποιον θελει 1440p 144hz+gsync ποσο φθηνα μπορει να βρει μια οθονη αν δεν τον πειραζει το Tn panel. Σιγα μην δωσουν ολοι 1000+ευρω για οθονες. Έχω δει σε 120αρη πάνελ παλιότερα σε 144 όχι δεν έχω δει. Με την 1070 που έχεις αν παίζεις σε 2k βγάζεις πάνω από 100fps σε aaa παιχνίδια? Και πολλά λέω σε κάνα final fantasy το ζόρι είναι σίγουρο. Ας πούμε ότι επερνα την συγκεκριμένη 1440p 144hz. Έπαιξα payback είχα σταθερά 75. Με την 2k δεν θα είχα 75 όλα ultra οπότε τα 144 τι να τα κάνω? Μιλάω για ultra wide γιατί μεταξύ 21:9 και 16:9 δεν υπάρχει σύγκριση δεν ήξερα τι έχανα τόσο καιρό που έπαιζα σε 16:9. Όταν με το καλό βγει το metro exodus και θα γονατιζουν τα πάντα στα 2k και πάνω τα 144hz θα είναι μακρινό όνειρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 15 λεπτά πριν, Heybro είπε Πρέπει να πηγαίνουμε με την εποχή. Οτιδήποτε παραπανω θα είναι για τους πολύ λίγους. Προσωπικά χαίρομαι που επέλεξα ultra wide από την 27αρα gsync 16:9. Η εμπειρία είναι πολύ ανώτερη. Εξακολουθεις να εκφερεις αποψη για πραγματα που δεν γνωριζεις... Και οχι η οθονη που εχεις(απλη 29αρα 2560x1080 75hz)δεν προσφερει ανωτερη εμπειρια απο μια 27αρα(2560x1440 144+hz με gsync)οσο και να το πιστευεις. 18 λεπτά πριν, Heybro είπε Έπαιξα payback είχα σταθερά 75. Με την 2k δεν θα είχα 75 όλα ultra οπότε τα 144 τι να τα κάνω? Ε ναι γιατι ως γνωστον αν δεν παιξεις Need for speed παιχνιδι με ολα ultra δεν λεει Τετοιες παιχνιδαρες μονο με 1080ti τις '''απολαμβανεις'' http://www.metacritic.com/game/pc/need-for-speed-payback 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, Fulgore είπε Εξακολουθεις να εκφερεις αποψη για πραγματα που δεν γνωριζεις... Και οχι η οθονη που εχεις(απλη 29αρα 2560x1080 75hz)δεν προσφερει ανωτερη εμπειρια απο μια 27αρα(2560x1440 144+hz με gsync)οσο και να το πιστευεις. Ε ναι γιατι ως γνωστον αν δεν παιξεις Need for speed παιχνιδι με ολα ultra δεν λεει Τετοιες παιχνιδαρες μονο με 1080ti τις '''απολαμβανεις'' http://www.metacritic.com/game/pc/need-for-speed-payback Ultrawide>>>>16:9 εκτός αν θεωρείς ότι αν έπαιζα σε 80 90fps θα ήταν τόσο καλύτερη εμπειρία από το επιπλέον εύρος που μου προσφέρει η οθόνη. Όπως έγραψα όταν παίζεις 6 ώρες συνεχόμενα σηκώνεσαι και νιώθεις χωρίς να έπαιξες καθόλου σημαίνει ότι η εμπειρία είναι ξεκούραστη όσο δεν πάει. Η 55αρα με κουραζε αρκετά. Για το need for speed απλά έγραψα ένα παιχνίδι που έπαιξα στην συγκεκριμένη οθόνη. Σε πολλά άλλα είμαστε οριακά στα 80 90 στην ανάλυση που παίζω. Έχουν τόση διαφορά τα 75 με τα 90? Διάβασε το παρακάτω https://www.gamespot.com/forums/playstation-nation-1000002/30-fps-vs-60-fpscan-you-see-the-difference-28725132/ Προσωπικά στα 30 δεν μπορώ ούτε 1 λεπτό να παίξω αλλά πολύς κόσμος δεν έχει θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, Heybro είπε Ultrawide>>>>16:9 εκτός αν θεωρείς ότι αν έπαιζα σε 80 90fps θα ήταν τόσο καλύτερη εμπειρία από το επιπλέον εύρος που μου προσφέρει η οθόνη. Αλλο το καλο ultrawide γενικα και αλλο το Ultrawide σε φθηνες οθονες. Ultrawide ειναι και αυτη https://www.skroutz.gr/s/8417369/Asus-Rog-Swift-PG348Q.html ή αυτη https://www.skroutz.gr/s/8457977/Acer-Predator-Z35P.html Που εκει ναι μιλαμε οντως για εμπειρια. Αλλα εσυ μου συγκρινεις μια απλη οθονη της πλακας που εχεις με κορυφαιες οθονες στο gaming οπως οι γνωστες 27αρες 1440p 144hz με gsync. Γελανε και οι πετρες. Τελος παντων μιας και ξεφυγαμε απο το θεμα στα τελευταια σχολια,οταν με το καλο ερθουν οι νεες καρτες και δουμε τι ψαρια πιανουν και σε τι αναλυσεις τα ξαναλεμε για τα παραπανω. Μεχρι τοτε το ξαναλεω.Μην προσπαθειτε να επιβαλετε την αποψη σας σε αλλους για πραγματα που δεν γνωριζετε στο κομματι των οθονων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Ρε συ Heybro με ολο το σεβασμο στον ενθουσιασμο μου ρε αγορι μου και δεν λεω ωραιο πραγμα να ανακαλυπτεις νεα πραγματα και να θες να μοιραστεις την "γνωση" σου με αλλους, ολοι περασαμε απο αυτο το σταδιο (αλλοι πολυ παλιοτερα, αλλοι νεοτερα αλλα δεν παιζει ρολο). Αυτο που θελω να σου πω εγω ειναι μην εκφραζεις τις αποψεις σου με απολυτο τροπο λες και αποτελουν ευαγγελιο. Ειναι το κλασσικο λαθος του μεσου χρηστη, επειδη αυτος οικονομικα,με βαση την λογικη του ή την εμπειρια του θεωρει οτι ειναι σωστο προσπαθει να υπεραμυνθει της αποψης του παντα. Στο εχω ξαναπει. Υπαρχει μια σοφη παροιμια που εφαρμοζεται ειδικα οταν σου λειπει η εμπειρια αλλα οχι μονο που λεει οτι οταν μιλας συνεχεια δεν μαθαινεις ποτε τιποτα μονο αναμασας οτι εχεις ακουσει. Μαθαινεις μονο οταν εισαι σιωπηλος και ακους. Ναι συμμετεχω στην συζητηση και για αυτο αλλωστε ειμαστε εδω, αλλα οχι εχω αποψη για τα παντα. Φιλικα στο λεω να το ξερεις δεν εχω προβλημα μαζι σου απλα σε βλεπω και επιμενεις παντα σε καθε thread ακομη και εκει που προφανως δεν εχεις την απαραιτητη γνωση να το κανεις.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Fulgore είπε Αλλο το καλο ultrawide γενικα και αλλο το Ultrawide σε φθηνες οθονες. Ultrawide ειναι και αυτη https://www.skroutz.gr/s/8417369/Asus-Rog-Swift-PG348Q.html ή αυτη https://www.skroutz.gr/s/8457977/Acer-Predator-Z35P.html Που εκει ναι μιλαμε οντως για εμπειρια. Αλλα εσυ μου συγκρινεις μια απλη οθονη της πλακας που εχεις με κορυφαιες οθονες στο gaming οπως οι γνωστες 27αρες 1440p 144hz με gsync. Γελανε και οι πετρες. Τελος παντων μιας και ξεφυγαμε απο το θεμα στα τελευταια σχολια,οταν με το καλο ερθουν οι νεες καρτες και δουμε τι ψαρια πιανουν και σε τι αναλυσεις τα ξαναλεμε για τα παραπανω. Μεχρι τοτε το ξαναλεω.Μην προσπαθειτε να επιβαλετε την αποψη σας σε αλλους για πραγματα που δεν γνωριζετε στο κομματι των οθονων Ιδια ακριβως εμπειρια θα ειχα αν επερνα καποια απο τις παραπανω απλα θα εδινα 800 ευρω παραπανω. IPS και οι 3 και στα χρωματα ειναι απιστευτη η LG ενω διαβαζω για πολλα προβληματα στις 2 που εβαλες. Τωρα ναι θα επαιζα σε 2k+ και θα ειχα 40fps η για να κρατησω 60αρι θα εβαζα medium γραφικα. Αυτη ειναι η εμπειρια που προσπαθεις να μου πλασαρεις? Αστο καλυτερα τα 75 σταθερα που εχω στην αναλυση που παιζω ειναι εξαιρετικα με ολα ultra. Αυτη θεωρω εμπειρια οχι αυτη που γραφεις με τα προβληματα των παραπανω οθονων. Απλα οι εταιριες βγαζουν απλα για να βγαλουν κατι και παντα θα υπαρχει ενα 0.5% που θα σκασει 3 4 χιλιαρικα. Στο ξανα λεω αν σηκωθεις 6 ωρες μετα και εισαι κομπλε με μια οθονη η οθονη ειναι αψογη. Ξεκολλα λιγο και σκεψου και αλλιως. Το να μου λες οτι με ενα monitor του 1000αρικου πρεπει να παρω και καρτα του 1000αρικου για να εχω 70-80fps ειναι αστειο δεν νομιζεις? Επισης ο φιλος day εχει κλασεις ανωτερη εμπειρια στην oled του. 1500 θα δωσω για τετοια οθονη αλλα 1000 για τις παραπανω με τα χιλια δυο προβληματα μαλλον ψαχνουν για κοτσους. Eπισης αν εχεις 1070 2k οθονη με gsync και παιζεις native αναλυση ξανα σκεψου τι εμπειρια εχεις στο 16:9 monitor με τα 2k και τα fps να ειναι κατω απο 75 στις περισσοτερες περιπτωσεις. Εμπειρια οχι αστεια. 16 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Ρε συ Heybro με ολο το σεβασμο στον ενθουσιασμο μου ρε αγορι μου και δεν λεω ωραιο πραγμα να ανακαλυπτεις νεα πραγματα και να θες να μοιραστεις την "γνωση" σου με αλλους, ολοι περασαμε απο αυτο το σταδιο (αλλοι πολυ παλιοτερα, αλλοι νεοτερα αλλα δεν παιζει ρολο). Αυτο που θελω να σου πω εγω ειναι μην εκφραζεις τις αποψεις σου με απολυτο τροπο λες και αποτελουν ευαγγελιο. Ειναι το κλασσικο λαθος του μεσου χρηστη, επειδη αυτος οικονομικα,με βαση την λογικη του ή την εμπειρια του θεωρει οτι ειναι σωστο προσπαθει να υπεραμυνθει της αποψης του παντα. Στο εχω ξαναπει. Υπαρχει μια σοφη παροιμια που εφαρμοζεται ειδικα οταν σου λειπει η εμπειρια αλλα οχι μονο που λεει οτι οταν μιλας συνεχεια δεν μαθαινεις ποτε τιποτα μονο αναμασας οτι εχεις ακουσει. Μαθαινεις μονο οταν εισαι σιωπηλος και ακους. Ναι συμμετεχω στην συζητηση και για αυτο αλλωστε ειμαστε εδω, αλλα οχι εχω αποψη για τα παντα. Φιλικα στο λεω να το ξερεις δεν εχω προβλημα μαζι σου απλα σε βλεπω και επιμενεις παντα σε καθε thread ακομη και εκει που προφανως δεν εχεις την απαραιτητη γνωση να το κανεις.. Οπου θεωρω οτι εχω λαθος το λεω εχουμε κανει αρκετες συζητησεις δεν μιλαω παντα απολυτα. Απλα οταν καποιος προσπαθει να σου πλασαρει μια υποτιθεμενη εμπειρια με 1.5χιλιαρικο παραπανω ενω γραφω οτι δεν θελω να σηκωθω απο την οθονη που εχω μου φαινεται καπως. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2018 από Heybro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Και η oled Ηεybro δεν ειναι ευαγγελιο γιατι ειναι μια τηλεοραση με οτι αυτο συνεπαγεται.. Ουτε το τελειο input lag εχει, ουτε τα πολλα Hz (μονο σε 1080p βγαζει 120Hz) και ουτε βολευει ολο τον κοσμο να εχει μια τεραστια τηλεοραση στον χωρο του .. Για αυτο σου λεω υπαρχουν διαφορετικες αναγκες σε καθε gamer και σαφεστατα υπαρχουν και πανελ με πολυ καλη τεχνολογια που στοιχιζουν μια μικρη περιουσια για αλλες περιπτωσεις.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, d4ydr33m3r είπε Και η oled Ηεybro δεν ειναι ευαγγελιο γιατι ειναι μια τηλεοραση με οτι αυτο συνεπαγεται.. Ουτε το τελειο input lag εχει, ουτε τα πολλα Hz (μονο σε 1080p βγαζει 120Hz) και ουτε βολευει ολο τον κοσμο να εχει μια τεραστια τηλεοραση στον χωρο του .. Για αυτο σου λεω υπαρχουν διαφορετικες αναγκες σε καθε gamer και σαφεστατα υπαρχουν και πανελ με πολυ καλη τεχνολογια που στοιχιζουν μια μικρη περιουσια για αλλες περιπτωσεις.. Αλλες περιπτωσεις σωστα το εγραψες οχι για gaming. Γιατι διαβαζω πολλα προβληματα με τις 2 παραπανω του 1000αρικου που εβαλε ο fulgore. Γενικα ο fulgore οτι εχει νομιζει οτι ειναι το καλυτερο ποτε δεν εχω δει να παραδεχτει κατι διαφορετικο. Οποτε οταν γραφει οτι ειναι της πλακας ενα κορυφαιο ultrawide ips panel απλα επειδη δεν εχει g sync μου φαινεται καπως παραλογο. Η oled ειναι oled. Απολυτο contrast χρωματα κτλ. Καλα να ειμαστε καποια στιγμη να τσιμπησω μια 65αρα αν και το ultrawide μετραει ασχημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hitman69 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Την καλυτερη εικονα αυτη την στιγμη με κατω απο 500 ευρω θα πας εδω.... https://www.skroutz.gr/s/11524402/Samsung-UE40MU6400.html Mε ppi 5% καλυτερο απο της 27αρας 1440p αλλα με 8.200.000 Pixels (αντι 3.700.000), με contrast πανω απο 5.000 και μαυρα στο 0,03. Input lag 19ms σε 4κ+4,4,4 chroma.... Επειδη την εχω δει, δεν παιζεται! Ειναι για πολλα εγκεφαλικα το συγκεκριμενο....Εχει και Netflix προεγκατεστημενο και ειδα μερικες ταινιες 4K απο εκει και μαζευα το σαγονι απο το πατωμα. Μιλαμε για ξυραφι! Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2018 από hitman69 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 13 λεπτά πριν, Heybro είπε Γενικα ο fulgore οτι εχει νομιζει οτι ειναι το καλυτερο ποτε δεν εχω δει να παραδεχτει κατι διαφορετικο. Οποτε οταν γραφει οτι ειναι της πλακας ενα κορυφαιο ultrawide ips panel απλα επειδη δεν εχει g sync μου φαινεται καπως παραλογο. Ο Fulgore στον οποιο αναφερεσαι εχει δοκιμασει και g sync 144hz monitor, και Ultrawide 29ρι monitor οπως το δικο σου, και 27ρι 1440p monitor και 4κ τηλεοραση. Το καταλαβες?Αρα οταν δεν γνωριζεις καποιον καλα μην εκφραζεις αποψη γιατι γινεσαι ρεζιλι.Ελεος που ξαφνικα επειδη αγορασες πριν κατι εβδομαδες ενα καλο gaming pc,ξαφνικα απεκτησες αποψη για τα παντα...... Τελος κορυφαιο ultrawide ips panel ειναι αυτο που εχεις? https://www.skroutz.gr/s/11885419/LG-29UM69G-B.html Μας κοροιδευεις τωρα?Κορυφαιο panel με 250ευρω? Σε τεχνολογικο site κιολας γραφονται τετοια πραγματα και περιμενεις τι να σου πουμε,μπραβο? 25 λεπτά πριν, Heybro είπε Ιδια ακριβως εμπειρια θα ειχα αν επερνα καποια απο τις παραπανω απλα θα εδινα 800 ευρω παραπανω. Ενταξυ αφου θα εχεις την ιδια ακριβως εμπειρια με οθονη των 250 ευρω σε σχεση με τις παραπανω του 1000ρικου,οτι και να πουμε ειναι λιγο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hitman69 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγω εαν ημουν στη θεση σου Heybro θα αγοραζα αυτο που πουλησα.... ηταν υπεραριστο panel IPS πρωτης γραμμης! Βεβαια θα επρεπε να μου εδινες ανω των 400 ευρω....αλλα πραγματικα θα παθαινες μερικα ωραια εγκεφαλικα..... ΑSUS MG279Q, μιλαμε για 1300 contrast, στα 144HZ. Ξυριζε.... Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2018 από hitman69 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, hitman69 είπε Εγω εαν ημουν στη θεση σου Heybro θα αγοραζα αυτο που πουλησα.... ηταν υπεραριστο panel IPS πρωτης γραμμης! Βεβαια θα επρεπε να μου εδινες ανω των 400 ευρω....αλλα πραγματικα θα παθαινες μερικα ωραια εγκεφαλικα..... ΑSUS MG279Q, μιλαμε για 1300 contrast, στα 144HZ. Ξυριζε.... Μου είχες πει σε μήνυμα αλλά αν θυμάσαι σου είπα ότι θέλω να δοκιμάσω ultra wide και καλώς έκανα. Σε νέα παιχνίδια δύσκολα θα είχα πανω απο 80 90fps σε 2k και θα πήγαινα άδικα το monitor. 274 έδωσα και κράτησα τα υπόλοιπα για την oled στο μέλλον. Fulgore έχω παίξει σε 120αρι πάνελ TN 16:9 και μπορώ να πω με σιγουριά ότι το ips που πήρα είναι κλάσεις ανώτερα σε χρώματα αντίθεση γωνίες κτλ immersive κτλ. Τα 75fps με τα 100 διαφορές δεν έχουν. Με τα 144 πολυ πιθανώς να έχουν αλλά ούτε η 1070ti δεν βγάζει τόσα σε 2k. Στα 70 80 παιζει στα νέα παιχνίδια. Οπότε να το βράσω το gsync έτσι το βλέπω. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2018 από Heybro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hitman69 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Aσε τα OLED, δεν εχουν μελλον... Τα TN ειναι μονο για καμμενους fpsακιδες... ουτε τα μισα shades μπορουν να αναπαραγουν. Και μονο που παιζεις στα 75 hz με vsync, ενω θα ησουν 144hz καρφωμενος με την καρτα ελευθερη πραγματικα θα ειχες αλλη αισθηση. Το συγκεκριμενο σε responces και input lags μοιραζε τσαγακια.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα