james rod Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 καλα εσυ περιμενε να σου ανακοινωσει επισημα ο χο τσι μινχ νεες καρτες γραφικων. αυτες που κατασκευαζουν τωρα τι θα τις κανει, θα φτιαξει mining? εκτος κι αν σου κοβει καμια πωλησει μεταχειρισμενης η ειδηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 τέτοια να βλέπουμε..... https://www.techspot.com/news/73456-nvidia-new-geforce-cards-rumored-arrive-next-month.html 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, BabisTs είπε τέτοια να βλέπουμε..... https://www.techspot.com/news/73456-nvidia-new-geforce-cards-rumored-arrive-next-month.html Δεν λέει τίποτα καινούριο ουσιαστικά όμως ρε Μπάμπη. Μια πηγή που είπε στο TT οτι μπορεί να ανακοινώσει κάρτες με άγνωστη ονομασία ,μπλα μπλα μπλα,ότι έχει γραφτεί και σε άλλα sites .. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Τετοια clickbait αρθρα να βγαινουν για να ψαρωνει ο κοσμος και να χαιρεται και μετα αν δεν βγει καμια καρτα πριν το καλοκαιρι(ή και γενικα το 2018)να κραζουν ολοι την nvidia. Εγω προσωπικα πιστευω οτι θα δουμε καρτες φετος αλλα οχι πριν τον Σεπτεμβριο,ειτε αυτες εχουν μικρες αυξησεις απο τις pascal,ειτε αυξηθει η παραγωγη και εχουμε παλι pascal σε χαμηλοτερες(με βαση το τωρα)τιμες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, mcrae13 είπε Δεν λέει τίποτα καινούριο ουσιαστικά όμως ρε Μπάμπη. Μια πηγή που είπε στο TT οτι μπορεί να ανακοινώσει κάρτες με άγνωστη ονομασία ,μπλα μπλα μπλα,ότι έχει γραφτεί και σε άλλα sites .. Το γνωρίζω bro.....απλά ανυπομονώ να δω καινούργια specs και επιδόσεις....... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Qless Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 https://www.techpowerup.com/241995/report-nvidia-not-unveiling-2018-graphics-card-lineup-at-gdc-gtc-after-all Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δεν πειράζει, το καλοκαίρι είναι κοντά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hitman69 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Δωστε πρασινες gpu στους διψασμενους.... Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από hitman69 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Κρατάω το 2o Playthrough του W3 να το παίξω σε 4K με τα πάντα όλα στο max και μετά θα έχουμε να ασχοληθούμε με το modded FF XV που θα ξεφύγει η κατάσταση.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 9 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Κρατάω το 2o Playthrough του W3 να το παίξω σε 4K με τα πάντα όλα στο max και μετά θα έχουμε να ασχοληθούμε με το modded FF XV που θα ξεφύγει η κατάσταση.. Πας καρφί για GTX2080ti εσύ μάλλον...;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 2080, δεν έχω υπομονή για την Ti. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Άντε να δούμε με τους πράσινους τι από όλα θα ισχύσει εν τέλει..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Πάντως είναι ελάχιστα τα παιχνίδια που η 1080ti δεν μαξαρει σε 4k/60fps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Εγώ δεν ακουμπάω W3 και ME: Andromeda μέχρι να καταλήξω σε μόνιτορ, θέλω να τα χαρώ σε 4Κ. Και αν δεν πιάσει 60άρι η μια στο modded W3, ε του φούστη, θα πιάσει το SLI. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Zaknafein είπε Εγώ δεν ακουμπάω W3 και ME: Andromeda μέχρι να καταλήξω σε μόνιτορ, θέλω να τα χαρώ σε 4Κ. Και αν δεν πιάσει 60άρι η μια στο modded W3, ε του φούστη, θα πιάσει το SLI. Ποιο παιχνίδι είναι το W3; το witcher 3; Monitor σκέφτεσαι για 4k; αν ναι σκέψου σοβαρά την οθόνη που έχω εγώ. Μπορώ να σου πω λεπτομέρειες και σε PM. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2018 από Acmilangr2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα