Προς το περιεχόμενο

NVIDIA Volta, GV100

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλα εσυ περιμενε να σου ανακοινωσει επισημα ο χο τσι μινχ νεες καρτες γραφικων. αυτες που κατασκευαζουν τωρα τι θα τις κανει, θα φτιαξει mining? εκτος κι αν σου κοβει καμια πωλησει μεταχειρισμενης η ειδηση.:P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 ώρες πριν, BabisTs είπε

Δεν λέει τίποτα καινούριο ουσιαστικά όμως ρε Μπάμπη. Μια πηγή που είπε στο TT οτι μπορεί να ανακοινώσει κάρτες με άγνωστη ονομασία ,μπλα μπλα μπλα,ότι έχει γραφτεί και σε άλλα sites ..

• Like 1

Τετοια clickbait αρθρα να βγαινουν για να ψαρωνει ο κοσμος και να χαιρεται και μετα αν δεν βγει καμια καρτα πριν το καλοκαιρι(ή και γενικα το 2018)να κραζουν ολοι την nvidia.

Εγω προσωπικα πιστευω οτι θα δουμε καρτες φετος αλλα οχι πριν τον Σεπτεμβριο,ειτε αυτες εχουν μικρες αυξησεις απο τις pascal,ειτε αυξηθει η παραγωγη και εχουμε παλι pascal σε χαμηλοτερες(με βαση το τωρα)τιμες.

• Like 1

1 ώρα πριν, mcrae13 είπε

Δεν λέει τίποτα καινούριο ουσιαστικά όμως ρε Μπάμπη. Μια πηγή που είπε στο TT οτι μπορεί να ανακοινώσει κάρτες με άγνωστη ονομασία ,μπλα μπλα μπλα,ότι έχει γραφτεί και σε άλλα sites ..

Το γνωρίζω bro.....απλά ανυπομονώ να δω καινούργια specs και επιδόσεις.......

• Like 3

Κρατάω το 2o Playthrough του W3 να το παίξω σε 4K με τα πάντα όλα στο max και μετά θα έχουμε να ασχοληθούμε με το modded FF XV που θα ξεφύγει η κατάσταση..

• Like 1

9 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Κρατάω το 2o Playthrough του W3 να το παίξω σε 4K με τα πάντα όλα στο max και μετά θα έχουμε να ασχοληθούμε με το modded FF XV που θα ξεφύγει η κατάσταση..

Πας καρφί για GTX2080ti εσύ μάλλον...;)

Εγώ δεν ακουμπάω W3 και ME: Andromeda μέχρι να καταλήξω σε μόνιτορ, θέλω να τα χαρώ σε 4Κ. Και αν δεν πιάσει 60άρι η μια στο modded W3, ε του φούστη, θα πιάσει το SLI. :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Zaknafein είπε

Εγώ δεν ακουμπάω W3 και ME: Andromeda μέχρι να καταλήξω σε μόνιτορ, θέλω να τα χαρώ σε 4Κ. Και αν δεν πιάσει 60άρι η μια στο modded W3, ε του φούστη, θα πιάσει το SLI. :P

Ποιο παιχνίδι είναι το W3; το witcher 3; 

Monitor σκέφτεσαι για 4k; αν ναι σκέψου σοβαρά την οθόνη που έχω εγώ. Μπορώ να σου πω λεπτομέρειες και σε PM. 

Επεξ/σία από Acmilangr2
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...