Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 3 minutes ago, Anastazio said: Δε το περιμενατε?!Εγω πιστευω θα παμε κανα χρονο πισω σε σχεση με τον ρυθμο που ανανέωσης των παλιότερων σειρων,πρωτη φορα φετος ειδα το amazon τοσο αδειο! Δεν με χαλάει, αντέχει η 1080 σε 2560Χ1440 άνετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Αναμενόμενο, στο Q4 earnings conference call ο δερμάτινος λίγο-πολύ είπε ότι ο Πασχάλης είναι χωρίς ανταγωνισμό και ότι δεν έχουν ανακοινώσει τπτ για Απρίλη-Ιούλιο... στο 16:35. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Λογικό. Χωρίς ουσιαστικό ανταγωνισμό από amd,με sold out "από τα αποδυτήρια" σε όλες τις gpu ,λογω της σαρωτικής ζήτησης από miners,και σε αστρονομικές τιμές,αποδόσεις υπεραρκετές για την πλειοψηφεία των gamers,δεν υπάρχει κανένας λόγος να βιαστεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 6 ώρες πριν, Zaknafein είπε Αναμενόμενο, στο Q4 earnings conference call ο δερμάτινος λίγο-πολύ είπε ότι ο Πασχάλης είναι χωρίς ανταγωνισμό και ότι δεν έχουν ανακοινώσει τπτ για Απρίλη-Ιούλιο... στο 16:35. Τι τελικα πετσινο το δερματινακι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Καλά με βλέπω με κάνα PS4 για την ώρα και υπομονή για Volta προς το τέλος του χρόνου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 @Razor333 Μου θύμισες ατάκα του πατέρα μου, που όταν πιτσιρικάς ήθελα κάνα 5χίλιαρο να κάνω το κομμάτι μου, έλεγε "πέτσινα ή μάλλινα"; Πάντως αν δεν έχουμε έστω refresh, το στέγνωμα στην αγορά δεν δικαιολογείται... Αν στρώσει η κατάσταση μέσα στον Μάρτη, από διαθεσιμότητα κτλ, μάλλον θα αργήσουν οι "καινούριες". 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Qless Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Μα ρε φίλε πώς γίνετε να ξέρει ο CEO της nvidia και να μην ξέρουν τα ΕΓΚΥΡΟΤΑΤΑ sites guru 3d, techpowerup, και ο Μήτσος και ο Μπάμπης από το insomnia, μαλακίες ΔΕΝ ξέρει τι του γίνετε είπαμε το launch 12 Aπριλίου την ώρα δε ξέρω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 8 ώρες πριν, Zaknafein είπε @Razor333 Μου θύμισες ατάκα του πατέρα μου, που όταν πιτσιρικάς ήθελα κάνα 5χίλιαρο να κάνω το κομμάτι μου, έλεγε "πέτσινα ή μάλλινα"; Πάντως αν δεν έχουμε έστω refresh, το στέγνωμα στην αγορά δεν δικαιολογείται... Αν στρώσει η κατάσταση μέσα στον Μάρτη, από διαθεσιμότητα κτλ, μάλλον θα αργήσουν οι "καινούριες". Οτι και να φερει στην αγορα θα φυγουν asap, οποτε γιατι να παει σε κατι καινουριο; Το μονο κινητρο για να παει σε κατι νεο, ειναι να την συμφερει να κατασκευασει μικροτερο core σε 12nm, ετσι και αλλιως δεν ειναι κατι καινουριο, αρχισε να ωριμαζει το 12nm και παραγει ειδη ολες τις pro series, λογικα μπορει να κατασκευασει κατι που ειναι 10-20% καλυτερο απο το pascal με το ιδιο κοστος, μπορει και οχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τους έχω ικανούς να περιμένουν τα 7nm και μετά να βγάλουν νέες GPUs. In other news.. Possible PCIe successor Gen-Z Reaches Version 1.0 Development Stage Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2018 από Psycho_Warhead 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmjuju Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 24 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Τους έχω ικανούς να περιμένουν τα 7nm και μετά να βγάλουν νέες GPUs. In other news.. Possible PCIe successor Gen-Z Reaches Version 1.0 Development Stage λίγο παλιό , αλλά θα σε βοηθήσει να καταλάβεις καλύτερα τι γίνεται https://www.openfabrics.org/images/eventpresos/2017presentations/213_CCIXGen-Z_BBenton.pdf 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 αναρωτιεμαι αν αυτο το στεγνωμα της αγορας απο vga θα επηρεασει τις πωλησεις παιχνιδιων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εννοειτε οτι θα τις επηρεασει. Απλα πλεον βγαινουν τα περισσοτερα και για καποια κονσολα. Σε λιγο θα παραπονιουνται οι εταιριες με gaming accesories και ετσι θα εχουμε καποιο αποτελεσμα... Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2018 από AETOLOFITIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james rod Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 ενας λογος θα μπορουσε να ειναι και αυτος που θα δουμε καρτες απο την πρασινη συντομα. παντως το σεναριο για παρουσιαση νεω καρτων γραφεται και στο tweaktown, οποτε καλο ειναι να περιμενουν λιγο οσοι θελουν καρτα γραφικων. αναγκαστικα αν εχουμε νεο προιον θα πεσουν και οι τιμες στις προηγουμενες, για οσους θελουν μεταχειρισμενη. https://wccftech.com/amd-nvidia-intel-q4-2017-gpu-market-share/ https://www.tweaktown.com/news/60992/nvidia-launch-new-geforce-gtx-series-during-gtc-2018/index.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Qless Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Σοβαρά sites αμφότερα, μάλιστα είναι πιο έγκυρα και από την ίδια την nvidia, σιγά μην ξέρει ο jensen huang από πού και ως πού???? Αντε και εδώ νέο leak https://www.myastro.gr/taro/taro-kartes.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Ωραίο το report, τα επίσημα οικονομικά στοιχεία άλλα λένε όμως... 1.7 δις τζίρο έκανε η πράσινη μόνο από τις Geforce και κάτι ψιλά από τις mining GPU, όταν η κόκκινη έκανε 980εκ για CPU, RX και Radeon Pro αθροιστικά. 70% έχει η πράσινη στην αγορά, δεν ξέρω τι μαγικά έκανε ο Peddle και τις βρήκε στα ίδια, όταν στην πραγματικότητα το market share στις dGPU είναι κάπου στο 70/30. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα