Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Απ' τη μία είναι καλό να βγάλουν dedicated GPUs για mining μπας και αφήσουν ήσυχες τις gaming κάρτες. Απ' την άλλη θα ξενερώσω αν ανακοινώσουν ΜΟΝΟ mining κάρτες.
d4ydr33m3r Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Μπα πολυ δυσκολο να ανακοινωσουν μονο mining καρτες.. Ειναι ισως παντως η μονη λογικη λυση που μπορει να βρεθει..
splanis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Να ανακοινώσουν mining ΚΑΙ gaming κάρτες δεν παίζει;
d4ydr33m3r Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Απο την αλλη τώρα που το σκέφτομαι θα ήταν σωστή τακτική να ανακοινώσουν πρωτα μόνο τις mining για να πάρουν οι άμεσα ενδιαφερόμενοι. Αν τις ανακοινώσουν και τις βγάλουν μαζι με τις gaming μπορεί να υπάρξει "conflict of interests" Xμμ Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2018 από d4ydr33m3r 1
splanis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Νομίζω πιο πολύ καιγόμαστε οι gamers πάρα οι miners
d4ydr33m3r Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Το θεμα ειναι οτι αν δώσεις πρωτα τις gaming θα αγοράσουν σίγουρα και οι miners. Ενώ έτσι αγοράζουν πρώτα αυτοι τις mining και μετά μπορείς να βάλεις και τις gaming ελπίζοντας σε καλύτερη διαθεσιμότητα. Υποθέσεις κάνουμε σε κάθε περίπτωση..
splanis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, d4ydr33m3r είπε Το θεμα ειναι οτι αν δώσεις πρωτα τις gaming θα αγοράσουν σίγουρα και οι miners. Ενώ έτσι αγοράζουν πρώτα αυτοι τις mining και μετά μπορείς να βάλεις και τις gaming ελπίζοντας σε καλύτερη διαθεσιμότητα. Υποθέσεις κάνουμε σε κάθε περίπτωση.. Ναι εννοούσα σε περίπτωση που έβγαιναν κάρτες που ήταν ξεχωριστά για mining και οι gaming δεν έκαναν για mining(δεν ξέρω κατά πόσο γίνεται αυτό)
icenex Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Οπως και να εχει οι περισσοτεροι Miners αν εχουν και την παραμικρη εξυπναδα/πονηραδα θα δοκιμασουν με ποια απο τις 2 καρτες βγαζουν καλυτερες επιδοσεις σε σχεση με την τιμη οποτε φανταζομαι θα παρουν και τις 2 καρτες. Γιατι πχ μπορει οι Mining καρτες να εχουν μικρη εγγυηση με χειροτερη τιμη και να βγαζουν απλα λιγο παραπανω επιδοσεις.Οποτε θα παιξουν μεγαλο ρολο αυτα τα κριτηρια κατα ποσο οι Miners θα τις προτιμησουν...
d4ydr33m3r Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Απο πριν θα ειναι γνωστα αυτα και θα εξαρτάται και από το κρυπτονομισμα φαντάζομαι. Οι miners δεν νοιάζονται τόσο για εγγύηση όσο για ROI (return on investment) μόνο οι gamers που θέλουν να κάνουν παράλληλα και λίγο mining νοιάζονται. Κατι είχε ειπωθεί ότι μπορεί σε περίπτωση βλάβης να καταλάβει η εταιρεια αν η βλάβη προήλθε απο mining οπότε ίσως να μην ισχύει η εγγύηση έτσι και αλλιώς ε τέτοιες περιπτώσεις στις Gaming.. Θα δείξει πάντως σίγουρα αν γινει και τέτοιο θα βοηθήσει λίγο την κατάσταση όπως το αντιλαμβάνομαι.. Δεν ξέρω θα δείξει
BabisTs Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Άντε μπας και σκάσει κανα leak σε perfomance τον επόμενο μήνα.......αν είναι όντως να βγουν τον Απρίλιο που λένε....
hitman69 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Εχω να ριξω ξενύχτια στο nvidia.co.uk....Είμαι με το δάχτυλο στη σκανδάλη! Εκτος εαν το ξεφτιλίσουν στην τιμη (1000+ρικο). 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Το MSRP της δεν μπορεί να 'ναι 999$ για 2080. Το ότι οι miners θα την φτάσουν εκεί ή και παραπάνω, είναι πιθανό όμως.
hitman69 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εκει που θα δωσει πραγματικο πονο η καρτα ειναι το Async Computing. Ενα +30% αποδοση δινει στο νεο πυρηνα. Τα bench της Volta αυτο εδειξαν, πχ DOOM, Sniper Elite, Wolfenstein. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2018 από hitman69
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 https://www.hwbox.gr/news/vga/41428-nvidia-gpu-2.html meh...
Anastazio Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 50 minutes ago, ThReSh said: https://www.hwbox.gr/news/vga/41428-nvidia-gpu-2.html meh... Δε το περιμενατε?!Εγω πιστευω θα παμε κανα χρονο πισω σε σχεση με τον ρυθμο που ανανέωσης των παλιότερων σειρων,πρωτη φορα φετος ειδα το amazon τοσο αδειο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα