Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα  δουλευω ανατολικη θεσσαλονικη μεχρι χαλκιδικη,εχω σοβαρο θεμα με wind σε πολλα σημεια δεν πιανει,εχω κατι χολ και τετοια σπιτι και η βονταφον μου δινει ακτι ωραια μπονους,αξιζει να παω απο wind σε βονταφον??

καπου διαβασα οτι εχουν ενιαια  δικτυα η κατι τετοιο.

Δημοσ.

καλησπερα  δουλευω ανατολικη θεσσαλονικη μεχρι χαλκιδικη,εχω σοβαρο θεμα με wind σε πολλα σημεια δεν πιανει,εχω κατι χολ και τετοια σπιτι και η βονταφον μου δινει ακτι ωραια μπονους,αξιζει να παω απο wind σε βονταφον??

καπου διαβασα οτι εχουν ενιαια  δικτυα η κατι τετοιο.

Απ όσο ξέρω η Vodafone έχει πολύ καλύτερα δίκτυα. Η wind έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα έξω απ τη Θεσσαλονίκη γι αυτό την άλλαξα κι εγώ και πήγα σε Cosmote. Νομίζω είναι καλή επιλογή να πας σε Vodafone. 

Δημοσ.

Εγώ πάντως με vodafone είμαι καλύτερα τον τελευταίο χρόνο απ ότι ήμουν με την wind απ το 2011 (σε 2 διαφορετικα σπιτια κιολας) 

Δημοσ.

καλησπερα δουλευω ανατολικη θεσσαλονικη μεχρι χαλκιδικη,εχω σοβαρο θεμα με wind σε πολλα σημεια δεν πιανει,εχω κατι χολ και τετοια σπιτι και η βονταφον μου δινει ακτι ωραια μπονους,αξιζει να παω απο wind σε βονταφον??

καπου διαβασα οτι εχουν ενιαια δικτυα η κατι τετοιο.

Άμα είσαι προς Μπότσαρη στο ύψος της Δελφων και Συνδικα αλλαξε απο χθες.Συνδικα με Μποτσαρη η Vodafone ειναι 3G τερμα και 4G αψογο.Ενω η Wind 2G και 4G με θεματα.

Εγω προς Χαριλαου στην αερογεφυρα εχω θεμα με 3η γενια,η Vodafone ειναι ελαφρως καλυτερη.

Για μενα Cosmote πανε,ειναι καλυτερη στη χαλκιδικη.Οχι οτι η Vodafone ειναι χαλια αλλα να ξερεις οπου εχεις 3G η Cosmote θα εχει 4G.Κερδιζει με διαφορα στη Βορεια Ελλαδα.

Υπ οψην η Vodafone στα καρτοκινητα εχει 1,5Gb οριο χρησης τη μερα.Οποτε αν κανεις βαρια χρηση,καλυτερα οχι.

Δημοσ.

Και γω Cosmote θα σου έλεγα.

Είμαι εκτός Θεσσαλονίκης και δεν έχω κανένα θέμα

Με Vodafone ,Wind είχα μεγάλα προβλήματα

Δημοσ.

ξερω μαγκες διαβαζω  παντου αναφορες για την ανωτεροτητα της κοσμοτε-και επισης το βλεπω και λαιβ με φιλους οσοι εχουν κοσμοτε πιανοιυν παντου/απλα τα πακετα της μου φαινονται λιγο πιο ακριβα,το ερωτημα μου ηταν αναμεσα σε wind/βονταφον αρα οπως λετε η βονταφον ειναι ανωτερη απο wind

nikola τι 1,5 την μερα 1γβ το μηνα μου περισσευει.απλο μπρουσινκ κανω

Δημοσ.

Με Vodafone πραγματικά κανένα θέμα για τις περιοχές που λες. Για wind ξέρω ότι είναι τέρμα αηδία οπότε και δεν την έβαλα ποτέ. Cosmote μία χρονιά δούλεψα και γενικά δεν είχα πρόβλημα. Ότι σε βολεύει μεταξύ των δύο σε θέμα χρόνου, δεδομένων πακέτων κτλ

Δημοσ.

ξερω μαγκες διαβαζω παντου αναφορες για την ανωτεροτητα της κοσμοτε-και επισης το βλεπω και λαιβ με φιλους οσοι εχουν κοσμοτε πιανοιυν παντου/απλα τα πακετα της μου φαινονται λιγο πιο ακριβα,το ερωτημα μου ηταν αναμεσα σε wind/βονταφον αρα οπως λετε η βονταφον ειναι ανωτερη απο wind

nikola τι 1,5 την μερα 1γβ το μηνα μου περισσευει.απλο μπρουσινκ κανω

Κοσμοτε για μενα ξεκαθαρα πανε,εκτος αμα πας στο CU για να μεταφερεις τα λεπτα καθε μηνα(αν παιρνεις το ιδιο πακετο συνεχεια),τα 1+1 σε μικελ και αλλες προσφορες.

Εγω ανατολικη θεσσαλονικη σε Θερμη,Χαριλαου,Τουμπα,Αναληψη,Βοτση και Καλαμαρια ειναι ενταξει.Ελαφρως καλυτερα απο Wind σε 3G.Εκτος μια χαρα παει η Wind,στη χαλκιδικη μεχρι και την ασπροβαλτα αναβαθμισε.Να ξερεις οπου βλεπεις μπλε και το κινητο σου εχει την B20/800αρα για το 4G θα εχεις 4G στη Wind.

Θα σε προτεινα κοσμοτε και ας δινεις κατι παραπανω.Βορεια ελλαδα στα δυσκολα σημεια θα εχεις 3G/4G.Π.χ φλωρινα και αμυνταιο ειχε 4G η Cosmote,3G η Vodafone και Gprs-3G UMTS(το παλιο δικτυο) η Wind.

Για μενα Cosmote και μετα Vodafone.Ειχα Whats Up και F2G.Τωρα τα σουταρα και εβαλα CU.Με 10€ το μηνα 1Gb(ανανεωση μεσα απο το Cu App) και 100Mb παρε να χεις σε μενα και δινεις και σε 3 φιλους.400' προς Cu και 300' προς ολους απο το App με 6€.Και 2€ μεσα καβαντζα για 1+1 προσφορες ή 1GB με 1€ για ολη τη μερα ή 3GB με 2€ για ολο το ΣΚ και ισχυει και παρασκευη απο τις 6 το απογευμα μεχρι τις 12 τα μεσανυχτα.

Ιντερνετ μια χαρα,δεν σερνεται οπως η κοσμοτε αλλα ουτε στο 4G σερνεται οπως η Wind.Σε ομιλια αρκετα καλη,σε 2G ειναι οκ,δεν εχει ηχο κρυσταλλο που ειχα στη Wind.Αλλα ανωτερα απο Cosmote που εχει θεματα,εδω εχει τυχει να παιρνω τον θειο μου στο whats up του και η κληση να εχει θεμα,σαν να μιλας με καποιον μεσα σε ενα πηγαδι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...