Προς το περιεχόμενο

This is Spinal Tap !

The_Judas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει ακούσει κανείς τίποτα για την κωμωδία που λέγεται -νομίζω- This is Spinal Tap ?

Η ταινία αυτή απ'ότι έχω ακούσει είναι παρωδία των κλισέ της ροκ-μέταλ μουσικής.

Την έχει δει κανείς ? Κυκλοφορεί στην Ελλάδα ?

Δημοσ.

apo oso jerw einai arketa palia(mia dekaetia sigoura), opws les einai san parwdia ntokimanter me 8ema ena fantastiko rock sigrotima. Den tin exw dei olokliri alla ta ligo (Sky stin agglia) pou eixa dei eixe gelio.

I pio gnosti ataka/skini nomizw oti einai ekei pou o ki8aristas(an 8imamai kala) ejigei ston dimosiografo gia tous custom enisxites pou exei kai tou leei " These go to 11 " :D :D

Δημοσ.
to eixa dei prin 8me 9 xronia prin sto NEW Channel!!!!!!!!!!!!!!!!

New Channel ? Που το θυμήθηκες αυτό ρε φίλε :)

Πάντως αυτό που ήθελα να μάθω είναι αν υπάρχει ελληνική έκδοση στα video club γιατί δεν την έχω δει πουθενά...

• Super Moderators
Δημοσ.

Η ταινία δεν υπάρχει σε DVD με ελληνικούς υπότιτλους απ' όσο γνωρίζω.

Υπάρχει με αγγλικούς υπότιτλους σε Region 2 (ρίξτε μια ματιά στο play.com - μόνο £8.99 ή €13) και έχει βγει μάλιστα και 'sequel', το Return of Spinal Tap.

Αν είσαι τυχερός και βρεις την εξαντλημένη έκδοση της Criterion (σε Region 1), ακόμα καλύτερα.

Δεν ξέρω αν κυκλοφορεί σε VHS...

Δημοσ.

Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι παλιά κυκλοφορούσε σε VHS (όταν λέω παλιά, εννοώ στα τέλη της δεκαετίας του '80). Τώρα βέβαια είναι μάλλον δύσκολο εώς απίθανο να βρεθεί σε video club γιά ενοικίαση αφού μάλλον θα έχει αποσυρθεί. Αν θυμάμαι καλά, πριν από πολλά χρόνια είχα βρει την κασσέτα και στο Metropolis της Πανεπιστημίου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...