The_Judas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Εχει ακούσει κανείς τίποτα για την κωμωδία που λέγεται -νομίζω- This is Spinal Tap ? Η ταινία αυτή απ'ότι έχω ακούσει είναι παρωδία των κλισέ της ροκ-μέταλ μουσικής. Την έχει δει κανείς ? Κυκλοφορεί στην Ελλάδα ?
panosp1 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 apo oso jerw einai arketa palia(mia dekaetia sigoura), opws les einai san parwdia ntokimanter me 8ema ena fantastiko rock sigrotima. Den tin exw dei olokliri alla ta ligo (Sky stin agglia) pou eixa dei eixe gelio. I pio gnosti ataka/skini nomizw oti einai ekei pou o ki8aristas(an 8imamai kala) ejigei ston dimosiografo gia tous custom enisxites pou exei kai tou leei " These go to 11 " :D
Jastonas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 mpa, h pio gamath skhnh einai ekei pou o drummer panw pou paizei eksafanizetai... h pairnei fwtia! kati tetoio:P poly gelio h tainia
isim Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 to eixa dei prin 8me 9 xronia prin sto NEW Channel!!!!!!!!!!!!!!!!
The_Judas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 to eixa dei prin 8me 9 xronia prin sto NEW Channel!!!!!!!!!!!!!!!! New Channel ? Που το θυμήθηκες αυτό ρε φίλε Πάντως αυτό που ήθελα να μάθω είναι αν υπάρχει ελληνική έκδοση στα video club γιατί δεν την έχω δει πουθενά...
Storm Shadow Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 exo akousei kai ego pola gia aytin tin tainia ... makari na yparxei se kana vdeoclub gia enoikiasei giati thelon na tin agoraso se dvd apo exo alla prepei prota na tin do... an methete kati peite to... thanks... 8)
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2004 Η ταινία δεν υπάρχει σε DVD με ελληνικούς υπότιτλους απ' όσο γνωρίζω. Υπάρχει με αγγλικούς υπότιτλους σε Region 2 (ρίξτε μια ματιά στο play.com - μόνο £8.99 ή €13) και έχει βγει μάλιστα και 'sequel', το Return of Spinal Tap. Αν είσαι τυχερός και βρεις την εξαντλημένη έκδοση της Criterion (σε Region 1), ακόμα καλύτερα. Δεν ξέρω αν κυκλοφορεί σε VHS...
Storm Shadow Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2004 apo oti blepo sto imdb to return einai tv movie kai oxi toso kalo.... eidomen....
dim_b Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2004 Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι παλιά κυκλοφορούσε σε VHS (όταν λέω παλιά, εννοώ στα τέλη της δεκαετίας του '80). Τώρα βέβαια είναι μάλλον δύσκολο εώς απίθανο να βρεθεί σε video club γιά ενοικίαση αφού μάλλον θα έχει αποσυρθεί. Αν θυμάμαι καλά, πριν από πολλά χρόνια είχα βρει την κασσέτα και στο Metropolis της Πανεπιστημίου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.