Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Έχω ένα πολυ περίεργο πρόβλημα και απ οτι έψαξα στο google οχι μόνο εγω αλλά και αλλοι. Συγκεκριμένα το ρολόι του pc χαλάει και πάει 3 ώρες πίσω! Και μην βιαστείτε να πείτε ότι ειναι θέμα ρύθμισης καθώς ειναι ψαγμένο δεκάδες φορές.

Συγκεκριμένα, 2 partition στον ίδιο σκληρό με win 7 και 10. Όσες φορές και να κανω επανεκκίνηση είτε στα 7 είτε στα 10, είτε να κλείσω και ανοίξω ξανά το pc ειναι όλα καλά.

Όμως αν πχ είμαι στα 7 και με επανεκκίνηση η ακόμα και αν κανω τερματισμό και μετά μπω στα 10, όταν επιστρέψω ξανά στα 7 το ρολόι πάει 3 ώρες πίσω. Το ιδιο παρουσιάζει και αν κανω το αντίστροφο δηλ από τα 10 να μπω στα 7 και μετά ξανά στα 10, τότε χαλάει η ώρα στα 10. Αποκλείουμε το σενάριο της μπαταρίας καθώς ειναι αλλαγμένη οπως και την μητρική και τέτοια καθώς το προβλημα παρουσιάζεται σε 2 δικά μου pc ένα σταθερό και ένα netbook καθώς και στο pc της δουλειάς μου. Ολα αυτά ειναι με dual boot και δεν υπάρχει περίπτωση και στα 3 να υπάρχει κάποια βλάβη και μάλιστα η ίδια!!!

Το πρόβλημα δηλαδή παρουσιάζεται μόνο κατά την αλλαγή του λειτουργικού. 

Δεν ξέρω αν καποιος από εδώ μέσα εχει dual boot και του δουλεύει σωστά?

Για πείτε καμιά ιδέα γιατί εχω βαρεθεί να διορθώνω κάθε λίγο και λιγάκι την ώρα.  :mad:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδώ όταν είχα το πρόβλημα αυτό σε dual boot linux-windows έκανα το εξής:

Link.png Site: link

Δεν βλέπω λόγο να μην δουλέψει εδώ.

Επεξ/σία από PerfectParanoia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...