Console Master0 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Λοιπόν παιδιά τι γνώμη έχετε για την τηλεόραση Turbo-X TXV-U4040SMT; Καταρχάς υποστηρίζει HDR; IPS Panel; Γενικά έχει καλή ποιότητα εικόνας σε σύγκριση με αντίστοιχες της LG και της Samsung; Επίσης την έχει αγοράσει κανένας; Αν ναι τι έχει να πει; Θέλω μια τηλεόραση κυρίως για gaming αλλά δεν θέλω να πάρω gaming monitor γιατί θέλω να την χρησιμοποιώ και σαν τηλεόραση και η συγκεκριμένη μου φαίνεται καλή. Παρακαλώ όποιος μπορεί ας με βοηθήσει!
UsualSuspect__ Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Μακριά από turbo X.. Τόσες επιλογές υπάρχουν εκεί έξω.. 1
makariotatos Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 πραγματικα συμφωνω με τον φιλο απο πανω. Οτι turbox εχω παρει, απο usb μεχρι οτι μπορεις να φανταστεις μου εχει χαλασει η εχει βγει προβληματικο, κακης και φτηνιαρικης ποιοτητας υλικα ολα. 1
Console Master0 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Ok παιδιά ευχαριστώ πολύ! Το θέμα είναι ότι ψάχνω για φτηνές επιλογές γιατί δεν θέλω να χαλάσω πολλά χρήματα.
tarantules Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Με 409€ παίρνεις τη Samsung 40KU6092 (από eshop newsletter) Επίσης 40άρα τηλεόραση 4K δεν έχει νόημα...
Age4Greeks Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Με 409€ παίρνεις τη Samsung 40KU6092 (από eshop newsletter) Επίσης 40άρα τηλεόραση 4K δεν έχει νόημα... Αυτό λέγεται σχήμα οξύμωρο:του προτείνεις να πάρει το συγκεκριμένο μοντέλο που είναι 4Κ και από κάτω του λες ότι δεν αξίζει 4Κ στις 40'' ! Και ναι θα συμφωνήσω ότι δεν αξίζει 4Κ στις 40'' παρά μόνο ως οθόνη Η/Υ.
tarantules Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Αυτό λέγεται σχήμα οξύμωρο:του προτείνεις να πάρει το συγκεκριμένο μοντέλο που είναι 4Κ και από κάτω του λες ότι δεν αξίζει 4Κ στις 40'' ! Και ναι θα συμφωνήσω ότι δεν αξίζει 4Κ στις 40'' παρά μόνο ως οθόνη Η/Υ. Του λέω οτι σε παραπλήσια λεφτά με αυτά που δίνει αν είναι να πάρει , να πάρει κάτι επώνυμο.Αν δεν τον αποτρέψω. Άκυρο το σχόλιό σου. 1
Age4Greeks Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Του λέω οτι σε παραπλήσια λεφτά με αυτά που δίνει αν είναι να πάρει , να πάρει κάτι επώνυμο.Αν δεν τον αποτρέψω. Άκυρο το σχόλιό σου. ...δηλαδή αν είναι επώνυμη η τηλεόραση έχει νόημα το 4Κ στις 40'' ενώ αν δεν είναι επώνυμη δεν έχει...κάτι δεν κατάλαβα! και είναι και άκυρο το σχόλιο μου...μάλιστα! Δεν υπάρχει καμιά διαφορά μεταξύ επώνυμης και μη επώνυμης όταν βλέπεις 4Κ στις 40'' από μια απόσταση π.χ. 2 μέτρα. ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ. Όσο καλύτερα και να είναι τα χρώματα και η αντίθεση η λεπτομέρεια απλά δεν θα φαίνεται γιατί το μέγεθος σε συνάρτηση με την 4Κ ανάλυση δεν θα το επιτρέπει.
Age4Greeks Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 το μόνο σίγουρο Αν θες γράψε το επιχείρημα σου για να καταλάβω καλύτερα.
tarantules Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Αν θες γράψε το επιχείρημα σου για να καταλάβω καλύτερα. Το εξήγησα παραπάνω.Εαν δεν το κατάλαβες δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω. Προφανώς δεν καταλαβαινόμαστε οπότε προσπέρασέ το όπως το προσπέρασα κι εγώ.Συμφωνούμε οτι διαφωνούμε.
fysikos Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 3 τηλεοράσεις turbox με την παλαιότερη να ειναι 3ετων και ολα αψογα...τωρα που χρειάζομαι αλλη μια,παλι turbox θα παρω.πολυ απλα γιατι ειναι vfm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα