Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν λες μαστορες να πετυχαινουν τι εννοεις; ασχολεισαι με τον συγκεκριμενο χωρο και δεν ξερεις κανεναν; Μαλλον εισαι τελειως ασχετος.

Ο λογος που παρα πολλοι επιστημονες φευγουν στο εξωτερικο ειναι οτι εκει πληρωνονται καλυτερα και εχουν ευκαιριες.Κατι που δεν συμβαινει με τους μαστορες απαραιτητα.

Δεν απαφτωσα τιποτα.Σου ειπα για τα φακελακια που ζητατε "τιμια" για να σωσετε ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ.Γελοιοι...Μιλαμε για κατι που εχετε ορκιστει και καταπατατε.Δεν μιλαμε για ενα φιλτρο που αντι να ειναι mahle ειναι bosch..

Ψαχνεις και απαντηση τοση ωρα.

(Δε θα σου απαντούσα στο ερώτημα που έκανες πριν τί δουλειά κάνω

αλλά πραγματικά είσαι τόσο... που με κάνεις και γελάω.  :-D

Δεν είμαι γιατρός, αν και έχω γνωστούς μου.)

Νομίζεις ότι ο λόγος που μπορεί να φτύνουν κάποιον μάστορα είναι ότι έχουν προσωπικό 

και όχι ότι είναι ατζαμής και απατεώνας;

Τραγικό. Βαθιά μεσάνυχτα.

Μόνο στην Ελλάδα οι μάστορες μπορούν και αμείβονται τόσα, καθαρά και μαύρα.

Και γι' αυτό πού να δεις από αυτούς να ξεμυτίζει από τη χώρα και να πεετυχαίνει.

ΥΓ:

Αυτό με τους γιατρούς βγάζει σύμπλεγμα και δεν είναι καλό στο λέω.

Το ότι ομολογείς πως εξαπατάς τους πελάτες σου και δεν έχεις τύψεις δημόσια που το λες

ένα φιλτρο που αντι να ειναι mahle ειναι bosch

δείχνει ότι δεν έχεις ηθικό φραγμό.
Τί να συζητήσουμε πλέον μαζί;
Δεν θέλω την κουβέντα με ανθρώπους που σκέφτονται έτσι και δε ντρέπονται.

Μου άρεσε όμως που το ξεφούρνισες αυτό που θεωρείς φυσιολογικό στην εργασία σου
γιατί τόση ώρα το πας τοίχο τοίχο.  :-)
  • Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω ενα εχω να πω .Οποίος παει για μαλλι βγαίνει κουρεμενος.Αμα δεν ξέρεις ασε αυτον που ξέρει και μην το παίζεις μάγκας ,γιατι στο τέλος ζημιωμένος θα βγεις.Στα περι μαστόρων και συνεργείων,αμα δεν εχεις εμπιστοσύνη στο μαγαζι μην το πηγαίνεις.Αμα νομιζεις οτι τα ξερεις ολα να δεχτείς οτι αυτο δεν γινεται.Εδω το ιδιο το συνεργειο δυσκολευτε να δωσει ανταλλακτικό πισω και θα το δωσει πισω ο ιδιώτης.Τέλος ευθυγράμμιση εκανε................

Οσο γαι τούς" μάστορες "της ελλαδας να ξερεις οτι ειναι περιζήτητοι στο εξωτερικο...........τουλαχιστον αυτοι που ξερουν την δουλεια  τους και δεν κοροιδευουν τον κοσμο.Με αλλα λογια σε αυτη την ζωη οτι πληρώνεις περνεις...

ΕΤΣΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΑ..............................

• Like 1
Δημοσ.

Ας υπήρχε κράτος να ελέγχει τα συνεργεία που κλέβουν και απασχολούν ατζαμήδες μάστορες

και θα σου έλεγα εγώ.

Στην Ελλάδα οι μάστορες πληρώνονται απλόχερα για τα δεδομένα της χώρας

και για τα δεδομένα της χώρας πάλι,

είναι ελάχιστοι μάστορες που έχουν ελπίδες στο εξωτερικό για κάτι καλύτερο από την Ελλάδα.

Προσωπικά έχω καταργήσει το συνεργείο για εργασίες συντήρησης κατ' ελάχιστον

και τηρώ ευλαβικά τα πληρέστατα εγχειρίδια του κατασκευαστή με τρόπο που δεν ασχολείται κανένα συνεργείο.

Δεν έχει να φοβάται κανείς τίποτε γιατί η δουλειά είναι βήμα βήμα απλά ξεκάθαρα πραγματάκια.

Και δικά μου εργαλεία έχω προμηθευτεί, και τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιώ έχω τον έλεγχο,

και (πολύ) φτηνότερα μου βγαίνει.

Κακώς δεν είχα ασχοληθεί από νωρίς

και συνιστώ στον οποιονδήποτε να έχει πίστη μόνο στον εαυτό του

για να έχει έλεγχο στην τσέπη και την ιδιοκτησία του.

Εκεί που δεν με παίρνει έχω γνώση και το πάω έξω αλλά χωρίς καμία εμπιστοσύνη.

Εμπιστοσύνη έχω δείξει στο παρελθόν και έχω βγει ζημιωμένος.

Ιμιτασιόν σε τιμή αυθεντικού ακόμα και σε αντιπροσωπεία θα βρεις.

Ζημιές από αμπαλοσύνη ή σκοπιμότητα θα βρεις επίσης.

Η μοιρολατρία ότι δεν τρέχει τίποτε να κλέβει ο μάστορας

λειτουργεί για να πλουτίζει ο μάστορας και για κανένα άλλο λόγο.

• Like 1
Δημοσ.

Μαιστα ....αλλος ενας ξερολας........θα ρθει η ωρα που η θα πληρωσεις ολα αυτα που γλίτωσες διπλα και τριδιπλα η μαζι με σενα θα παρεις και καποιο αθώο στο λαιμό σου πραγμα που ειναι χειροτερο....Επισης το να μην βρισκεις καποιον να εμπιστευευσαι και να γενικευεις χρήζει ψυχιατρικης βοηθειας.........................και παιδικών τραυματων  

Πάλι μιλώντας γενικα και αοριστα................

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Σε ολα ΝΑΙ.

Γιατρος με συμβουλεψε για τετοιες περιπτωσεις :)

?

Ακαταλαβιστικο το νόημα.

Σε συμβούλεψε κάποιος να μην εφαρμόζεις τις οδηγίες του κατασκευαστή;

Δεν είναι ακαταλαβίστικο, αλλά μάλλον "undercover". :P

Ο συνήθης τρόπος σε αυτό που έγραψε είναι το "Ο γιατρός μας έχει πει να σου λέμε σε όλα ναι."

Δημοσ.

Μαιστα ....αλλος ενας ξερολας........θα ρθει η ωρα που η θα πληρωσεις ολα αυτα που γλίτωσες διπλα και τριδιπλα η μαζι με σενα θα παρεις και καποιο αθώο στο λαιμό σου πραγμα που ειναι χειροτερο....Επισης το να μην βρισκεις καποιον να εμπιστευευσαι και να γενικευεις χρήζει ψυχιατρικης βοηθειας.........................και παιδικών τραυματων  

Χαχα προσωπική επίθεση.

Η διαφορά μας είναι ότι στην κουβέντα 

ο μόνος κλέφτης αποδείχτηκε ο παραπάνω και εσύ προς το παρόν το πας τοίχο τοίχο μαζί του.

Εγώ σαν εσάς δεν είμαι.

:-D

Τώρα για το ξερόλας τί να πω... να λες για την πάρτη σου.

Για μένα παθών μαθών το λένε και μάλλον δε σε βολεύει να ακούγεται. 

Κάποτε είχα πιστέψει κι εγώ ότι τάχα έχουν αλλάξει οι καιροί και έδειχνα καλή θέληση και εμπιστοσύνη.

Στην πορεία αντιλήφθηκα πόσο παραμύθι και απάτη πουλάει ο κλάδος σας.

Είστε άξιοι εκπρόσωποι. LOL

Φιλικά

λεφτάκια άλλα να αρπάξετε από τον κοσμάκη δεν θα έχει για πολύ

σαν τον άλλο που κλέβει και δε ντρέπεται

αν δεν αλλάξετε τροπάριο και μάθετε να τα τιμάτε.

• Like 1
Δημοσ.
Ο χρήστης spyros007 είπε:

Χαχα προσωπική επίθεση.
Η διαφορά μας είναι ότι στην κουβέντα 
ο μόνος κλέφτης αποδείχτηκε ο παραπάνω και εσύ προς το παρόν το πας τοίχο τοίχο μαζί του.
Εγώ σαν εσάς δεν είμαι.

Τώρα για το ξερόλας τί να πω... να λες για την πάρτη σου.
Για μένα παθών μαθών το λένε και μάλλον δε σε βολεύει να ακούγεται. 
Κάποτε είχα πιστέψει κι εγώ ότι τάχα έχουν αλλάξει οι καιροί και έδειχνα καλή θέληση και εμπιστοσύνη.
Στην πορεία αντιλήφθηκα πόσο παραμύθι και απάτη πουλάει ο κλάδος σας.

Φιλικά
λεφτάκια άλλα να αρπάξετε από τον κοσμάκη δεν θα έχει για πολύ σαν τον άλλο που κλέβει και δε ντρέπεται
αν δεν αλλάξετε τροπάριο και μάθετε να τα σέβεστε.

Με ξερεις και αναφερεσαι σε εμενα ρε
Μεγαλε; και με
Αναφερεις κλεφτη;
Σου ειπε κανεις οτι ειμαι μηχανικος;
Τελικα σε εχουν τσουξει πολλοι οι μαστορες στην τσεπη γιατι σε εχουν καταλαβει τι τυπος εισαι.
Η δηθεν εξυπναδα δεν ειναι καλο.Αλλα μην βγαζεις τα ψυχολογικα σου εδω.
Μια ζωη θα πληρωνεις χοντρα σε μαστορους με το
Μυαλο
Που εχεις.Αποδεξου το να ηρεμησουμε ολοι

Δημοσ.

Με ξερεις και αναφερεσαι σε εμενα ρε

Μεγαλε; και με

Αναφερεις κλεφτη;

Σου ειπε κανεις οτι ειμαι μηχανικος;

Τελικα σε εχουν τσουξει πολλοι οι μαστορες στην τσεπη γιατι σε εχουν καταλαβει τι τυπος εισαι.

Η δηθεν εξυπναδα δεν ειναι καλο.Αλλα μην βγαζεις τα ψυχολογικα σου εδω.

Μια ζωη θα πληρωνεις χοντρα σε μαστορους με το

Μυαλο

Που εχεις.Αποδεξου το να ηρεμησουμε ολοι

Ιαμβικό δεκαπεντασύλλαβο;

• Like 4
Δημοσ.

Πιστεύεις ότι ο λόγος που δε σε αφήνουν να μπεις σε χειρουργείο

δεν είναι τσ μικρόβια όχι

αλλά ότι δε θέλουν να μην τους παρακολουθείς....

Και να ξέρεις ότι ο τελευταίος ασθενής έχει δικαιώματα

που εσύ δεν αναγνωρίζεις στους πελάτες του συνεργείου σου.

Αν θέλεις όμως τον παραλληλισμό με τα χειρουργεία,

δέξου και την αμέλεια όπως ισχύει για τους χειρουργούς να ισχύει και για τους μάστορες.

Δέξου και ότι πρέπει στα συνεργεία να υπάρχει κώδικας δεοντολογίας, κατευθυντήριες οδηγίες, μελέτη πριν από κάθε επισκευή.

Εκεί να δεις πόσοι χειρουργοί με τη λογική σου θα ήθελαν να πνίξουν ασθενείς που τους σέρνουν στα δικαστήρια

και θα γούσταραν πολύ την ασυδοσία και την ατιμωρησία της μαστοράτζας.

Τελικά τί είναι αυτό που συζητάμε;

Ότι καλά κάνουν οι ατζαμήδες;

Ισως στην Αγγλία και στις ΗΠΑ να εφαρμόζονται αυτά που λες.

Οι πειθαρχικές ποινές των γιατρών βρίσκονται αναρτημένες στο ιντερνετ σε κοινή θέα.

Στην Ελλάδα, ο καλύτερος δικηγόρος (συνήθως του γιατρού) κερδίζει σε διαμάχες με τον ασθενή. 

Τι δεοντολογία έχουν οι ιατροί, σε μια χώρα που είναι Νο1 σε καισαρικές; Σε πιέζουν όλοι να κάνεις την επέμβαση για να σε χρεώσουν επιπλέον. Σου θυμίζει κάτι αυτό;

Η κουτοπονηριά είναι χαρακτηριστικό του Ελληνα γενικά, όχι ενός κλάδου.

• Like 1
Δημοσ.

Ισως στην Αγγλία και στις ΗΠΑ να εφαρμόζονται αυτά που λες.

Οι πειθαρχικές ποινές των γιατρών βρίσκονται αναρτημένες στο ιντερνετ σε κοινή θέα.

Στην Ελλάδα, ο καλύτερος δικηγόρος (συνήθως του γιατρού) κερδίζει σε διαμάχες με τον ασθενή. 

Τι δεοντολογία έχουν οι ιατροί, σε μια χώρα που είναι Νο1 σε καισαρικές; Σε πιέζουν όλοι να κάνεις την επέμβαση για να σε χρεώσουν επιπλέον. Σου θυμίζει κάτι αυτό;

Η κουτοπονηριά είναι χαρακτηριστικό του Ελληνα γενικά, όχι ενός κλάδου.

Το θέμα μας είναι τα συνεργεία.

Ο άλλος προσπαθησε να περάσει πως η κλεψιά του και η απάτη του είναι δικαίωμά του !

Και επιχείρησε να πείσει ότι είναι λιγότερο θρασύς έτσι και στοχοποιήσει ένα παράδειγμα σε άλλο κλάδο.

Εντάξει ο καθένας μπορεί να έχει και ψυχολογικά και συμπλέγματα, δεν το συζητάμε αυτό.

Η πραγματικότητα όμως είναι πως ο μάστορας που είναι ατζαμής, που  κλέβει και εξαπατά

είναι ένα παράσιτο και μόνο,

δεν έχει σώσει ουτε μία ζωή,δεν έχει προσφέρει κοινωνική εργασία

και χωρίς αυτόν η κοινωνία όχι μόνον θα επιβιώσει αλλά και θα προοδεύσει.

Ο γιατρός τουλάχιστον και μια κοινωνική εργασία κάνει όταν πάει αγροτική υπηρεσία

και σώζει ζωές ακόμα κι όταν μερικοί που εργάζονται στο δημόσιο θα ζητήσουν φακελάκι.

Μια ακόμα διαφορά είναι πως ο μάστορας είναι σε όλα χυμαδιό.

Ούτε υποχρεώσεις, ούτε δεοντολογία, ούτε αυστηρό πλαίσιο που όταν δεν το ακολουθήσει θα διώκεται για αμέλεια.

Από την άλλη έχεις την ιατρική που λειτουργεί στα πιο αυστηρά ελεγχόμενα πλαίσια που θα συναντήσεις σε επιστημονικό κλάδο.

Και οι αποφάσεις των δικαστηρίων στη χώρα μας τουλάχιστον δείχνουν

πολύ περισσότερους γιατρούς να καταδικάζονται για κακοτεχνία παρά μαστορικά επαγγέλματα ή και άλλους επιστήμονες.

Για τις καισαρικές που λες θεωρώ ότι είναι άστοχο παράδειγμα.

Η καισαρική είναι ένα προΪόν που πουλιέται και αγοράζεται,για αυτό και θα δεις οτι στις ΗΠΑ όπου οι καισαρικές είναι περισσότερες από την Ευρώπη , αυτό θεωρείται σημάδι ευρωστίας του εκεί συστήματος.

Και εν πάσει περιπτώσει στην χώρα μας οι ιατρικές υπηρεσίες είναι πάμφτηνες μέχρι και για τα δεδομένα της Ελλάδας,

αν σκεφτείς τα 2 ευρώ την ώρα που πληρώνονται τις υπερωρίες στα νοσοκομεία.

Μάστορα δεν ξέρω κανένα που πληρώνεται 2 ευρώ για να δουλέψει νύχτα και αργίες.

Ο δε ιατρικός τουρισμός που ευελπιστούμε να φέρουμε, θα βρίσκει στη χώρα μας υπηρεσίες 4+ φορές φτηνότερες τιμές από το εξωτερικό.

Όπως και να έχει το κουράσαμε με την αντιδιαστολή.

Η κλεψιά του μάστορα δεν είναι ηθική πράξη,

είναι απαράδεκτη περίπτωση εξαπάτησης

και στην κουβέντα παραπάνω είδες δείγματα θράσους 

ανθρώπων που όχι δεν έχουν φραγμό αλλά ούτε ντρέπονται και νομίζουν ότι απενοχοποιούνται κιόλας.

Κοροιδεύουν από πάνω τον πελάτη τους που θα τον πιάσουν θύμα.

Και αν πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους στα αυτονόητα,

σου λένε ότι η αμπαλοσύνη και η ανευθυνότητα είναι δικαίωμα.

Δε θα πάμε μπροστά με αυτές τις νοοτροπίες

και πολύ θα ήθελα κάποια στιγμή ο κόσμος να ξυπνήσει και να στείλει στη θέση τους τον καθένα από αυτούς. 

• Like 1
Δημοσ.

Το ότι συγκρίνουμε τους γιατρούς που σπουδάζουν 10 χρόνια με τους μηχανικούς αυτοκινήτων που με το ζόρι γράφουν το όνομα τους χωρίς ορθογραφικά με ξεπερνάει.

Ο ορισμός του το κάνατε λάστιχο..

• Like 2
Δημοσ.
Το ότι συγκρίνουμε τους γιατρούς που σπουδάζουν 10 χρόνια με τους μηχανικούς αυτοκινήτων που με το ζόρι γράφουν το όνομα τους χωρίς ορθογραφικά με ξεπερνάει. 

Τι θες να πεις με αυτο;
Ετσι ειναι η δουλεια .
Ο μηχανικος δεν μπορει να κανει την δουλεια του γιατρου και ο γιατρος δεν μπορει να κανει την δουλεια του μηχανικου.
Και τα δυο χρειαζονται

• Super Moderators
Δημοσ.

Tων γιατρών δεν διαβάζονται όμως, οπότε δώρον άδωρον η ορθογραφία.. :P

• Like 2
Δημοσ.

Με αλλα λογια σε αυτη την ζωη οτι πληρώνεις περνεις...

ΕΤΣΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΑ..............................

Λιγες περιπτωσεις ειναι που καποιοι το ασημι το πληρωσαν για χρυσο???

Με ελευθερη αγορα και με νομους που δεν υποστηριζουν αμεσα και ανωδυνα τον καταναλωτη(εκ των πραγματων μπαινεις κι αλλο μεσα)

πως μπορουμε να λεμε οτι πληρωνεις παιρνεις??? Και αυτοι που εχουν αυτη τη νοοτροπια οταν τους γελασουν δεν πανε

να κατεβασουν καμια τζαμαρια αλλα ουτε καν το αναφερουν.. λενε σαν λαουρητες δεν ξαναψωνιζω απο κει...

Για μενα ο καθε καταναλωτης εχει το δικαιωμα να λειτουργει οπως τον συμφερει χωρις λογοκρισια..

Και ξερουμε πλεον σε ελαχιστες περιπτωσεις ισχυει το οτι πληρωνεις-παιρνεις(εμεινε απο παλια)

Τωρα ισχυει οτι ειναι δοκιμασμενο παιρνεις..! και επειδη δεν υπαρχει το οτι δουλευω-παιρνω κοιταμε να ψωνιζουμε πιο οικονομικα και πιο εξυπνα..

• Like 1
Δημοσ.

Δεν κάνουμε σύγκριση της δουλειάς τους. Πουθενά δεν αναφέρθηκε κάτι τέτοιο.

Κάνουμε σύγκρισης της ηθικής τους, γιατί αναφέρθηκε ένα υποτιθέμενο ηθικό πλεονέκτημα του ενός κλάδου έναντι του άλλου.

Η απάντηση του m32s τα λέει όλα για την ηθική του. Θεωρεί τον μηχανικό ένα παράσιτο, ένα σκουπίδι της κοινωνίας ενώ όταν μιλάμε για τον δικό του κλάδο... απλά αλλάζει την κουβέντα.

Ας μας απαντήσει πότε μπήκε γιατρός στην φυλακή για αμέλεια ή έστω να τιμωρήθηκε πειθαρχικά. Στο 99.99% των περιπτώσεων γίνεται συγκάλυψη μεταξύ του κλάδου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...