Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τους λόγους τους έχω πει πιο πάνω...άλλα το να με κάνετε να νιώθω περίφανος για το σπίτι που μένω δε παίζει ούτε με σφαίρες...απλά ντρέπομαι να λέω που μένω. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ.

Έχω ακούσει σχόλια του τύπου: "Εδώ που μένεις είναι σαν χωριό. Πολύ ήσυχα."..."Καλά δε παίρνεις λεοφωρείο για το μετρό;"...ε μετά που να τολμίσω να πω που μένω; Ήδη λέω ψέματα ότι μένω σε ξενοδοχείο. Μακάρι να γίνει αλήθια κάποτε...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Που μένεις ακόμα δεν έχεις πει...

Δημοσ.

Κράζω συνέχεια αὑτούς που κάνουν μπ@φο καί τους τονίζω ὄτι καταστρέφει τά ἐγκεφαλικά κύτταρα ἀνεπανόρθωτα.

<<....ὄχι ρε φίλε, δεν κάνει κακό...>> μου λένε!

Το βλέπω.......

Καντε μας τη χαρη εσυ και οι ομοιοι σου.κανω απο τα 19_20,ειμαι 32.εχω δουλεψει τουλαχιστον τα μισα απο αυτα τα χρονια.συναναστρεφομαι καθημερινα με ανθρωπους που εχουν την ιδια αποψη με σενα και διασκεδαζω στη σκεψη του πως θα με κοιταγαν αν τους ελεγα την αληθεια.και σιγουρα εχω δει στη ζωη μου πολλους καμενους που δεν κανουν χρηση καμιας ουσιας,ουτε καν τηλεορασης αν το πιστευεις! Για να μην μιλησω ποσοι πεθαναν απο αλκοολ.σε προκαλω να μου βρεις εναν στο ιντερνετ ολοκληρο που να πεθανε απο φουντα.

Αντε γιατι αρκετα κρυβομαστε,σιγα σιγα αυτες οι αποψεις πρεπει να αναθεωρουνται.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ντρέπεται, δεν μπορεί...

σε προκαλω να μου βρεις εναν στο ιντερνετ ολοκληρο που να πεθανε απο φουντα.

Τον Γαρδέλη... :P

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε πουλά το σπίτι και ζήσε τη ζωη σου με γκομενακια εδω στην Ελλάδα.Αλλιως βάρα Ασία.Για εμένα σπίτι χωρις κοπελα η σπίτι που να μην δινει ενοίκιο δεν εχει αξία.

Δημοσ.

Ούτε καν. Μπορείς όμως να μαντέψεις από αυτά που γράφω πάνω-κάτω ότι σίγουρα δε μένω τίποτα Παγκράτι, Κυψέλη, κτλ.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ποιος θέλει να μένει στην Κυψέλη; ο.Ο

Καμία Ελευσίνα μένεις;;;

Δημοσ.

Αν περιμένεις να πω απλά χάνεις το χρόνο σου. Μπορείς να μαντέψεις όσο θες, αλλά δε λέω τίποτα.

Το μόνο που θα πω είναι ότι δε μένω ούτε καν σε κεντρικό σημείο της πόλης. Αυτά δεν έχω να πω τίποτε άλλο...

Δημοσ.

Νομιζεις οτι θα πεις σε γκομενα παμε να σε γ@μησω στο χυσοξενοδοχειο των 30 ευρω και θα εντυπωσιαστει και θα ρθει κιολας.Θα πιαστει το χερι σου μεγαλε!

Καλυτερα να παρεις ενα αυτοκινητο και να τις πηγαινεις στα βουνα για σεξακι στο πισω καθισμα,πιο ευκολα θα καθονται.

Δημοσ.

στο υπογειο των γονιων του μενει. χωρις κοπελα/ζωη.

σιγα μην εχει σπιτι. χρονο για να ανοιγει τρολοθεματα εχει ομως. 

ειναι και αυτος ενας ρολος, να κανει τους αλλους να γελανε. Καποιοι βγαζουν χρηματα απο αυτο, ισως αρκετα για να μενουν σε ξενοδοχεια μια ολοκληρη ζωη.

Δημοσ.

Σε καμιά γκόμενα δε λες "Πάμε να σε γαμήσω"...ΕΛΕΟΣ.

περιεργο,θα επρεπε να το εχεις συνηθισει εκει στα λιοσια που μενεις

Δημοσ.

Σε καμιά γκόμενα δε λες "Πάμε να σε γαμήσω"...ΕΛΕΟΣ.

Ε, προφανώς! Κουβέντα θα πιάσεις; Κατακεφαλιά με το ρόπαλο και σύρσιμο από το μαλλί στη σπηλιά...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...