green gordon Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Τα κριτηρια με τα οποια ενα θεμα κλειδωνει και ενα αλλο οχι ειναι τοσο αγνωστα οσο το συμπαν στους επιστημονες. 2
Θεkλα Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Η Θεκλα αρκει για να σφραγισει με την παρουσια της ενα θρεντ, νομιζω. 1
aris1986 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Ρε μεγάλε πιυλα το σπίτι σου και πήγαινε στο κέντρο πάρε μια γκαρσονιέρα με 20000 € απο κανενα ιδιοκτητη που ει αι ετοιμος για την ψειρου, να κανεις την ζωή σου και με τα ρέστα. Βρες και καμια δουλεια εντομεταξυ.
bluesattack Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Αν ρωτήσεις οποιονδήποτε το έχει κάνει έστω και για μικρό χρονικό διάστημα (μήνες) θα σου πει είσαι χαζός και μόνο που το σκέφτεσαι. Οπότε είναι αμαρτία γιατί είναι ύψιστη μαλακία, και επιπλέον γιατί δεν είναι δύσκολο να το καταλάβεις αυτό αν όντως προσπαθήσεις. Θα μένει λέει το τρολ σε ξενοδοχείο των 30 ευρώ και θα είναι πιο χαρούμενος γιατί θα πηδάει περισσότερο. Είναι πολύ δύσκολο να σκεφτεί πως θα έχει μεν μέρος να κοιμάται και γαμιστρώνα, αλλά σπίτι ("his place", όχι με την έννοια της ιδιοκτητης οικίας) δε θα έχει με ότι αυτό συνεπάγεται για την κοινωνική του ζωή; Και άντε αυτός είναι τρολ, οι υπόλοιποι; Μια χαρα θα ειναι κοινωνικα.Τι ειναι η κοινωνικοτητα,οι γειτονες της πολυκατοικιας των οποιων το ονομα δεν γνωριζεις καν ? Το θεμα δεν ειναι οικονομικο αλλα κοινωνικης...κατακραυγης. Ας πουμε για χαρη της κουβεντας καποιος πουλαει ενα σπιτι και ενα οικοπεδο 300κ (προ κρισης, καβαλαει το κυμα της οικοδομικης κατασκευαστικης, χρηματιστηριακης , οικονομικης φουσκας και τα σχετικα , μην κολλησουμε στο σημερα.) Μπορει να ζει μονο με τους τοκους , ναι σε ξενοδοχεια και να τρωει αργα αργα αργα το κεφαλαιο.Πιστευεις οτι δεν θα βρεθουν καποιοι να πουν οτι ειναι αμαρτια να πουλησει το σπιτι και το οικοπεδο των γονιων του και οτι καλυτερα ειναι να πληρωνει ενφια και να..δουλευει για 500 ευρω ? Σαν μερικους που κερδιζουν το τζοκερ , το λαχειο και τους ρωτανε (ναι στο εξωτερικο βγαινουν μερικοι και φορα παρτιδα ) , τι θα κανεις τωρα ? Ε θα συνεχισω να δουλευω Αν ηταν πλουσιος θα εκανε τη ζωη που ονειρευεται χωρις να πουλησει το σπιτι. Υπαρχουν και πλουσιοι που τα τρωνε ολα και μετα ταπι.Λοιπον ?
ShitSouler123 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Γενικά μιλώντας, άμα σου το λέει κάποιος αυτό και νιώθεις κατώτερος, είσαι κατώτερος. Στα 16 πάντα, γιατί στα 25 αν νιώθεις κατώτερος μ' αυτό είσαι καμμένο χαρτί. Κρίνεις από τον εαυτό σου εσύ; Ή είναι μια μίξη από ρομαντισμό και πίστη στο κάρμα; Υπάρχουν η δεν υπάρχουν ρε φίλε κατώτερες περιοχές; Όχι να λέμε την αλήθια...μη με τρελαίνεις τώρα. Το ίδιο είναι ας πούμε το Ρουφ με τη Γλυφάδα; Δεν έχεις γκόμενα και σου φταίει το σπίτι. Το ακούσαμε και αυτό. Αυτοί οι λόγοι που παραθέτεις δεν είναι έγκυροι. Άμα θες να είσαι κοντά σε μέρος με κόσμο απλά βγάζεις δίπλωμα αυτοκινήτου ή παίρνεις ένα μηχανάκι και πας όπου γουστάρεις. Το να πουλήσεις το σπίτι για να είσαι δίπλα στα μπαράκια είναι γελοία ιδέα όπως σου είπαν όλοι και πέρα από ότι δεν είναι βιώσιμη λύση ούτε καν βραχυπρόθεσμα, θα καταλήξεις και άστεγος να ζητιανεύεις μακροπρόθεσμα Άμα ήταν χτύπα ξύλο να μείνω άστεγος καλύτερα να πήγενα φυλακή...μαλάκας είμαι να γίνομαι ρόμπα σε εκατομύρια κόσμο; Όσο για το αμάξι...εγώ είμαι ο μαλάκας που θα πέρνει το αμάξι του και θα κάνει μίλια ενώ ο άλλος ο έξυπνος που απλά πετάγεται εκεί που γουστάρει με τα πόδια; Σκέψου μόνο πόσο χρόνο χάνω εγώ... Όσο γι'αυτούς που λένε για τρολ και τέτοια...το ξεκαθάρισα στην αρχή ότι δε τρολάρω...δε διαβάζετε;
Βασίλης_29 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Όσο για το αμάξι...εγώ είμαι ο μαλάκας που θα πέρνει το αμάξι του και θα κάνει μίλια ενώ ο άλλος ο έξυπνος που απλά πετάγεται εκεί που γουστάρει με τα πόδια; Σκέψου μόνο πόσο χρόνο χάνω εγώ... αϊ κιου μυρμηγκιού
l337 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Υπάρχουν η δεν υπάρχουν ρε φίλε κατώτερες περιοχές; Όχι να λέμε την αλήθια...μη με τρελαίνεις τώρα. Το ίδιο είναι ας πούμε το Ρουφ με τη Γλυφάδα; Άμα ήταν χτύπα ξύλο να μείνω άστεγος καλύτερα να πήγενα φυλακή...μαλάκας είμαι να γίνομαι ρόμπα σε εκατομύρια κόσμο; Όσο για το αμάξι...εγώ είμαι ο μαλάκας που θα πέρνει το αμάξι του και θα κάνει μίλια ενώ ο άλλος ο έξυπνος που απλά πετάγεται εκεί που γουστάρει με τα πόδια; Σκέψου μόνο πόσο χρόνο χάνω εγώ... Αν θες να βοηθήσεις τον εαυτό σου κάνε κάτι γιατί έχεις πολλά κόμπλεξ.
web_assasin Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Υπάρχουν η δεν υπάρχουν ρε φίλε κατώτερες περιοχές; Όχι να λέμε την αλήθια...μη με τρελαίνεις τώρα. Το ίδιο είναι ας πούμε το Ρουφ με τη Γλυφάδα; Άμα ήταν χτύπα ξύλο να μείνω άστεγος καλύτερα να πήγενα φυλακή...μαλάκας είμαι να γίνομαι ρόμπα σε εκατομύρια κόσμο; Όσο για το αμάξι...εγώ είμαι ο μαλάκας που θα πέρνει το αμάξι του και θα κάνει μίλια ενώ ο άλλος ο έξυπνος που απλά πετάγεται εκεί που γουστάρει με τα πόδια; Σκέψου μόνο πόσο χρόνο χάνω εγώ... Όσο γι'αυτούς που λένε για τρολ και τέτοια...το ξεκαθάρισα στην αρχή ότι δε τρολάρω...δε διαβάζετε; φλε περαν της πλακας,εχεις πολλα κομπλεξ που δε θα λυθουν ευκολα. κοιτα να πας σε καποιο γιατρο και ασε τις μετακομισεις για μετα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Με ποια λογική κάποιος να διαλέξει ένα σπίτι σε τίποτα βουνά; Για μένα όποιος κάνει κάτι τέτοιο είναι απλά ανώμαλος η έχει λεφτά για πέταμα. E ναι, ποιος διαλέγει σπίτι σε Εκάλη/Κεφαλάρι/Καστρί/Πολιτεία...
ShitSouler123 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 αϊ κιου μυρμηγκιού Τι είπα ρε; Ψέματα είναι; Μερικές φορές μπορεί να είμαι κουρασμένος και να μην έχω όρεξη για οδήγηση...θα μείνω σπίτι να βαράω μύγες; Να σε πάρει και κανάς ύπνος μέσα στο αμάξι κιόλας...ενώ με τα πόδια ξυπνάς κάπως. Και δε μου λέτε εσείς οι έξυπνοι...άμα ας πούμε μένετε μόνιμα Σαλαμίνα και θέλετε να πάτε Πάτρα π.χ. την ίδια μέρα και να γυρίσετε τι θα κάνατε; Θα πληρώνατε μια περιουσία στα ΚΤΕΛ και για καράβι να πάτε Πειραιά; Ενώ με τα ξενοδοχεία άμα ξεκινήσεις από Σαλαμίνα, πας Πειραιά, μετά Δυτική Αττική και περπατάς όλη την Κόρινθο μένοντας σε ξενοδοχία ενδιάμεσα και σιγά-σιγά φτάνεις Πάτρα. E ναι, ποιος διαλέγει σπίτι σε Εκάλη/Κεφαλάρι/Καστρί/Πολιτεία... Είναι κάτι που δε μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνουν οι πλούσιοι. Τους έχω για εντελώς ξενέρωτους. Εγώ άμα ήμουν πλούσιος δε θα έμενα απομονωμένος..αλλά θα είχα πολλά σπίτια σε διαφορετικές περιοχές μέσα σε κόσμο και να αλλάζω όποτε γουστάρω, και όχι βίλες και μαλακίες...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δεν θα ήσουν, επειδή δεν τους καταλαβαίνεις...
forgotten Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 νομιζω οτι το θεμα εκανε τον κυκλο του καιρος για τελεια.
ShitSouler123 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Και μιας και είπες Εκάλη...δεν έχω πάει ούτε μια φορά στη ζωή μου. ΟΥΤΕ ΜΙΑ. Κηφισιά με το ζόρι έχω φτάσει και αυτό γιατί τρώω χρόνο στον ηλεκτρικό...γάμησε τα δηλαδή.
darklordvader77 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Αγαπητε ts προσφατο παραδειγμα συγγενη: 35αρης ανεργος-εισοδηματιας, κληρονομει 150.000€, αποφασιζει να αγορασει ενα σπιτι στο γκάζι διότι "Δε κοιμαται ποτε σα περιοχη", "4 η ωρα το πρωι αν στη βαρεσει να φας ενα μπεργκερ βρισκεις τα παντα ανοιχτα". Αγοραζει επιπλα, συσκευες ολα τελευταιας τεχνολογιας και πηγαινει να μεινει. Μετα απο 1,5 μηνα (!) επιστρεφει στο πατρικο του. "Κωλοσπιτο ειναι τελικα", "Όσο και να αναψεις πετρελαιο δε ζεσταινει", "Σιγα τη περιοχη". Ψαχνει να το πουλησει και δε βρισκει κανεναν τετοια εποχη να αγορασει προφανως. Το χει βαλει για ενοικιαση μπας και σε 20 χρόνια κανει απόσβεση των χρημάτων που εδωσε (που δε παιζει με τη φορολογια τοσο, παραπανω χρονια θα κανει). Το φυσαει και δε κρυωνει δηλαδη. Οποτε μη πεσεις και συ σε αυτο το λαθος. Δεν πιστευω πως ο λογος που αισθανεσαι ετσι οφειλεται στο σπιτι που μενεις. Αλλου ειναι το προβλημα. Μιλα με καποιον κοντινο σου να σε βοηθησει να το ξεπερασεις. Just my 2 $.
Προτεινόμενες αναρτήσεις