Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χέστηκα αν πρόκειται για το πατρικό του ή για οποιοδήποτε άλλο σπίτι. Χέστηκα αν πρόκειται για ιδιοκτησία ή ενοίκιο. Το θέμα είναι ότι όταν κάποιος δεν έχει κάποια σταθερή βάση με την δικαιολογία πως έτσι δεν πηδάει, εμένα μου κάνει εντελώς ανεύθυνο και ασταθές άτομο και δεν θέλω συναναστροφές μαζί του. Αλλά ξέχασα, εδώ στην Ελλαδάρα ό,τι δεν μας αρέσει αποδίδεται στην "προβληματική νοοτροπία του νεοέλληνα". [sic] 

Δημοσ.

Αμα ηταν ομως πλουσιος και ετρωγε την περιουσια του στις γκομενες μια χαρα κοινωνικα αποδεκτος θα ηταν.Θα του φιλαγαν και το χερι  :-D

Δημοσ.

Μονο στην μικροαστικη Ελλαδα της ιδιοκατοικησης θεωρειται αμαρτια  να πουλησει καποιος το πατρικο και να κανει την ζωη του ενω θεωρειται πρεπον να περιστρεφεται ολη η ζωη και η εργασιακη του κατασταση γυρω απο ενα σπιτι και ενα ενφια  :-D

Στην μικροαστική Ελλάδα της ιδιοκατοίκησης,θεωρείται βλακεία,να πουλήσει κάποιος το πατρικό του και να μένει σε ξενοδοχείο.

Αν δεν το`χεις καταλάβει,γι`αυτο γίνεται η όλη κουβέντα.

Δημοσ.

Στην μικροαστική Ελλάδα της ιδιοκατοίκησης,θεωρείται βλακεία,να πουλήσει κάποιος το πατρικό του και να μένει σε ξενοδοχείο.

Ναι αλλα δεν εχω καταλαβει γιατι.Ειναι αμαρτια  ? Ειναι οικονομικα ασυμφορο ? Ασυμφορο μπορει και να ειναι το να ανοιγεις  με 50 ευρω μπουκαλα ουισκι που στην καβα κανει 7 ευρω  :-D

Δημοσ.

Ναι αλλα δεν εχω καταλαβει γιατι.Ειναι αμαρτια  ? Ειναι οικονομικα ασυμφορο ? Ασυμφορο μπορει και να ειναι το να ανοιγεις  με 50 ευρω μπουκαλα ουισκι που στην καβα κανει 7 ευρω  :-D

Εσύ θα το έκανες;

Δημοσ.

Δεν μας έφταναν οι εξωτερικοί trollers, έχουμε και τα εσωτερικά trolls.

Αν δεν καταλαβαίνεις οτι άλλο πράγμα το παράδειγμα με την μπουκάλα και άλλο να φαγωθούν στο ξενοδοχείο τα 100k από το σπίτι και μετά να μην έχει μια να ζήσει, τότε μάλλον έχεις θέμα iq.

Κατά τα άλλα, αφήστε το troll να σας κάνει οτι θέλει.

• Like 2
Δημοσ.

Προ κρισης ? Αμε.Σιγα μην καθομουν μια ζωη να ξενυχτω για τα οικονομικα καθημερινα προβληματα, μην τυχον και  μου πει  η γειτονια οτι πουλησα το σπιτι  :-D

Δημοσ.

Αμα ηταν ομως πλουσιος και ετρωγε την περιουσια του στις γκομενες μια χαρα κοινωνικα αποδεκτος θα ηταν.Θα του φιλαγαν και το χερι  :-D

Αχ ξέρεις τόσα πολλά από "γκόμενες", μπράβο. <3 

Δημοσ.

Προ κρισης ? Αμε.Σιγα μην καθομουν μια ζωη να ξενυχτω για τα οικονομικα καθημερινα προβληματα, μην τυχον και  μου πει  η γειτονια οτι πουλησα το σπιτι  :-D

Άλλα αντ’ άλλα, της Παρασκευής το γάλα.

Δημοσ.

Αν δεν καταλαβαίνεις οτι άλλο πράγμα το παράδειγμα με την μπουκάλα και άλλο να φαγωθούν στο ξενοδοχείο τα 100k από το σπίτι και μετά να μην έχει μια να ζήσει, τότε μάλλον έχεις θέμα iq.

Αν ηταν πλουσιος, οχι μονο δεν θα σας πειραζε να τα φαει ολα στις γκομενες αλλα θα ξεζουμιζατε τα μεσημεριαναδικα για να ενημερωθειτε για τον καινουργιο του ερωτα  :-D

Δημοσ.

Αν ηταν πλουσιος, οχι μονο δεν θα σας πειραζε να τα φαει ολα στις γκομενες αλλα θα ξεζουμιζατε τα μεσημεριαναδικα για να ενημερωθειτε για τον καινουργιο του ερωτα  :-D

Αν ηταν πλουσιος θα εκανε τη ζωη που ονειρευεται χωρις να πουλησει το σπιτι. 

• Like 1
Δημοσ.

Χωρίς αμάξι και θες κ να πηδηξεις;;;;

Έλεος.... Πάρε πρώτα καμία πορσε κ μετά ίσως σου κάτσει κ καμία γκομενα...

Δημοσ.

Ναι αλλα δεν εχω καταλαβει γιατι.Ειναι αμαρτια ? Ειναι οικονομικα ασυμφορο ? Ασυμφορο μπορει και να ειναι το να ανοιγεις με 50 ευρω μπουκαλα ουισκι που στην καβα κανει 7 ευρω :-D

Βασικά πέρα από το οικονομικό του θέματος που το αφήνω στην άκρη, το να μένεις σε ξενοδοχείο(α) είναι σκότωμα εκτός αν έχεις την άνεση να λέμε ξενοδοχείο και να εννοούμε σουίτες, οροφοδιαμερίσματα, bungalows και τέτοια.

Αν ρωτήσεις οποιονδήποτε το έχει κάνει έστω και για μικρό χρονικό διάστημα (μήνες) θα σου πει είσαι χαζός και μόνο που το σκέφτεσαι. Οπότε είναι αμαρτία γιατί είναι ύψιστη μαλακία, και επιπλέον γιατί δεν είναι δύσκολο να το καταλάβεις αυτό αν όντως προσπαθήσεις. Θα μένει λέει το τρολ σε ξενοδοχείο των 30 ευρώ και θα είναι πιο χαρούμενος γιατί θα πηδάει περισσότερο. Είναι πολύ δύσκολο να σκεφτεί πως θα έχει μεν μέρος να κοιμάται και γαμιστρώνα, αλλά σπίτι ("his place", όχι με την έννοια της ιδιοκτητης οικίας) δε θα έχει με ότι αυτό συνεπάγεται για την κοινωνική του ζωή;

Και άντε αυτός είναι τρολ, οι υπόλοιποι;

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...