Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σοβαρά τώρα είμαι 25. Και άμα δε με πιστεύετε σας δείχνω και ταυτότητα...δηλαδή όποιος θέλει να είναι σε μέρος όπου παίζουν πολλές γκόμενες είναι 15χρονο; Ήμαρτον...

Ήξερα κάποτε άτομο που έμενε Γλυφάδα κοντά στην παραλία...και λέω ε τον πούστη κάθε καλοκαίρι θα πετάγεται μέχρι την παραλία και θα παίρνει όλες τις γκόμενες...ενώ εγώ θέλω ταξίδι για να φτάσω εκεί.

Εσύ με δουλεύεις αλλά θα σου πω μόνο ότι είμαι άτομο που σιχαίνεται την ησιχία...αλλά όχι και σε τσαντίρι για όνομα...

Άμα μένεις σε ήσυχο μέρος είσαι πιο πιθανός να μείνεις αγάμητος από αυτό που μένει σε μέρος που έχει nightlife.

Άρα, είναι σαν να μας λες ότι σε τρώει η αγαμι@ για αυτό θέλεις να αλλάξεις σπίτι.

Δημοσ.

Και θα φτάσουν να συρθούν μέχρις εκεί; Γιατί χλωμό το κόβω, αν αρχίσεις να τους ξεδιπλώνεις ιδέες σαν τούτη 'δω.

Btw, θα μπορούσα να κοιμάμαι στο σπίτι τους και έτσι θα κινόμουν από περιοχή σε περιοχή που θέλω. Άμα περνάμε καλά και δουν ότι δεν είμαι κωλόπαιδο γιατί να μη με αφήσουν;

Άρα, είναι σαν να μας λες ότι σε τρώει η αγαμι@ για αυτό θέλεις να αλλάξεις σπίτι.

Όχι ακριβώς...αλλά πιο εύκολο είναι για όποιον μένει σε κεντρικά μέρη να πηδήξει από αυτό που μένει στο πιο άκυρο μέρος της πόλης του...άμα μένεις και σε χωριό τότε απλά είσαι τελιωμένος.

Δημοσ.

Το αν θα πηδήξεις/πηδηχτείς έχει να κάνει με άλλα πράματα κι όχι με το πού μένεις. Ένας άνθρωπος που κυκλοφορεί, είναι αρεστός κλπ κλπ, δεν μπορεί να μην έχει ευκαιρίες. Αν προκύψει κάτι, πηγαίνεις άνετα και σε ξενοδοχείο ξέρω 'γω, αν όχι στο σπίτι σου ή στο σπίτι της (για τους XYZ λόγους). Το να τα ρίχνεις στο σπίτι, το βρίσκω χαζό. Ο κόσμος αλλάζει σπίτι γι' άλλες αιτίες κι όχι για τέτοια πράματα που κάθεσαι και λες.

Δημοσ.

Θες λόγους;

- Όχι νυχτερινά λεοφωρεία

- Lack Of Nightlife

- Ησυχία που τη σιχαίνομε εντελώς

- Μακριά από την παραλία το καλοκαίρι

- Μαλάκες γείτονες (παραπονιούνται άμα βάζω μουσική 7-7:30 που επιτρέπετε ---> https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%8F%CF%81%CE%B5%CF%82_%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CE%AE%CF%82_%CE%B7%CF%83%CF%85%CF%87%CE%AF%CE%B1%CF%82)

Δημοσ.

Δεν έχεις γκόμενα και σου φταίει το σπίτι. Το ακούσαμε και αυτό.

Αυτοί οι λόγοι που παραθέτεις δεν είναι έγκυροι.

Άμα θες να είσαι κοντά σε μέρος με κόσμο απλά βγάζεις δίπλωμα αυτοκινήτου ή παίρνεις ένα μηχανάκι και πας όπου γουστάρεις. Το να πουλήσεις το σπίτι για να είσαι δίπλα στα μπαράκια είναι γελοία ιδέα όπως σου είπαν όλοι και πέρα από ότι δεν είναι βιώσιμη λύση ούτε καν βραχυπρόθεσμα, θα καταλήξεις και άστεγος να ζητιανεύεις μακροπρόθεσμα

Δημοσ.

θα καταλήξεις και άστεγος να ζητιανεύεις μακροπρόθεσμα

Ναι, αλλά μέχρι να συμβεί αυτό, θα τρελαθεί στο πήδημα. Ίσως και ν' αξίζει ο κόπος...

• Like 4
Δημοσ.
...

Καλά, αυτό είναι αλήθεια. Θυμάμαι τα δικά μου, όταν έμενα Βάρκιζα. Δεν είχε μείνει θηλυκό ούτε για δείγμα στην παραλία. Με το που τους έριχνα τη θανατηφόρα ατάκα «Εδώ πιο πάνω μένω, μανίτσα μου...» , σα λυσσασμένες έκαναν. Κοινόβιο θηλέων είχε καταντήσει το δυαράκι...

4000 να φανταστώ; :P

• Like 1
Δημοσ.

4000 να φανταστώ; :P

Ε, βάλε κάνα δυο μηδενικά ακόμα και πλησιάζεις! Ποιος ασχολείται με τον ερασιτέχνη το σφαλιάρα;...

...και χωρίς να χρειάζεται να τρέχω στο σουρβίβορ για να ανεβάσω ξανά τις μετοχές μου!

• Like 1
Δημοσ.

Σοβαρά τώρα είμαι 25. Και άμα δε με πιστεύετε σας δείχνω και ταυτότητα...δηλαδή όποιος θέλει να είναι σε μέρος όπου παίζουν πολλές γκόμενες είναι 15χρονο; Ήμαρτον...

Ήξερα κάποτε άτομο που έμενε Γλυφάδα κοντά στην παραλία...και λέω ε τον πούστη κάθε καλοκαίρι θα πετάγεται μέχρι την παραλία και θα παίρνει όλες τις γκόμενες...ενώ εγώ θέλω ταξίδι για να φτάσω εκεί.

Φιλε μου δεν φταίει το σπίτι σου που δεν γαμάς.

• Like 3
Δημοσ.

Άμα μένεις σε μια περιοχή που μοιάζει με χωριό θα σου πω εγώ. Να σου λέει ο άλλος ότι μένει στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης του και να σε κάνει να νιώθεις κατώτερος...ένας παραπάνω λόγος να το πουλίσω.

Γενικά μιλώντας, άμα σου το λέει κάποιος αυτό και νιώθεις κατώτερος, είσαι κατώτερος.

Στα 16 πάντα, γιατί στα 25 αν νιώθεις κατώτερος μ' αυτό είσαι καμμένο χαρτί.

Και θα φτάσουν να συρθούν μέχρις εκεί; Γιατί χλωμό το κόβω, αν αρχίσεις να τους ξεδιπλώνεις ιδέες σαν τούτη 'δω.

Κρίνεις από τον εαυτό σου εσύ; Ή είναι μια μίξη από ρομαντισμό και πίστη στο κάρμα;  :P

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε μου δεν φταίει το σπίτι σου που δεν γαμάς.

Nαι σωστα.Ειναι το ιδιο να εχεις ενα τριαρι πατρικο και 20 ευρω στην τσεπη απο το να εχεις 100.000 στην τραπεζα και να εχεις εισητηριο για οποιον τουριστικο προορισμο θελεις  :lol:

Δημοσ.

Κρίνεις από τον εαυτό σου εσύ; Ή είναι μια μίξη από ρομαντισμό και πίστη στο κάρμα;  :P

Απ' οτιδήποτε κι αν βάζω πάνω πάνω, βαθιά μέσα μου ξέρω πως όλο και κάποιος/α βρίσκεται για τον/ην οποιονδήποτε - ό,τι κι αν είναι (όσο καραφλιαστικό μπορεί να φαντάζει).  

Δημοσ.

Nαι σωστα.Ειναι το ιδιο να εχεις ενα τριαρι πατρικο και 20 ευρω στην τσεπη απο το να εχεις 100.000 στην τραπεζα και να εχεις εισητηριο για οποιον τουριστικο προορισμο θελεις  :lol:

Προσωπικά αν μου έλεγε πώς απέκτησε τις 100 χιλιάδες θα συμπέρανα ότι κάτι δεν πάει καλά στα μυαλά του και στάνταρ θα προτιμούσα το 3άρι. Το πρόβλημα είναι μόνο όταν δεν υπάρχει σπίτι, για πρακτικούς λόγους, όχι το τι σπίτι είναι αυτό..Λες και είναι οι εποχές για να κρίνουμε

Δημοσ.

Μονο στην μικροαστικη Ελλαδα της ιδιοκατοικησης θεωρειται αμαρτια  να πουλησει καποιος το πατρικο και να κανει την ζωη του ενω θεωρειται πρεπον να περιστρεφεται ολη η ζωη και η εργασιακη του κατασταση γυρω απο ενα σπιτι και ενα ενφια  :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...