Βασίλης_29 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Εγώ μένω σε πολυτελέστατη βίλα στην Εκάλη. Τώρα ψάχνω να βρω τσαντίρι σε Ζεφύρι ή Μενίδι. Δεν αντέχετε άλλο εκεί που μένω, άλλη φάση να μένεις σε τσαντίρι, εκεί γεύεσαι το νόημα της πραγματικής ζωής και οχι την κούφια και ψεύτικη ζωή μέσα στην πολυτέλεια της βίλας. Τώρα ψάχνω να δω σε ποιο τσαντίρι να πάω, διάφοροι τσιγγάνοι προσφέρθηκαν να μου δώσουνε και να τους πληρώσω, αλλά βλέπεις είναι δίπλα σε δρόμο με αυτοκίνητα και έχει φασαρία, κοιτάω να βρω τσαντίρι με θέα τον σκουπιδότο που καταυλισμού εκεί τουλάχιστον έχεις την ησυχία σου αλλά οι άνθρωποι που μένουν σε αυτά ζητάνε περισσότερα λεφτά, αλλά τι να γίνει θα τους τα δώσω τι να σου κλάσει η ηχομόνωση στους τοίχους και τα τριπλά ενεργειακα τζάμια της βίλλας σε σχέση με την ησυχία που έχεις τσαντίρι, άλλο πράγμα..... 6
masteripper Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Εχω δει παλαβές σκέψεις αλλά αυτή νομίζω παίρνει βραβείο ......δηλαδή ο μέσος άνθρωπος ξεπατώνεται για να αποκτήσει 1 σπίτι και εσύ απλώς το βαρέθηκες....μάλλον πρέπει να κάνεις αρκετά βήματα πίσω και να σκεφτείς.. Ξεκίνα με τα βασικά ...πάρει χαρτί και μολύβι και γράψε τι σου τι σπάει...π.χ -έχει ασχημη διαρρύθμιση -είναι παλιό -η γειτονιά είναι για τα μπάζα... Εαν τελικά καταλήξεις ότι όντως δεν αντέχεις ψάξε να βρείς 1 σπίτι που θα σου ταίριαζε...π.χ ας έχει 1 υ/δ αλλά να είναι ρετιρέ.... Κάνε πως θες να αγοράσεις 1 σπίτι σαν να έχεις τα λεφτά στην τσέπη....πήγαινε σε μεσίτες...δες σπίτια .... Αφου κατασταλάξεις τότε κινήσου με το εξής σκεπτικό.....το πρωί στις 9 πουλάω το "παλιόσπιτο"...στις 12 έχω τελειώσει τα χαρτιά για το καινούργιο..... Ιδέες οτι εχω λεφτά και το παίζω μάγκας πολύ σπάνια βγήκαν....εδώ άτομα κερδίσαν χοντρά λεφτά σε λαχεία/τζοκερ και σε λιγότερο απο 10 χρόνια είναι στην ψάθα... 2
FireKiller Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 εγώ την λύση μου του την πρότεινα στο άλλο του θέμα πάντως (νόμιζα ότι είχε ποστάρει πάλι στα offtopic )
ShitSouler123 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Σοβαρά τώρα είμαι 25. Και άμα δε με πιστεύετε σας δείχνω και ταυτότητα...δηλαδή όποιος θέλει να είναι σε μέρος όπου παίζουν πολλές γκόμενες είναι 15χρονο; Ήμαρτον... Ήξερα κάποτε άτομο που έμενε Γλυφάδα κοντά στην παραλία...και λέω ε τον πούστη κάθε καλοκαίρι θα πετάγεται μέχρι την παραλία και θα παίρνει όλες τις γκόμενες...ενώ εγώ θέλω ταξίδι για να φτάσω εκεί. Εγώ μένω σε πολυτελέστατη βίλα στην Εκάλη. Τώρα ψάχνω να βρω τσαντίρι σε Ζεφύρι ή Μενίδι. Δεν αντέχετε άλλο εκεί που μένω, άλλη φάση να μένεις σε τσαντίρι, εκεί γεύεσαι το νόημα της πραγματικής ζωής και οχι την κούφια και ψεύτικη ζωή μέσα στην πολυτέλεια της βίλας. Τώρα ψάχνω να δω σε ποιο τσαντίρι να πάω, διάφοροι τσιγγάνοι προσφέρθηκαν να μου δώσουνε και να τους πληρώσω, αλλά βλέπεις είναι δίπλα σε δρόμο με αυτοκίνητα και έχει φασαρία, κοιτάω να βρω τσαντίρι με θέα τον σκουπιδότο που καταυλισμού εκεί τουλάχιστον έχεις την ησυχία σου αλλά οι άνθρωποι που μένουν σε αυτά ζητάνε περισσότερα λεφτά, αλλά τι να γίνει θα τους τα δώσω τι να σου κλάσει η ηχομόνωση στους τοίχους και τα τριπλά ενεργειακα τζάμια της βίλλας σε σχέση με την ησυχία που έχεις τσαντίρι, άλλο πράγμα..... Εσύ με δουλεύεις αλλά θα σου πω μόνο ότι είμαι άτομο που σιχαίνεται την ησιχία...αλλά όχι και σε τσαντίρι για όνομα... Άμα μένεις σε ήσυχο μέρος είσαι πιο πιθανός να μείνεις αγάμητος από αυτό που μένει σε μέρος που έχει nightlife.
deesnider Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Θα ήθελα να δω τι θα κάνετε εσείς άμα μένατε σε ένα σπίτι που δε γουστάρετε. Αυτό, ρώτησέ το, σε κάποιον που όχι σπίτι δικό του δεν έχει, αλλά ούτε καν εισόδημα για να νοικιάσει μια τρύπα. Κράνος να φοράς μόνο και να μας έχεις ειδοποιήσει πριν το κάνεις, να αράξουμε με μπύρες και να βλέπουμε... Ήξερα κάποτε άτομο που έμενε Γλυφάδα κοντά στην παραλία...και λέω ε τον πούστη κάθε καλοκαίρι θα πετάγεται μέχρι την παραλία και θα παίρνει όλες τις γκόμενες...ενώ εγώ θέλω ταξίδι για να φτάσω εκεί. Καλά, αυτό είναι αλήθεια. Θυμάμαι τα δικά μου, όταν έμενα Βάρκιζα. Δεν είχε μείνει θηλυκό ούτε για δείγμα στην παραλία. Με το που τους έριχνα τη θανατηφόρα ατάκα «Εδώ πιο πάνω μένω, μανίτσα μου...» , σα λυσσασμένες έκαναν. Κοινόβιο θηλέων είχε καταντήσει το δυαράκι... 6
ShitSouler123 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Εχω δει παλαβές σκέψεις αλλά αυτή νομίζω παίρνει βραβείο ......δηλαδή ο μέσος άνθρωπος ξεπατώνεται για να αποκτήσει 1 σπίτι και εσύ απλώς το βαρέθηκες....μάλλον πρέπει να κάνεις αρκετά βήματα πίσω και να σκεφτείς.. Ξεκίνα με τα βασικά ...πάρει χαρτί και μολύβι και γράψε τι σου τι σπάει...π.χ -έχει ασχημη διαρρύθμιση -είναι παλιό -η γειτονιά είναι για τα μπάζα... Εαν τελικά καταλήξεις ότι όντως δεν αντέχεις ψάξε να βρείς 1 σπίτι που θα σου ταίριαζε...π.χ ας έχει 1 υ/δ αλλά να είναι ρετιρέ.... Κάνε πως θες να αγοράσεις 1 σπίτι σαν να έχεις τα λεφτά στην τσέπη....πήγαινε σε μεσίτες...δες σπίτια .... Αφου κατασταλάξεις τότε κινήσου με το εξής σκεπτικό.....το πρωί στις 9 πουλάω το "παλιόσπιτο"...στις 12 έχω τελειώσει τα χαρτιά για το καινούργιο..... Ιδέες οτι εχω λεφτά και το παίζω μάγκας πολύ σπάνια βγήκαν....εδώ άτομα κερδίσαν χοντρά λεφτά σε λαχεία/τζοκερ και σε λιγότερο απο 10 χρόνια είναι στην ψάθα... Γιατί είναι μαλάκες και τα τρώνε με τη μία. Εγώ είμαι καλός και προσέχω...όπως είπα πριν δε χαλάω από δω και από κει.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Ναι, γιατί όπως ξέρουμε όλοι τι πιο συνηθισμένο να διαλέγεις σπίτι με βάση πόσους/ες γκόμενους/ες έχει κοντά
ShitSouler123 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Ναι, γιατί όπως ξέρουμε όλοι τι πιο συνηθισμένο να διαλέγεις σπίτι με βάση πόσους/ες γκόμενους/ες έχει κοντά Με ποια λογική κάποιος να διαλέξει ένα σπίτι σε τίποτα βουνά; Για μένα όποιος κάνει κάτι τέτοιο είναι απλά ανώμαλος η έχει λεφτά για πέταμα.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Όποιος θέλει την ησυχία του, αλλά και αυτό δεν το λες συνηθισμένο.
dimpa16 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Πραγματικά, θα χαιρόνουν να ήσουν 15χρονος,γιατί τα μυαλά σου είναι για τόσο.Στο θέμα τώρα.Ξέχνα ξενοδοχεία και λοιπές σαχλαμάρες.Οι λόγοι έχουν ειπωθεί.Συν τοις άλλοις,θα είσαι χειρότερα και από τσιγκάνος.Κάθε λίγο και λιγάκι να μαζεύεις τα μπαγκάζια σου για νεο ξενοδοχείο (καλά για ηλεκτρικά είδη τα οποία θα χρειάζεσαι,μαγείρεμα -πλύσιμο,ούτε λόγος).Τώρα βάλε με το νου σου και τα γκομενάκια που θα τα σέρνεις απο γαμηστρώνα σε γαμηστρώνα,πόσο σοβαρά θα σε πέρνουν.Αν δε γουστάρεις το τσαρδί σου,νοίκιασέ το και νοίκιασε και συ άλλο σπιτάκι.Οταν το βαρεθείς νοίκιασε άλλο αλλού. 1
ShitSouler123 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Ενώ να τις σέρνεις σε μη κεντρικό μέρος είναι καλύτερα; Το πολύ πολύ να νομίζει ότι είσαι τίποτα σατανιστής και θες να τη βιάσεις.
web_assasin Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Με ποια λογική κάποιος να διαλέξει ένα σπίτι σε τίποτα βουνά; Για μένα όποιος κάνει κάτι τέτοιο είναι απλά ανώμαλος η έχει λεφτά για πέταμα. η απλα θελει την ησυχια του.
astrosunnefo Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Ενώ να τις σέρνεις σε μη κεντρικό μέρος είναι καλύτερα; Το πολύ πολύ να νομίζει ότι είσαι τίποτα σατανιστής και θες να τη βιάσεις. Και θα φτάσουν να συρθούν μέχρις εκεί; Γιατί χλωμό το κόβω, αν αρχίσεις να τους ξεδιπλώνεις ιδέες σαν τούτη 'δω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις