sargio01 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Κι εγώ, κι εγώ να γράψω!! Παίζοντάς το party pooper λοιπόν θα σου προτείνω το εξής: Αφού βαριέσαι κάθε τόσο τα ίδια και τα ίδια, γύρνα το σε ενοίκιο. Δηλαδή νοίκιασε σε άλλον την ιδιόκτητη σταθερή βάση σου και με τα χρήματα του ενοικιοστασίου νοικιάζε σπίτια για να μένεις, κάθε δυο χρόνια σε άλλη περιοχή για ποικιλία. (μα όλα το insomnia θα τα σκέφτεται;; ) 1
TriLoBiTe Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δηλαδή νοίκιασε σε άλλον την ιδιόκτητη σταθερή βάση σου και με τα χρήματα του ενοικιοστασίου νοικιάζε σπίτια για να μένεις, κάθε δυο χρόνια σε άλλη περιοχή για ποικιλία. (μα όλα το insomnia θα τα σκέφτεται;; ) Απορώ πώς δεν το σκέφτηκε κανείς μέχρι στιγμής, μπρίκια κολλάνε;
fsbmaniac Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Βάλε ενα καλο βιντεάκι στο x-χάμστερ να συνέλθεις
TriLoBiTe Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Eκδηλώνω κι επίσημα ενδιαφέρον για την αγορά της αχουροβίλας, ΤΗ ΘΕΛΩ
volos27 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 μερικοι ειστε μαζοχες μου φαινεται,ακομη κ αληθεια να ειναι αυτα που λες, το γραφεις καπου δημοσια πχ. εδω,το μονο σιγουρο ειναι οτι θα φας κραξιμο,τοσο πολυ αναγκη υπαρχει για προσοχη που ακομη κ το κραξιμο σου κανει?
theoritikos Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Σου βρήκα την λύση. Μπες σε σχολή χημείας, κάνε σπουδές μέχρι το διδακτορικό, αγόρασε αυτό το τροχόσπιτο, και αν δεν σε φάνε οι αρχιμαφιόζοι αντίπαλων συμμοριών, θα χεστείς στο τάλιρο. Ψιτ, θέλω μερίδιο από τα κέρδη. Έτσι τζάμπα θα σου δίνω συμβουλές? 3
Donalhioy Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 παρε βαρκα... ξερεις... βαλτο εκει στο λιμανι.... δεν πληρωνεις και ενφια και τα καλοκαιρια κανεις βολτες... πας οπου θες... δεν πληρωνεις πουθενα κανεεις αμα λαχει και βολτα εξωτερικο 1
mylo Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 100.000€ ένα κωλοσπιτο; που ζεις εσύ; το ότι έχει καταρρεύσει η αγορά ακινήτων δεν το ξες;
bluesattack Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Υποψην ts.Οι περισσοτεροι απο αυτους που σε κραζουν , σιγουρα πιστευαν οτι η κριση θα κρατησει 2,3 χρονια Αλλα εσυ φταις,αργησες , επρεπε να παρεις συμβουλη απο τον bluesattack στην αρχη της κρισης
web_assasin Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 παρε βαρκα... ξερεις... βαλτο εκει στο λιμανι.... δεν πληρωνεις και ενφια και τα καλοκαιρια κανεις βολτες... πας οπου θες... δεν πληρωνεις πουθενα κανεεις αμα λαχει και βολτα εξωτερικο προσεχε μονο γτ πιανουν ποντικια ευκολα
ShitSouler123 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Παιρνεις ένα μεταχειρισμενο τροχοσπιτο όχι αυτοκινουμενο γιατι είναι πολύ ακριβοτερα , οσο για την μετακινηση υπαρχουν εταιριες που αναλαμβανουν την μετακινηση του τροχόσπιτου από εκει και περα το μονο σου εξοδο θα είναι το νοικι που θα δινεις για να εισαι σε ένα οργανωμενο camping ώστε να εχεις ρευμα νερο κλπ δεν είναι μεγαλο εξοδο όμως. Βασικά το τροχόσπιτο δεν είναι ideal...θέλω να μένω μέσα στην πόλη όχι σε καμιά αλάνα γιατί δε γουστάρω καθόλου.
theoritikos Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 παρε βαρκα... ξερεις... βαλτο εκει στο λιμανι.... δεν πληρωνεις και ενφια και τα καλοκαιρια κανεις βολτες... πας οπου θες... δεν πληρωνεις πουθενα κανεεις αμα λαχει και βολτα εξωτερικο Πρέπει να πληρώνει στην μαρίνα ενοίκιο για τον χώρο. Δεν νομίζω να του μείνει φράγκο μετά την αγορά του σκάφους..
ShitSouler123 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Όσο για τις απαντίσεις....σόρρυ αλλά μερικοί έχετε πρόβλημα άμα μπένετε μόνο και μόνο για να κράξετε. Θα ήθελα να δω τι θα κάνετε εσείς άμα μένατε σε ένα σπίτι που δε γουστάρετε. Πρέπει να πληρώνει στην μαρίνα ενοίκιο για τον χώρο. Δεν νομίζω να του μείνει φράγκο μετά την αγορά του σκάφους.. Τι βάρκα ρε πάτε καλά; Και καλά το καλοκαίρι αλλά το χειμώνα; Άσε που θα σε μαζέψουν άμα σε δει κανάς μπάτσος να κοιμάσε σε βάρκα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις