Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί δεν οργανώνεις ένα δίκτυο κοινοκτημοσύνης; Έχεις εσύ ένα σπίτι στην Αθήνα, ο άλλος στην Κόρινθο, ο άλλος Λάρισσα κλπ και κάνετε τράμες/φιλοξενίες. Ένα ShitSoulerBnB..

• Απαντ. 163
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Γιατί δεν οργανώνεις ένα δίκτυο κοινοκτημοσύνης; Έχεις εσύ ένα σπίτι στην Αθήνα, ο άλλος στην Κόρινθο, ο άλλος Λάρισσα κλπ και κάνετε τράμες/φιλοξενίες. Ένα ShitSoulerBnB..

Αν είναι έτσι τρώει τα λεφτά και μετά πάει στο Άγιο Όρος για thug life. :P

Δημοσ.

Και οταν τελειωσουν τα χρηματα τι κανεις; 20 ευρω η μερα το φτηνοτερο ξενοδοχειο και θα κοιμασαι σε χιλιοχυμενα σεντονια.

Ισως να ριξεις το κοστος με airbnb houses. Αλλα και παλι νομιζω θα τελειωσουν τα χρηματα σου και θα κοιμασαι σε αλσακια :)

• Like 2
Δημοσ.

Τροχόσπιτο; Κάποιος δε πρέπει να το οδηγεί; Εγώ δεν οδηγάω...

E τόσα λεφτά θα έχεις, παρε έναν σοφέρ!!!

• Like 4
Δημοσ.
Θέλω να πουλήσω το σπίτι που μένω και να μένω σε ξενοδοχεία από δω και μπρος.

Σοφή κίνηση, γλιτώνεις κι από ένφια.

Σιχαίνομαι το σπίτι που μένω σε φάση που λέω...όχι ρε γαμώτο πρέπει να γυρίσω πάλι σε αυτό το κωλόσπιτο

Τέσπα, αυτό που ήταν να ρωτίσω είναι πόσο μπορώ να πουλήσω ένα καλό σπίτι 

Τελικά είναι κωλόσπιτο ή καλόσπιτο;

• Like 7
Δημοσ.

Περιμένω θέμα: βαρεθηκα την κοπέλα/γυναικα μου, άσε που κοστίζει. Ψαχνω για girlfriend experience - κατι διαφορετικό καθε μέρα.

Βγαλμένο απο τη ζωή.

http://www.protothema.gr/life-style/article/518866/xupnise-apo-to-koma-o-lamar-odom-kai-zitise-tin-kloe-kardasian-/

ο πρώην σταρ του NBA είχε ήδη ξοδέψει 75.000 δολάρια τις τρεις ημέρες που έμεινε στην πολυτελή σουίτα του οίκου ανοχής, απολαμβάνοντας την συντροφιά των κοριτσιών.

Μάλιστα, ο Όντομ είχε ζητήσει την υπηρεσία «girlfriend», όπου η πόρνη περνά μια ολόκληρη μέρα μαζί του, ενώ εκτός από το σεξ, περιλαμβάνονται σε δραστηριότητες όπως μαγείρεμα και φαγητό.

Πάντως για πρώτο θέμα, και τοση αναμονή μεχρι το 1ο post, περίμενα πολυ καλύτερα.

Δημοσ.

Σοφή κίνηση, γλιτώνεις κι από ένφια.

Τελικά είναι κωλόσπιτο ή καλόσπιτο;

Άμα πάω να το πουλήσω τι θα πω; Πουλάω ένα κωλόσπιτο; Όχι βέβαια...εννοώ ότι δεν είναι ούτε βρώμικο ούτε γκρεμισμένο για να μη το πέρνει κανείς...

Τι προσεκτικός με τα λεφτά όταν θα έχεις κάθε μέρα ένα τουλάχιστον 30αρι έξοδα;;

Έσοδα έχεις αν επιτρέπετε εργάζεσαι;;

Έχω. Επίσης δεν είναι μόνο το σπίτι που πουλάς αλλά και αυτά που έχει μέσα...ψυγεία, TV, κουζίνες, κτλ.

Δημοσ.

Με τα λεφτά που θα πάρω από το σπίτι λογικά με βγάζουν για δεκαετίες. Και δε χρειάζεται να είναι και 5 star hotels...ήμαρτον.

Ένα 100αρι χιλιάδες πιστεύω θα πιάσει. Δεν είμαι και τύπος που πολυξοδεύει έτσι κι αλλιώς. Οπότε μια χαρά...

Συγγνώμη τώρα αλλά σκέφτεσαι να κάνεις όλο αυτό το πράμα και δεν έχεις μπει στο κόπο να κάνεις έναν πολλαπλασιασμό και μια διαίρεση;

Έστω πως πας σε ξενοδοχείο με περίπου 30€/ημέρα μετά από συμφωνία που θα κάνεις μαζί του. Αν θες στο πάω 25.

Άρα θες 365*25=9125

100000/9125=10.95

Άρα οι "δεκαετίες" που έχεις επιπόλαια στο μυαλό σου είναι 1 το πολύ δεκαετία στην ιδανική περίπτωση που πουλήσεις το σπίτι όσο το υπολογίζεις και βρεις και υποφερτό ξενοδοχείο για μόνιμη διαμονή σε τέτοια τιμή.

Κι επειδή τίποτα από αυτά δεν θα γίνει, υπολόγισε 6-7 χρονακια το πολύ.

Κι επειδή δεν είναι δυνατόν να μην έκανες ήδη αυτές τις απλές σκέψεις, το συμπέρασμα είναι πως μας δουλεύεις.

• Like 4
Δημοσ.
................................Έχω. Επίσης δεν είναι μόνο το σπίτι που πουλάς αλλά και αυτά που έχει μέσα...ψυγεία, TV, κουζίνες, κτλ.

Ε πέστο ρε παλικάρι ότι θα δώσεις και το ψυγείο και την κουζίνα μαζί.

Αυτό αλλάζει όλα τα δεδομένα.

funbreaker, μάλλον πρέπει να αναθεωρήσεις τους υπολογισμούς σου. Προέκυψαν νέα δεδομένα.

btw πρωτότυπο θεματάκι. Τί πάτε και σκέφτεστε :-)

• Like 5
Δημοσ.

Παιρνεις ένα μεταχειρισμενο τροχοσπιτο όχι αυτοκινουμενο γιατι είναι πολύ ακριβοτερα , οσο για την μετακινηση υπαρχουν εταιριες που αναλαμβανουν την μετακινηση του τροχόσπιτου από εκει και περα το μονο σου εξοδο θα είναι το νοικι που θα δινεις για να εισαι σε ένα οργανωμενο camping ώστε να εχεις ρευμα νερο κλπ δεν είναι μεγαλο εξοδο όμως.

Δημοσ.

όχι ρε γαμώτο πρέπει να γυρίσω πάλι σε αυτό το κωλόσπιτο

πόσο μπορώ να πουλήσω ένα καλό σπίτι;

τελικα ειναι καλο ή κωλο? :) 

• Like 1
Δημοσ.

(Δεν είμαι νταμπλ ακάουντ markoliaz, προς αποφυγή παρεξηγήσεων.)

Άμα πάω να το πουλήσω τι θα πω; Πουλάω ένα κωλόσπιτο; Όχι βέβαια...εννοώ ότι δεν είναι ούτε βρώμικο ούτε γκρεμισμένο για να μη το πέρνει κανείς...

Ευχαριστώ για τη διευκρίνιση φίλε μου.

Δημοσ.

Πάντως θυμάμαι σε κάποιο παλιότερο θέμα που λέγανε οτι με μακροχρόνια μίσθωση δωματίου μπορείς να πετύχεις τιμές γύρω στα 400ε το μήνα.

Δημοσ.

Δηλαδή θες να πουλήσεις το σπίτι σου για να μένεις σε γαμιστρωνες; έχεις λίγο ιδιαίτερο γούστο, αλλά οκ.

Εγώ μέσα, κάντο και γράψε εμπειρίες.

Θα μενει σε γαμιστρωνες απλά δε θα γαμαει.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...