Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πόσες φορές είπαμε ότι δε τρολάρω;

Κάτι άσχετο...ρίχνοντας μια ματιά στα σπίτι για ενοίκιαση πώληση είδα ότι οι μονοκατοικίες είναι πιο ακριβές από τα διαμερίσματα...τελικά ο κόσμος είναι ανώμαλος που πουλάει την ησυχία πιο ακριβά...αλλά αυτό είναι υπέρ μου γιατί γουστάρω φασαρία όπως είπα και στο θρεντ του άλλου του παιδιού με το 3αρι...

• Απαντ. 163
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Επισκέπτης
Δημοσ.

Έχεις προβληματική αντίληψη της αγοράς των ακινήτων.

Φαντάσου απλώς να ακούς κλαρίνα 24/7 από τον 7ο και να είσαι 1ο.

Θα καταλήξεις να σφάξεις κανέναν.

Δημοσ.

Βάλτο σε ενοίκιο,και μείνε κάπου αλλού με ανάλογα χρήματα.Αν δε σου αρέσει τελικά,ξενοικιάζεις.Το να ζεις όπως οι νομάδες έχει λειτουργικές δυσκολίες που αυτή τη στιγμή αγνοείς.
Να είσαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν την ησυχία τους,εσύ είσαι ο ανώμαλος.
Μέχρι να φύγεις από κει,αφού βαριέσαι που βαριέσαι εκεί μέσα,διάβασε κανα βιβλίο να γνωρίσεις καλύτερα τον κόσμο.Τον περιγράφουν πολύ καλύτερα απ'τις εικόνες της τηλεόρασης και του ιντερνετ.

edit: Δες το κυνήγι της ευτυχίας με τον will smith.true story

Δημοσ.

Σε καμιά γκόμενα δε λες "Πάμε να σε γαμήσω"...ΕΛΕΟΣ.

Ρε μεγαλε εδω ντρεπεσαι για εκει που μενεις,σε νοιαζει τοσο πολυ τι λεει ο κοσμος,και δε σε νοιαζει οτι στα ματια της γκομενας θα εισαι 10 φορες πιο loser αν της πεις οτι μενω σε χυσοξενοδοχειο απο το να της πεις οτι μενω στο χειροτερο κατσικοχωρι?

Δε γ@μας ετσι,να ξερεις.Εκτος κι αν θες να γ@μας πουτανες,αυτες ειναι σουπερ κουλ σε τετοια ξενοδοχεια.

Γενικα εχεις προβλημα στη σκεψη σου και στην αυτοπεποιθηση σου μαλλον,θα σε βοηθουσε να κανεις κατι για την εμφανιση σου αν δεν ειναι καλη,οπως διατροφη γυμναστηριο καλο ντυσιμο και λοιπα.

Θα σε βοηθησει πιο πολυ απο ολες τις μαλακιες που σκεφτεσαι.

Δημοσ.

Έχεις προβληματική αντίληψη της αγοράς των ακινήτων.

Φαντάσου απλώς να ακούς κλαρίνα 24/7 από τον 7ο και να είσαι 1ο.

Θα καταλήξεις να σφάξεις κανέναν.

Τα παράθυρα γιατί υπάρχουν; Τα κλείνω και βάζω τη δική μου μουσική...έτσι και αλλιώς εδώ που μένω να με σφάξουν θέλω γιατί είμαι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που κάνει φασαρία.

Ρε μεγαλε εδω ντρεπεσαι για εκει που μενεις,σε νοιαζει τοσο πολυ τι λεει ο κοσμος,και δε σε νοιαζει οτι στα ματια της γκομενας θα εισαι 10 φορες πιο loser αν της πεις οτι μενω σε χυσοξενοδοχειο απο το να της πεις οτι μενω στο χειροτερο κατσικοχωρι?

Δε γ@μας ετσι,να ξερεις.Εκτος κι αν θες να γ@μας πουτανες,αυτες ειναι σουπερ κουλ σε τετοια ξενοδοχεια.

Γενικα εχεις προβλημα στη σκεψη σου και στην αυτοπεποιθηση σου μαλλον,θα σε βοηθουσε να κανεις κατι για την εμφανιση σου αν δεν ειναι καλη,οπως διατροφη γυμναστηριο καλο ντυσιμο και λοιπα.

Θα σε βοηθησει πιο πολυ απο ολες τις μαλακιες που σκεφτεσαι.

Μια χαρά εμφανίσιμος είμαι...ούτε χοντρός είμαι ούτε ντύνομαι σα το μαλάκα που ντύνεται το 99.9% με 100 κιλά γένια και ηλίθια κουρέματα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Με κλειστά τα πάντα ακούγοταν ο τύπος.

0 σεβασμός ότι στο κτήριο υπήρχαν άτομα που θέλανε να διαβάσουν, μωρά, ηλικιωμένοι κτλ...

Δημοσ.

Το βρίσκω καλή ιδέα πάντως.

Τα ρουχα στη μαμά ή στο πλυντηριο της γειτονιάς.

Ψυγειο, αν σου κατσει, θα εχεις να το καυχιεσαι στους συναδελφους.

Λογαριασμούς κινητων, εφορίες κλπ τις γυριζεις σε διεύθυνση ξενοδοχειου. Αν δεν πληρωσεις και κανενα τους τη λες επειδη σου στειλαν σε λαθος διευθυνση.

Τα πραγματα σου θα τα εχεις στο πορτ-μπαγκαζ.

Σιγα μην κατσεις να δινεις εξηγησεις γιατι μενεις στο τσαντιρι που εισαι τωρα και πρεπει να παιρνεις 2-3 συγκοινωνιες για να βγεις στον πολιτισμο.

Το κυριοτερο θα τα κονομησεις για μια ζωη αν πουλησεις το αχούρι.

Το ανησυχητικο δεν είναι οτι δεν ξέρεις να τρολαρεις αλλα οτι βρισκονται ατομα που απαντούν και 3μερες παραμένει ανοιχτο.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τίποτα δεν του κάνανε. Δεν ήταν Αθήνα.

Ενώ όταν είσαι σε μονοκατοικία δεν στα πρήζει κανένας :)

Δημοσ.

και δε παιζει να εισαι πανω απο 17-19 με την καμια..

Δεν έχει σημασία τι ηλικία έχει. Μπορεί να είναι όσο θέλει. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι κριτική στην άποψη του (για όποιον ασχοληθεί φυσικά).

Δημοσ.

και δε παιζει να εισαι πανω απο 17-19 με την καμια..

25 είπαμε και άμα δε με πιστεύεις σου δείχνω και ταυτότητα...δηλαδή ο 25αρης πως σκέφτετε; ΕΛΕΟΣ μερικοί....

Δημοσ.

Ευχαριστώ ts! Έχω κάνει και γαμω το πρωινό ξύπνημα πίνοντας καφέ και διαβάζοντας το θέμα!

• Like 2
Δημοσ.

Το ανησυχητικο δεν είναι οτι δεν ξέρεις να τρολαρεις αλλα οτι βρισκονται ατομα που απαντούν και 3μερες παραμένει ανοιχτο.

Ξέρεις να διαβάζεις; Τι έγραψα στην αρχή αρχή του θρεντ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...