Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και όχι δεν τρολάρω καθόλου, ότι γράφω το γράφω σοβαρότατα. Σιχαίνομαι το σπίτι που μένω σε φάση που λέω...όχι ρε γαμώτο πρέπει να γυρίσω πάλι σε αυτό το κωλόσπιτο; Με λίγα λόγια το έχω εντελώς χεσμένο και πατάω ίσα για να κοιμάμαι, να κάνω μπάνιο, να ξυρίζομαι...τα βασικά τέσπα.

Θέλω να κινούμαι από περιοχή σε περιοχή και το να έχω σταθερό σπίτι δε βολεύει καθόλου. Άμα καμιά μέρα για παράδειγμα γουστάρω να πάω Κόρινθο η Βάρκιζα ας πούμε πρέπει να κάνω ολόκληρο ταξίδι...ενώ άμα είχα ξενοδοχείο δίπλα θα βόλευε να πεταχτώ μέχρι εκεί και να ξανάρθω. Με πιάνετε νομίζω...

Τέσπα, αυτό που ήταν να ρωτίσω είναι πόσο μπορώ να πουλήσω ένα καλό σπίτι με 4 δωμάτια και γύρω στα 75-80 τ.μ.; Δε ξέρω ακριβώς πόσα είναι, αλλά κάπου εκεί.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εκτός και αν είσαι εκατομμυριούχος δεν γίνεται να μένεις πάντα σε ξενοδοχείο...

Δημοσ.

καλη η σκεψη σου.και γιατι ξενοδοχειο και οχι αυτοκινουμενο;ή καλυτερα τροχοσπιτο;ντε και καλα ξενοδοχειο;αλλα μια απορια....το σπιτι που σιχαινεσαι σημερα,ποιος λακαμας το αγορασε,διαλεξε,εχτισε;δεν σε ρωτησε πρωτα;καλυτερα να στα εδινε στο χερι...σιγουρα τοτε ,ηταν περισοτερα τα ευρω.....χμμμ...αλλα και σιγουρα,μεχρι σημερα θα τα ειχες ξεκοκκαλισει....

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή ρε μεγάλε σκοπεύεις να δίνεις 1000-1500 το μήνα σε ξενοδοχεία;

Με τα λεφτά που θα πάρω από το σπίτι λογικά με βγάζουν για δεκαετίες. Και δε χρειάζεται να είναι και 5 star hotels...ήμαρτον.

Ένα 100αρι χιλιάδες πιστεύω θα πιάσει. Δεν είμαι και τύπος που πολυξοδεύει έτσι κι αλλιώς. Οπότε μια χαρά...

Δημοσ.

Το πλάνο σου πάει ως εξής:

-πουλάς σπίτι max 80χιλ

-μένεις σε ξενοδοχεία για κάποια χρόνια

-χαίρεσαι

-τρως όλα τα λεφτά

-δεν έχεις σπίτι και ξενοδοχείο

-αναγκάζεσαι να νοικιάσεις

-πάλι από το μηδέν (από το μείον βασικά)

- μετανιώνεις τη ζωή σου με όλο αυτό.

αυτά.

Εκτός και αν έχεις και αλλά σπίτια και εισοδήματα..

Τροχόκινουμενο όμως καλή ιδέα!

• Like 19
Δημοσ.

καλη η σκεψη σου.και γιατι ξενοδοχειο και οχι αυτοκινουμενο;ή καλυτερα τροχοσπιτο;ντε και καλα ξενοδοχειο;αλλα μια απορια....το σπιτι που σιχαινεσαι σημερα,ποιος λακαμας το αγορασε,διαλεξε,εχτισε;δεν σε ρωτησε πρωτα;καλυτερα να στα εδινε στο χερι...σιγουρα τοτε ,ηταν περισοτερα τα ευρω.....χμμμ...αλλα και σιγουρα,μεχρι σημερα θα τα ειχες ξεκοκκαλισει....

Τροχόσπιτο; Κάποιος δε πρέπει να το οδηγεί; Εγώ δεν οδηγάω...όσο για το σπίτι το αγόρασαν οι γονείς μου. Πόσο το αγόρασαν δε ξέρω.

-πουλάς σπίτι max 80χιλ

-χαίρεσαι

-τρως όλα τα λεφτά

αυτά.

Τι τρώω όλα τα λεφτά ρε μαν; Είμαι προσεκτικός με τα χρήματα...δεν είμαι τύπος που τα δίνει από δω και από κει. Ήμαρτον...

Όσο για τιμές ξενοδοχίων που λέτε...

Π.χ. θα μείνεις εδώ:

https://www.tripadvisor.com.gr/Hotel_Review-g189403-d2263267-Reviews-Eva_Hotel-Piraeus_Piraeus_Region_Attica.html

Όχι εδώ:

https://www.tripadvisor.com.gr/Hotel_Review-g189403-d615351-Reviews-Piraeus_Dream_City_Hotel-Piraeus_Piraeus_Region_Attica.html

Λίγο common sense...

Άσε που μπορεί να κάνουν τίποτα deals άμα μένεις για μια βδομάδα σερί π.χ...μια χαρά.

Δημοσ.

Αυτά τα ηλίθια τρολοθέματα αρχίζουν να κουράζουν αφάνταστα... :-(

1/10

Τροχόσπιτο; Κάποιος δε πρέπει να το οδηγεί; Εγώ δεν οδηγάω...όσο για το σπίτι το αγόρασαν οι γονείς μου. Πόσο το αγόρασαν δε ξέρω.

Τι τρώω όλα τα λεφτά ρε μαν; Είμαι προσεκτικός με τα χρήματα...δεν είμαι τύπος που τα δίνει από δω και από κει. Ήμαρτον...

...

Λίγο common sense...

Άσε που μπορεί να κάνουν τίποτα deals άμα μένεις για μια βδομάδα σερί π.χ...μια χαρά.

common-sense-questions.jpg

• Like 20
Δημοσ.

Δηλαδή θες να πουλήσεις το σπίτι σου για να μένεις σε γαμιστρωνες; έχεις λίγο ιδιαίτερο γούστο, αλλά οκ.

Εγώ μέσα, κάντο και γράψε εμπειρίες.

• Like 23
Δημοσ.
Ο χρήστης dollyyy19 είπε:

Ο χρήστης Tablet είπε:

-πουλάς σπίτι max 80χιλ

-χαίρεσαι

-τρως όλα τα λεφτά

αυτά.

Π.χ. θα μείνεις εδώ:

https://www.tripadvi...ion_Attica.html'>https://www.tripadvi...ion_Attica.html

Όχι εδώ:

https://www.tripadvi...ion_Attica.html

Λίγο common sense...

Τι προσεκτικός με τα λεφτά όταν θα έχεις κάθε μέρα ένα τουλάχιστον 30αρι έξοδα;;

Έσοδα έχεις αν επιτρέπετε εργάζεσαι;;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...