Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μπορεί να σε βρει μέσω της IP. Δεν είναι θέμα γνώσεων που γράφει ο άλλος από πάνω, απλά δεν γίνεται. Μόνο με εισαγγελική έρευνα μπορεί να βρεθεί ο κάτοχος μιας IP κι αυτό δεν γίνεται επειδή ανταλλάξατε πέντε βρισιές.

ναι αλλα μεχρι να κανω ρεσταρτ το ρουτερ πως ηξερε ποιος ειμαι με διαφορετικο ονομα? Ευχαριστω για την απαντηση σου

καλο το αλλο ,με τον τοττο το ξερεις? 

φιλε εσυ με τις ερωτησεςι επειδη σε κοβω για πιτσιρικι αντε εξω να παιξεις και μην μπλεκεις με τον καθε ψυχακια που δεν εχει τι να κανει απο το να σου την πει! 

δεν εχω σκοπο να ξαναμπω αλλα θελω να ειμαι ηρεμος οτι δε προκειται να γινει κατι

Δημοσ.

Ο μόνος τρόπος για να μάθει κάποιος ποιος είσαι/πού μένεις μέσω της IP είναι να πάει με ένταλμα( ή με άνθρωπο εκ-των-έσω ) στον ISP σου και να ρωτήσει ποιος χρησιμοποιούσε αυτή την IP εκείνη την ώρα. Πολύ δύσκολο να το κάνει ο οποιοσδήποτε τυχαίος μακάκας των interblabs...

• Like 1
Δημοσ.

Ο μόνος τρόπος για να μάθει κάποιος ποιος είσαι/πού μένεις μέσω της IP είναι να πάει με ένταλμα( ή με άνθρωπο εκ-των-έσω ) στον ISP σου και να ρωτήσει ποιος χρησιμοποιούσε αυτή την IP εκείνη την ώρα. Πολύ δύσκολο να το κάνει ο οποιοσδήποτε τυχαίος μακάκας των interblabs...

δηλαδη αν εχει καποιο γνωστο που εργαζεται με την εταιρια τησ συνδεσης μου?

Δημοσ.

δηλαδη αν εχει καποιο γνωστο που εργαζεται με την εταιρια τησ συνδεσης μου?

Η αν έχει Θείο στην δίωξη....  :-D

Δημοσ.

δηλαδη αν εχει καποιο γνωστο που εργαζεται με την εταιρια τησ συνδεσης μου;

Ανέφερε το στην δίωξη, αν σε απειλεί και τέτοια, τηλέφωνο στην δίωξη ποιος ξέρει τι είναι αυτός και τι κάνει μην φοβάσαι μίλα

Επισκέπτης
Δημοσ.

ναι αλλα μεχρι να κανω ρεσταρτ το ρουτερ πως ηξερε ποιος ειμαι με διαφορετικο ονομα? Ευχαριστω για την απαντηση σου

Από την IP σου ρε παλικάρι. Είδε ότι μπήκες με την ίδια IP και κατάλαβε ότι είσαι ο ίδιος άνθρωπος.

Να στο πω αλλιώς. Αν υπήρχε δυνατότητα με τον κάθε βλαμένο που τσακωνόμαστε online να μπορούμε να μάθουμε και ποιος είναι, θα είχε αποδεκατιστεί το 80% της ανθρωπότητας.

Έχεις πάθει ψύχωση με κάτι ανούσιο. Σου είπε κάποιος μια βλακεία να σε ψαρώσει κι αυτό ήταν όλο. Αγνόησε το. Πήγαινε μια βόλτα έξω, έχει κι ωραίο καιρό κι αύριο δεν θα το θυμάσαι καν. Κανείς δεν μπορεί να πάει στον πάροχο και να μάθει την ταυτότητα σου, ούτε γνωστός, ούτε ο διευθυντής ο ίδιος. Χαλάρωσε.

Δημοσ.

Από την IP σου ρε παλικάρι. Είδε ότι μπήκες με την ίδια IP και κατάλαβε ότι είσαι ο ίδιος άνθρωπος.

Να στο πω αλλιώς. Αν υπήρχε δυνατότητα με τον κάθε βλαμένο που τσακωνόμαστε online να μπορούμε να μάθουμε και ποιος είναι, θα είχε αποδεκατιστεί το 80% της ανθρωπότητας.

Έχεις πάθει ψύχωση με κάτι ανούσιο. Σου είπε κάποιος μια βλακεία να σε ψαρώσει κι αυτό ήταν όλο. Αγνόησε το. Πήγαινε μια βόλτα έξω, έχει κι ωραίο καιρό κι αύριο δεν θα το θυμάσαι καν. Κανείς δεν μπορεί να πάει στον πάροχο και να μάθει την ταυτότητα σου, ούτε γνωστός, ούτε ο διευθυντής ο ίδιος. Χαλάρωσε.

σε ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Αν κρινω απο την ηλικια σας, το πολυ πολυ να σε βρει και να σου κλεψει το πασατεμπο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...