dish Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Καλησπερα σας. Ειμαι καινουργιος εδω και αρκετα φοβισμενος με ενα περιστατικο. Ημουν σε ενα ανωνυμο chat... μιλησα με εναν και αρχισε να με βριζει. Το θεμα ειναι οτι τον εβρισα και εγω και τοτε αρχισε να με απειλει οτι θα βρει που μενω μεσω ip. Εγω βγηκα απο το chat και ξαναμπηκα για να δω αν θα με καταλαβει(φυσικα με διαφορετικο ονομα) και παλι ηξερε ποιος ειμαι. Στη συνεχεια μετα απο 10 λεπτα εκανα restart το ρουτερ μου και ξαναμπηκα. Τοτε με περασε με καποιον αλλον αρα μαλλον αλλαξε η ip μου? Η ερωτηση μου ειναι η εξης: μπορει οντος να βρει που μενω και να ερθει? Εχω αγχωθει παρα πολυ με αυτο το θεμα. Ευχαριστω
UsualSuspect__ Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Πες του πως θα φέρεις την παρέα σου με τα bmx και τα glx και θα δεις για πότε θα φοβηθεί 4
dish Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Πες του πως θα φέρεις την παρέα σου με τα bmx και τα glx και θα δεις για πότε θα φοβηθεί χαχα περα απο την πλακα μπορει οντος να με βρει;
GeorgeSmirlis Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Με σενα θα ασχοληθει τωρα. Και ο καθε πικραμενος σε τετοια τσαταδικα. Μακρια απο τετοιες βλακειες.
antbyron Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Καλησπερα σας. Ειμαι καινουργιος εδω και αρκετα φοβισμενος με ενα περιστατικο. Ημουν σε ενα ανωνυμο chat... μιλησα με εναν και αρχισε να με βριζει. Το θεμα ειναι οτι τον εβρισα και εγω και τοτε αρχισε να με απειλει οτι θα βρει που μενω μεσω ip. Εγω βγηκα απο το chat και ξαναμπηκα για να δω αν θα με καταλαβει(φυσικα με διαφορετικο ονομα) και παλι ηξερε ποιος ειμαι. Στη συνεχεια μετα απο 10 λεπτα εκανα restart το ρουτερ μου και ξαναμπηκα. Τοτε με περασε με καποιον αλλον αρα μαλλον αλλαξε η ip μου? Η ερωτηση μου ειναι η εξης: μπορει οντος να βρει που μενω και να ερθει? Εχω αγχωθει παρα πολυ με αυτο το θεμα. Ευχαριστω Δεν υπάρχει περίπτωση να σε βρει, cool!
dish Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 καταρχην που μπηκες?σε ποιο τσατ? σε chat γνωριμιων το οποιο ειναι ανωνυμο απλα βαζεις ενα ψευδονυμο Δεν υπάρχει περίπτωση να σε βρει, c 100% ?
GeorgeSmirlis Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 σε chat γνωριμιων το οποιο ειναι ανωνυμο απλα βαζεις ενα ψευδονυμο 100% ? Η ζωη ειναι εξω, οχι μεσα απο τις οθονες...just saying
dish Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Με σενα θα ασχοληθει τωρα. Και ο καθε πικραμενος σε τετοια τσαταδικα. Μακρια απο τετοιες βλακειες. δηλαδη; Η ζωη ειναι εξω, οχι μεσα απο τις οθονες...just saying ναι φιλε μου συμφωνω αλλα θελω να σιγουρευτω για κατι το οποιο οτι απειλουμαι
dish Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Πες του ότι έχεις Θείο στην δίωξη... ειπα οτι θα αναφερω στη διωξη αλλα ειπε δε τον νοιαζει
GeorgeSmirlis Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 δηλαδη; ναι φιλε μου συμφωνω αλλα θελω να σιγουρευτω για κατι το οποιο οτι απειλουμαι Το να βρεις που μενει καποιος μεσω της ip απαιτει παρα πολλες γνωσεις και χρονο. Απλα για να σε φοβησει τα ειπε αυτα. Αλλαζοντας την ip σου (restart modem) δεν μπορει να σε βρει καθως η παλια δεν οδηγει καπου.
dish Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Το να βρεις που μενει καποιος μεσω της ip απαιτει παρα πολλες γνωσεις και χρονο. Απλα για να σε φοβησει τα ειπε αυτα. Αλλαζοντας την ip σου (restart modem) δεν μπορει να σε βρει καθως η παλια δεν οδηγει καπου. ναι αλλα εκανα 10 λεπτα για να κανω restart. Συγνωμη για το πρηξιμο αλλα ειμαι φοβισμενος. Ευχαριστω παντος
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δεν μπορεί να σε βρει μέσω της IP. Δεν είναι θέμα γνώσεων που γράφει ο άλλος από πάνω, απλά δεν γίνεται. Μόνο με εισαγγελική έρευνα μπορεί να βρεθεί ο κάτοχος μιας IP κι αυτό δεν γίνεται επειδή ανταλλάξατε πέντε βρισιές.
Georgepo Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Πες του ότι έχεις Θείο στην δίωξη... καλο το αλλο ,με τον τοττο το ξερεις? φιλε εσυ με τις ερωτησεςι επειδη σε κοβω για πιτσιρικι αντε εξω να παιξεις και μην μπλεκεις με τον καθε ψυχακια που δεν εχει τι να κανει απο το να σου την πει! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα