Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το ίδιο πακέτο έχουμε. Σίγουρα δεν έχεις άλλους παρόχους; Νομίζω πως δεν χρειάζεται να έχουν ξεχωριστές γραμμές, ίσως μισθώνουν τις γραμμές του ΟΤΕ. Για μένα (προσωπικά) δεν αξίζει 60+ ευρώ... Αν τελικά όντως δεν έχεις άλλους παρόχους, εγώ θα έμενα στο συγκεκριμένο (εγώ βέβαια έχω πολλά λεπτά στο κινητό).

Οχι δεν μας συνδεει ουτε η wind ουτε η voda, εχω ρωτησει στα καταστηματα.

Aν δεν μου δωσουν κατι καλυτερο, που δε νομιζω αφου ξερουν οτι δεν εχω εναλλακτικη λυση, θα μεινω σε αυτο που εχω αλλα και παλι κοροιδια ...55 ευρω 2μηνο δηλ 27.5 ευρω το μηνα.

Eσυ τι πακετο εχεις ακριβως?

* εκανα delete το πιο πανω ποστ γιατι μπερδευτικα και νομιζα οτι ο TS ηταν στον οτε. Sorry

μπες στα σιτε τους σε ολους τους παροχους κανε ενα ελενχο διαθεσιμοτητας μιπως και εχει

Μπα δεν ...το εχω τσεκαρει

Δημοσ.
Eσυ τι πακετο εχεις ακριβως?

24 Mbps, 250λ σταθερά, 30λ κινητά με 55 ευρώ/2μηνο. ΟΤΕ.

Έχω μέχρι Οκτώβρη του 2018 συμβόλαιο. Μέχρι τότε μπορεί να έχουν περάσει και οπτικές ίνες και να πάω σε VDSL...

• Like 1
Δημοσ.

και αυτό αλλά για τα συμβλαια που λήγουν βγαζουν άλλες προσφορες και συνήθως δεν δίνου έκπτωση στο πακέτο σου αλλα δωρωεπιταγές η cosmote tv με χαμηλή τιμή και να έχει καρτα η σύνδεση κοσμοτε λεπτά η έκπτωση 5ευρω το πάγιο

Δημοσ.

ποιο νουμερο καλουμε πλεον δωρεαν απο το Vodafone σταθερο για εξυπηρετηση; παλια ειχαν πενταψηφιο αλλα τωρα οχι νομιζω

Δημοσ.

Είμαι συνδρομητής της Wind από την εποχή της Tellas (2004).

Κάθε 2 χρόνια έχουμε την ίδια ιστορία.

Μόλις λήξει το συμβόλαιο πάνε να ανεβάσουν το κόστος, ενώ στους νέους συνδρομητές δίνουνε προσφορές με χαμηλό κόστος.

Τους παίρνω λοιπόν τηλέφωνο και τους κάνω την απλή ερώτηση: θα μου δώσουνε την τιμή της τρέχουσας προσφοράς για νέους συνδρομητές, ή θα πάω σε άλλο πάροχο;

Και στο τέλος καταλήγουμε σε κάποια έκπτωση, που στην ουσία καταλήγει στο να πληρώνω με την εκάστοτε τρέχουσα προσφορά για νέους συνδρομητές :P

post-294072-0-07165500-1496471244_thumb.jpg

Δημοσ.

η προσφορα για νεους συνδρομητες ειναι 23 ευρω κανε αιτηση φορητοτητας σε αλλο παροχο να δεις στα 18 ευρω μπορει να σου πουν

Δημοσ.

η προσφορα για νεους συνδρομητες ειναι 23 ευρω κανε αιτηση φορητοτητας σε αλλο παροχο να δεις στα 18 ευρω μπορει να σου πουν

23 μαζί με απεριόριστες κλήσεις στο εξωτερικό;

Δημοσ.

εξωτερικο οχι 

μόνο ελλάδα εξωτερικό είναι συν 

σορρυ δεν το ήξερα 

αλλά κάνε μια φορητότα σε  άλλη ετσιρία να δείς πως θα σου κάνουν καλύτερη προσφορά 

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά, news από το in-μέτωπο. Αυτό το κόλπο με τις φορητότητες και λοιπά φτάνει στο τέλος του. Μπορεί να γίνει σε 1 μήνα, μπορεί να γίνει και σε 1 χρόνο. Μαζί με αυτό θα φύγουν και όλα τα υπόλοιπα τμήματα που κάνουν τηλεφωνικές πωλήσεις και ότι θα υπάρχει θα έχει μόνο στα καταστήματα ή στα εισερχόμενα τους/e-shop. Τέλος τα τηλέφωνα στο σπίτι σας όπως και τέλος αν πας να κάνεις φορητότητα για να κερδίσεις (ίσως) καλύτερη τιμή. 

Κοινώς ότι πήραμε πήραμε. 

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά, news από το in-μέτωπο. Αυτό το κόλπο με τις φορητότητες και λοιπά φτάνει στο τέλος του. Μπορεί να γίνει σε 1 μήνα, μπορεί να γίνει και σε 1 χρόνο. Μαζί με αυτό θα φύγουν και όλα τα υπόλοιπα τμήματα που κάνουν τηλεφωνικές πωλήσεις και ότι θα υπάρχει θα έχει μόνο στα καταστήματα ή στα εισερχόμενα τους/e-shop. Τέλος τα τηλέφωνα στο σπίτι σας όπως και τέλος αν πας να κάνεις φορητότητα για να κερδίσεις (ίσως) καλύτερη τιμή. 

Κοινώς ότι πήραμε πήραμε. 

Αυτο απο που προκυπτει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...