sakura22 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Από το τμήμα πωλήσεων μην περιμένεις πολλά (εκτός αν στη vodafone έχουν διαφορετική πολιτική από τους άλλους που δεν το νομίζω). Όπως είπαν και οι παραπάνω δες τηλεφωνικά τι προσφορές θα σου δώσουν οι άλλοι πάροχοι. Κάνε αίτηση φορητότητας για την καλύτερη για τα γούστα σου. Περίμενε τηλέφωνο με αντι-προσφορά σε ίδια ή και καλύτερη τιμή από αυτή που έχεις τώρα. Αν σε ικανοποιεί η νέα προσφορά της voda τρέξε να ακυρώσεις την αίτηση φορητότητας επιβεβαιώνοντας το επανειλλημένα οτι είσαι οκ για να μην σου έρθει καμιά περίεργη χρεωση... Αυτά σε γενικές γραμμές, δες άλλα ανάλογα θέματα εδώ ή στο adslgr για αναλύτικές "οδηγίες".
Anorymous Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Οχι το καλύτερο δεν είναι να πας σε κατάστημα. Αν πας σε κατάστημα δεν έχεις κανένα δικαίωμα υπαναχώρησης σε περίπτωση που δεχτείς αντιπρόταση και θελήσεις να μείνεις εκεί που είσαι. Φρόντισε να κάνεις ότι είναι να κάνεις είτε μέσω e-shop είτε τηλεφωνικά έτσι ώστε άπαξ και γίνει η στραβή να έχεις τουλάχιστον το διάστημα των 14 ημερών (βάση νόμου) να υπαναχωρήσεις ατελώς (εκτός και αν ισχύει κάτι άλλο μέσα στο συμβόλαιο σου όπως παροχή εξοπλισμού). Επίσης μακριά από Nova-Forthnet για αιτήσεις τέτοιου τύπου καθώς σου παίρνουν την γραμμή τσακ μπαμ διακινδυνεύεις να μείνεις χωρίς υπηρεσίες για εκτεταμένο χρονικό διάστημα. Γενικά όλη αυτή η φάση είναι ρίσκο γιατί παίζουν πολλά οπότε με μέτρο ότι κάνεις για να μη βρεθείς να χρωστάς παντού και χωρίς να έχεις πάρει και τίποτα στην τελική. Και εγώ ονλαιν λέω να το κάνω. Εκτός από τον ΟΤΕ ποια άλλη αξίζει ανάμεσα σε nova, cyta και wind ?
ikaruga24 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Αν το σηκώνει η τσέπη ο οτε είναι σίγουρα η πρώτη επιλογή. Παίρνεις ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών και αν έχεις και κινητό μαζί εκεί είσαι πρώτος. Κοίτα πρώτα από εκεί τι παίρνεις και μετά κρίνεις. Αν η διαφορά από τους άλλους παίζει στα 5-10 ευρώ το μήνα τότε καρφωτός για εκεί. Αν πάλι δεν σηκώνει η τσέπη πήγαινε όπου θες εκτός από wind καθώς είναι πλήρως αναξιόπιστοι. 1
Anorymous Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Αν το σηκώνει η τσέπη ο οτε είναι σίγουρα η πρώτη επιλογή. Παίρνεις ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών και αν έχεις και κινητό μαζί εκεί είσαι πρώτος. Κοίτα πρώτα από εκεί τι παίρνεις και μετά κρίνεις. Αν η διαφορά από τους άλλους παίζει στα 5-10 ευρώ το μήνα τότε καρφωτός για εκεί. Αν πάλι δεν σηκώνει η τσέπη πήγαινε όπου θες εκτός από wind καθώς είναι πλήρως αναξιόπιστοι. Και εγώ για οτε σκέφτομαι, οι λογαριασμοί έρχονται ακόμα κάθε δύο μήνες γιατί αυτό είναι λίγο μείον. Επίσης αν πάρω απλό πακέτο θα μπορώ αργότερα να βάλω ote tv ?
bill2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 εχει και ανα μήνα ο οτε αλλα μόνο ηλεκτρονικό όχι έντυπο
paylidis Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 με λίγο παραπονο και γκρινια θα παρεις την τιμη που θες στη vodafone, ζητα τμημα παραπονων/διακοπων/προσφορών και ολο και καποιος θα σου κανει την τιμή που θες. Το κάνω χρόνια τωρα για 3 γραμμες (σε διαφορετικα μερη-ονοματα)
Havik Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Είμαι σε παρόμοια φάση αλλά με wind, σε λίγο λήγει το συμβόλαιο, βρήκα το ίδιο πρόγραμμα με αυτό που έκανα τότε αλλά μου είπαν είναι για νέους πελάτες. Wind double play24mbps + Απεριόριστα σταθερά + 300’προς κινητά + 300’ προς wind & Q120’ προς όλους στο F2G κινητόSim με 1GB mobile InternetTablet 7” 21,50€, 24 μήνες διάρκεια Το πιθανότερο να έχει κάποιες κρυφές χρεώσεις ή να μην περιλαμβάνει κάποιο τέλος, δεν βρήκα τους όρους. Παίζει τίποτα τέτοιο από vodafone να τους χαιρετίσω? edit Μόλις πήρα Vodafone στην εξυπηρέτηση, έλεγε ότι έχει 2 λεπτά αναμονή πατώ οκ να περιμένω και αυτοί μου έκλεισαν το τηλέφωνο….
koumos Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Και εγώ για οτε σκέφτομαι, οι λογαριασμοί έρχονται ακόμα κάθε δύο μήνες γιατί αυτό είναι λίγο μείον. Επίσης αν πάρω απλό πακέτο θα μπορώ αργότερα να βάλω ote tv ? Πηγα προσφατα ΟΤΕ από φορθ. Με ρώτησαν όταν έκανα την αίτηση αν θέλω ο λογ/μος σταθερης να έρχεται ανά μήνα ή δίμηνο. Οπότε δεν έχεις πρόβλημα εκεί. 1
Ghost_Rider Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Είμαι σε παρόμοια φάση αλλά με wind, σε λίγο λήγει το συμβόλαιο, βρήκα το ίδιο πρόγραμμα με αυτό που έκανα τότε αλλά μου είπαν είναι για νέους πελάτες. Wind double play 24mbps + Απεριόριστα σταθερά + 300’προς κινητά + 300’ προς wind & Q 120’ προς όλους στο F2G κινητό Sim με 1GB mobile Internet Tablet 7” 21,50€, 24 μήνες διάρκεια Το πιθανότερο να έχει κάποιες κρυφές χρεώσεις ή να μην περιλαμβάνει κάποιο τέλος, δεν βρήκα τους όρους. Παίζει τίποτα τέτοιο από vodafone να τους χαιρετίσω? edit Μόλις πήρα Vodafone στην εξυπηρέτηση, έλεγε ότι έχει 2 λεπτά αναμονή πατώ οκ να περιμένω και αυτοί μου έκλεισαν το τηλέφωνο…. η wind ειναι στα 23.60 δια ανανεωση συβολαιου
ikaruga24 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Είμαι σε παρόμοια φάση αλλά με wind, σε λίγο λήγει το συμβόλαιο, βρήκα το ίδιο πρόγραμμα με αυτό που έκανα τότε αλλά μου είπαν είναι για νέους πελάτες. Wind double play 24mbps + Απεριόριστα σταθερά + 300’προς κινητά + 300’ προς wind & Q 120’ προς όλους στο F2G κινητό Sim με 1GB mobile Internet Tablet 7” 21,50€, 24 μήνες διάρκεια Το πιθανότερο να έχει κάποιες κρυφές χρεώσεις ή να μην περιλαμβάνει κάποιο τέλος, δεν βρήκα τους όρους. Παίζει τίποτα τέτοιο από vodafone να τους χαιρετίσω? edit Μόλις πήρα Vodafone στην εξυπηρέτηση, έλεγε ότι έχει 2 λεπτά αναμονή πατώ οκ να περιμένω και αυτοί μου έκλεισαν το τηλέφωνο…. Οπως το σκέφτεσαι ισχύει για τις κρυφές χρεώσεις ή χρεώσεις που περιμένεις να πληρώσεις να τις πάρεις δωρεάν και τις βαφτίσουν κάπως αλλιώς οπότε θα τις πληρώσεις έτσι και αλλιώς και μάλιστα ακριβότερα. Προσωπικά δεν τους έχω καμιά εμπιστοσύνη ούτε σε θέματα λογαριασμών αλλά ούτε και σε θέμα εξυπηρέτησης. Καλύτερα πάνε αλλού και πλήρωνε κάτι παραπάνω μόνο και μόνο για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Havik Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Τους έστειλα mail και περιμένω απάντηση, αυτό με τους παλιούς και νέους είναι κοροϊδία, 21.5€ δεν υπάρχει περίπτωση να είναι, στο τηλέφωνο με παραπλήσιο πρόγραμμα μου είπε 23,60€ και 5€ εφάπαξ για ανανέωση συμβολαίου (για εμένα που είμαι ήδη wind), αν γίνει μεταφορά από άλλη εταιρεία θα έχει και τέλος ενεργοποίησης (εκτός αν αναφέρετε ρητά ότι είναι δωρεάν). Anorymous αν σου γίνει καμία πρόταση από Vodafone σφύρα μια να ξέρω.
Anorymous Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Πήρα τον οτε και μου είπε για απεριόριστα σταθερά και 30 λεπτά κινητά με 24αρι ίντερνετ 22.16 τελική τιμή μαζί με ΦΠΑ και φόρο τηλεφωνίας. Τους είπα να προχωρήσουν την αιτηση. 1
bill2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 αυτη στης προσφορες για υπαρχων συνδρομητες καθε μερα αλλαζουν
Ihavetheanswers Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Παιδια τι γινεται με τον οτε? Χθες μιλησα κι εγω για ανανεωση που πρεπει να κανω στις 11/6 και μου εδωσαν τιμη 55 ευρω/2μηνο (τοσα πληρωνω τωρα, τα ιδια δηλαδη) η 30.59 ευρω/μηνα δηλ 61 ευρω και κατι ψιλα/2μηνο για να μου προσθεσει τα απεριοριστα σταθερα ! Μονο που δεν την εβρισα αλλα της τα ειπα λιγο της κυριας γιατι αρχισε να μου λεει ιστοριες για αγριους ! Το πακετο που εχω εγω τωρα ειναι 24αρι, 250λ σταθερα και 30λ κινητα με 55 ευρω/2μηνο. Γιαννη πως τα καταφερες με δαυτους? *στο χωριο δεν εχω εναλλακτικη λυση παροχου, μονο ο οτε εχει γραμμες ! Το ίδιο πακέτο έχουμε. Σίγουρα δεν έχεις άλλους παρόχους; Νομίζω πως δεν χρειάζεται να έχουν ξεχωριστές γραμμές, ίσως μισθώνουν τις γραμμές του ΟΤΕ. Για μένα (προσωπικά) δεν αξίζει 60+ ευρώ... Αν τελικά όντως δεν έχεις άλλους παρόχους, εγώ θα έμενα στο συγκεκριμένο (εγώ βέβαια έχω πολλά λεπτά στο κινητό). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα