Anorymous Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Καλησπέρα σε ένα μήνα τελειώνει το συμβόλαιο που έχω με την Vodafone για δύο χρόνια, ο λόγος είναι ενώ πληρώνω 22 ευρώ το μήνα για ανανέωση συμβόλαιο μου ζητάνε 29 ευρώ για το ίδιο πρόγραμμα που έχω τώρα. Στο πρόγραμμα που έχω μου δίνει 300 λεπτά σε κινητά, απεριόριστα σταθερά και 24mb ίντερνετ. Υπάρχει κάποια εταιρεία που να παρέχει τα ίδια στην τιμή μου έχω τώρα ?
kostasSTi Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Λογικά θα πας σε ακριβότερη τιμή. Όμως και μόνο που θα κάνεις αίτηση φορητότητας, θα πέσει πολύ χαμηλότερη προσφορά από τη vodafone. Σκέψου οτι υπάρχει άλλο τμήμα που ασχολείται με τους πελάτες που φεύγουν, το οποίο έχει πολύ χαμηλότερα όρια στης προσφορές απ'ότι οι άλλοι.
Anorymous Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Λογικά θα πας σε ακριβότερη τιμή. Όμως και μόνο που θα κάνεις αίτηση φορητότητας, θα πέσει πολύ χαμηλότερη προσφορά από τη vodafone. Σκέψου οτι υπάρχει άλλο τμήμα που ασχολείται με τους πελάτες που φεύγουν, το οποίο έχει πολύ χαμηλότερα όρια στης προσφορές απ'ότι οι άλλοι. Ήδη ζήτησα να με καλέσουν από το τμήμα πωλήσεων, αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί για νέους χρήστες υπάρχει αυτό το πακέτο αλλά για τους που είναι ήδη όχι
Ihavetheanswers Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Έτσι γίνεται πάντα και στην Cosmote. Όταν λήξει το πρόγραμμα σου ανεβαίνει το πάγιο αν δεν ασχοληθείς να βρεις καλύτερο πακέτο.
Anorymous Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Έτσι γίνεται πάντα και στην Cosmote. Όταν λήξει το πρόγραμμα σου ανεβαίνει το πάγιο αν δεν ασχοληθείς να βρεις καλύτερο πακέτο. οπότε κοιτάω να πάω αλλού
kostasSTi Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Πρόσεξε αυτό που σου λέω: ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΙΤΗΣΗ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑΣ τότε ασχολείται άλλο τμήμα μαζί σου. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, είναι χλιαρά τα πράγματα. Εγώ φέτος κράτησα τις τιμές χαμηλά και πήρα και επιδότηση ( για 2 χρόνια συμβόλαιο). 1
VonLoutsos Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Πρόσεξε αυτό που σου λέω: ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΙΤΗΣΗ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑΣ τότε ασχολείται άλλο τμήμα μαζί σου. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, είναι χλιαρά τα πράγματα. Εγώ φέτος κράτησα τις τιμές χαμηλά και πήρα και επιδότηση ( για 2 χρόνια συμβόλαιο). Σε σταθερή αναφέρεσαι ή σε κινητή; Αν το πρώτο πες μας αν θέλεις τι σου παρέχουν και σε τι τιμή.
bill2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 nova οκ αλλα wind αν θες να έχες θέματα και να χρεώνεσαι τον τεχνικό ε το παραμικρό πήγαινε
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Ήδη ζήτησα να με καλέσουν από το τμήμα πωλήσεων, αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί για νέους χρήστες υπάρχει αυτό το πακέτο αλλά για τους που είναι ήδη όχι Έτσι δουλεύουν οι εταιρίες δυστυχώς για οικονομικό πακέτο μπορείς να δεις και Cyta 2play 24Mbps Extra Plus 21,50€ άπλα πρόσεχε ότι προσφορά πάρεις πήγαινε σε κατάστημα η μιλά με τα κεντρικά τους σε περίπτωση αντιπροσφοράς απο Vod να μπορείς να ακυρώσεις εύκολα. edit: Και το Nova3play Family+ 29,90€/μήνα Internet: 24 Mbps- Τηλεφωνία: Απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά & κινητά Ελλάδος! Δώρα: - 7 κανάλια με αθλητικό θέαμα από όλο τον κόσμο - Nova On Demand - Αποκωδικοποιητής NovaBox - Εγκατάσταση εξοπλισμού Nova Και την προσφορα Nova μια χαρα την βλεπω.
Anorymous Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Έτσι δουλεύουν οι εταιρίες δυστυχώς για οικονομικό πακέτο μπορείς να δεις και Cyta 2play 24Mbps Extra Plus 21,50€ άπλα πρόσεχε ότι προσφορά πάρεις πήγαινε σε κατάστημα η μιλά με τα κεντρικά τους σε περίπτωση αντιπροσφοράς απο Vod να μπορείς να ακυρώσεις εύκολα. edit: Και το Nova3play Family+ 29,90€/μήνα Internet: 24 Mbps- Τηλεφωνία: Απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά & κινητά Ελλάδος! Δώρα: - 7 κανάλια με αθλητικό θέαμα από όλο τον κόσμο - Nova On Demand - Αποκωδικοποιητής NovaBox - Εγκατάσταση εξοπλισμού Nova Και την προσφορα Nova μια χαρα την βλεπω. Την προσφορά της Nova την είδα αλλά τα αθλητικά θα αξίζουν ? Και τις Cyta φαινεται καλή nova οκ αλλα wind αν θες να έχες θέματα και να χρεώνεσαι τον τεχνικό ε το παραμικρό πήγαινε Τι εννοείς ? Ξέρω ότι αν φταίει η εταιρεία δεν πληρώνεις εκεί ισχύει κάτι άλλο ? Σε σταθερή αναφέρεσαι ή σε κινητή; Αν το πρώτο πες μας αν θέλεις τι σου παρέχουν και σε τι τιμή. Σε σταθερή το λέω πιο πάνω, πλήρωνα στην βοντα 22 ευρώ για ιντερνέτ απεριόριστα σταθερά και 300 λεπτά σε κινητά και τώρα θα μου το πάνε 29 ευρώ
bill2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 πρόσφατα εόχα θέμα στη δουλέια με το vodafone one net και όπως μιλούσα με την εταιρία επειδή ο τεχνικός είναι και στη wind μου είπε η wind χρεώνει πάντα την επίσκεψη οτε και cyta θα έχεις τηλεφωνία voip να ξέρεις
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Την προσφορά της Nova την είδα αλλά τα αθλητικά θα αξίζουν ? Και τις Cyta φαινεται καλή Για Nova τωρα το ειδα Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης 10% και τέλος σταθερής τηλεφωνίας & internet 5% για τα καναλια δεν εχω ιδεα πηγαινε σε καταστημα και ρωτα.
ikaruga24 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Οχι το καλύτερο δεν είναι να πας σε κατάστημα. Αν πας σε κατάστημα δεν έχεις κανένα δικαίωμα υπαναχώρησης σε περίπτωση που δεχτείς αντιπρόταση και θελήσεις να μείνεις εκεί που είσαι. Φρόντισε να κάνεις ότι είναι να κάνεις είτε μέσω e-shop είτε τηλεφωνικά έτσι ώστε άπαξ και γίνει η στραβή να έχεις τουλάχιστον το διάστημα των 14 ημερών (βάση νόμου) να υπαναχωρήσεις ατελώς (εκτός και αν ισχύει κάτι άλλο μέσα στο συμβόλαιο σου όπως παροχή εξοπλισμού). Επίσης μακριά από Nova-Forthnet για αιτήσεις τέτοιου τύπου καθώς σου παίρνουν την γραμμή τσακ μπαμ διακινδυνεύεις να μείνεις χωρίς υπηρεσίες για εκτεταμένο χρονικό διάστημα. Γενικά όλη αυτή η φάση είναι ρίσκο γιατί παίζουν πολλά οπότε με μέτρο ότι κάνεις για να μη βρεθείς να χρωστάς παντού και χωρίς να έχεις πάρει και τίποτα στην τελική. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα