EXARXEIA_CITY Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 iparxei kaneis pou na asxolite me cracking ?xsekinisa na matheno prin apo liges meres kai exo kapies erotiseis .
kavaliotis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Και νομιζεις οτι ενα φορουμ σαν το Ινσομνια υποστηριζει το cracking??? Ελεος... Να μου ελεγες hacking που εχει ως απωτερο σκοπο την διορθωση των διαφορων τρυπων με αμεση ενημερωση του administrator (αν "τεσταρεις" καποια κενα ασφαλειας καποιου site) τοτε να πω ενταξει, αν και για ολα αυτα πρεπει να ειμαστε πολυ προσεκτικοι...
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 kala tote opios asxolite as mou stilei pm .
irmaiden Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 Και νομιζεις οτι ενα φορουμ σαν το Ινσομνια υποστηριζει το cracking??? Ελεος... Να μου ελεγες hacking που εχει ως απωτερο σκοπο την διορθωση των διαφορων τρυπων με αμεση ενημερωση του administrator (αν "τεσταρεις" καποια κενα ασφαλειας καποιου site) τοτε να πω ενταξει, αν και για ολα αυτα πρεπει να ειμαστε πολυ προσεκτικοι... Δεν εχεις δικιο μπορει να ειναι για εκπαιδευτικούς σκοπους!!! :wink: :wink: :wink:
Dvs Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 Και νομιζεις οτι ενα φορουμ σαν το Ινσομνια υποστηριζει το cracking??? Ελεος... Να μου ελεγες hacking που εχει ως απωτερο σκοπο την διορθωση των διαφορων τρυπων με αμεση ενημερωση του administrator (αν "τεσταρεις" καποια κενα ασφαλειας καποιου site) τοτε να πω ενταξει, αν και για ολα αυτα πρεπει να ειμαστε πολυ προσεκτικοι... ως cracking μπορεί να εννοεί το Reverse Engineering , το οποίο και είναι απόλυτα νόμιμο εφόσον γίνεται σωστά.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 SIMFONO Dvs ! opote anoigoume kouveda ?
kavaliotis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 ως cracking μπορεί να εννοεί το Reverse Engineering , το οποίο και είναι απόλυτα νόμιμο εφόσον γίνεται σωστά. Kαι ποιος το κρινει αν ειναι σωστο ή οχι?
Dvs Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 Κατι που δεν είναι παράνομο ειναι νόμιμο..... Δεν είμαι εγω moderator αρα καντε ότι θέλετε :>
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 gia arxi exei kataferei kaneis na trexsei to softice se win xp ?ego oso kai an prospathisa kathe fora pou elina ena provlima emfanizontan ena alo .auto to ctrl+d den epiane...........
Dvs Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 dokimase to OllyDbg btw, iparxei ekdosi pou paizei se XP
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 vasika ola to tutorials einai gia softice .exo katevasei tin ekdosi gia xp ala tipota .tha do ti lei to ollydbg .
Dvs Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 iparxei mia sigekrimeni ekdosi pou paizei se XP.... Ama psaxeis tha tin vreis Kai iparxoun polla tuts gia OllyDbg (alla oute kai mena maresei - den sigrinetai me to sice)
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 to thema einai oti den boro kiolas na vro to driversuite tis numega . na sou po asxolise kairo me auta ?
Dvs Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 http://www.numega.com i http://www.compuware.com/ δεν θυμάμαι (νομίζω το άλλαξε κάποια στιγμη)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.