Luxx Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Καποιο καλο μαγαζι για πλυσιμο αυτοκινητου κοντα στον Βυρωνα; Δε θελω βουρτσες, ουτε βενζιναδικα. Βρηκα ενα στην Ηλιουπολη αλλα δεν εχει κρατησεις, ειναι με σειρα προτεραιοτητας.. Δλδ μπορει να περιμενω και ωρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 εμ, γιατι προφανως αυτο που λες εσυ το λενε κι αλλοι γιατι οχι βενζιναδικα ομως; δεν κανουν καλη δουλεια πιστευεις; σε βενζιναδικο εγω το επλενα παλιοτερα, ελαχιστες φορες βεβαια, τις υπολοιπες και περισσοτερες στην πυλωτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ison_ Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Καποιο καλο μαγαζι για πλυσιμο αυτοκινητου κοντα στον Βυρωνα; Δε θελω βουρτσες, ουτε βενζιναδικα. Βρηκα ενα στην Ηλιουπολη αλλα δεν εχει κρατησεις, ειναι με σειρα προτεραιοτητας.. Δλδ μπορει να περιμενω και ωρες. Αυτό στην Ηλιούπολη ποιό είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 https://www.facebook.com/drift-car-wash-250587244990677/ γιατι οχι βενζιναδικα ομως; δεν κανουν καλη δουλεια πιστευεις; Μιλαμε για καινουριο αμαξι, δε εχω μπει πανω απο 10 φορες μεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Εξωτερικό πλύσιμο; Πάντως με ραντεβού, δε νομίζω να βρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Μεσα - εξω, αλλα και μονο εξω αν υπαρχει δεν εχω προβλημα. Μονος μου να το πλυνω δυσκολο, και δε ξερω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Στο μεταξυ πριν κανα μηνα ο ιδιος τυπος ειχε ανοιξει τοπικ για πλυσιμο σε βενζιναδικα οπου εκανε και ολοκληρες ιστοριες... Τωρα δε θελει να το παει σε βενζιναδικα. Seems legit. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
torq Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Μεσα - εξω, αλλα και μονο εξω αν υπαρχει δεν εχω προβλημα. Μονος μου να το πλυνω δυσκολο, και δε ξερω. τι εννοείς δε ξέρεις; να το πλύνεις; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Ναι και επισης απαγορευεται στον δρομο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Αν δεν ξερεις δεν εδώ το ποστ του Apoll http://www.insomnia.gr/topic/479129-πλύσιμο-αυτοκινήτου/page-2? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δε θελω να μαθω. Θελω να το παω καπου και να μου το πλυνουν. Υπαρχει κατι στο Βυρωνα ή καπου κοντα; Μονο το parking land βρισκω στο ιντερνετ, αλλα δε πρεπει να ειναι αξιολογο. Επισης, ποια η αποψη σας για κερωμα στο αυτοκινητο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα