stelios18120 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, Archaic είπε Με παζάρι πάει στα 38,56. 38,43 το εφτασα εγω χαχα
taxtax Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Παρήγγειλα και όταν πήγα να παραλάβω (και όταν κατάφεραν να τον βρούν) ήταν ανοιχτός. Σας κοινοποιώ το μήνυμα που τους έστειλα για να πάρετε μιά ιδέα: ΠΑΡΑΠΟΝΑ: Έκανα την παραπάνω παραγγελία στις 2 Ιαν. με παραλαβή απο το κατάστημά σας στο City Plaza και πήγα να παραλάβω στις 5 Ιαν. Αποτέλεσμα: - Περίμενα επι μισή ώρα χωρίς να μπορούν να βρούν το προϊόν. -Τελικά το προϊόν που ήταν ακόμη στο ράφι το είχε πάρει ένας άλλος πελάτης και όταν πήγε ταμείο να το πληρώσει το βρήκαν και με κάλεσαν να το παραλάβω. -Το προϊόν (εξωτερικός σκληρός δίσκος) ήταν ξεσφραγισμένο. Προφανώς ήταν εκθεσιακό ή απο επιστροφή. - Ζήτησα να μου δώσουν στην ίδια τιμή, τον ίδιο σκληρό σε λευκό χρώμα, που υπήρχε σφραγισμένος, αλλά αρνήθηκαν. Υπόψιν ότι ο συγκεκριμένος σκληρός και δύο χρώματα είχε κανονικά την ίδια τιμή, αλλά τον μαύρο τον είχα παραγγείλει με το "κανε παζάρι" σε καλύτερη τιμή, ενώ ο λευκός δεν υπάρχει καν στο site σας. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ: -Ανοργανωσιά. -Κανένας σεβασμός για τον πελάτη. Πήγα στο κατάστημα, έχασα μισή ώρα να περιμένω για ανοιγμένο προϊόν, μου χαλάσατε την διάθεση και αρνήθηκαν να μου δώσουν το ίδιο προϊόν σε άλλο χρώμα.
stelios18120 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 το εχει παρακανει ο κωτσοβολος με τα εκθεσιακα και ανοιγμένα προιοντα. εγω πλεον όταν παω δεν πληρωνω την παραγγελια μου αν δεν μου φερουν πρωτα το προιον να το ελενξω.οποτε το εχω πει εχουμε κανει μανουρες και καλα πρωτα πληρωνεις στο ταμειο και τα σχετικα. αν δεν ελενξω το προιον και το κουτι αν ειναι σφραγισμενο λεφτα δεν παιρνετε τους λεω! 1
kont Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 42€ με μεταφορικά παρέλαβα σήμερα κλειστός, καινούριος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα