saruman123 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Για να το ααλάβει η infoquest πρέπει να δω από το you.gr?Δες εδώ σε ποια http://www.xiaomi-greece.gr/sales-points
Guy Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Αγόρασα το redmi note 4x από Γερμανό στα 235 με δώρο το Mi band. Συσκευασμένα με σφραγίδα Infoquest. Το κουτί έγραφε πάνω global version model 2016102 (CE 1317) Made in China. Για το 4G δεν ξέρω πώς να το ελέγξω αλλά πιστεύω είναι αυτό που ψάχνουμε.
saruman123 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Αγόρασα το redmi note 4x από Γερμανό στα 235 με δώρο το Mi band. Συσκευασμένα με σφραγίδα Infoquest. Το κουτί έγραφε πάνω global version model 2016102 (CE 1317) Made in China. Για το 4G δεν ξέρω πώς να το ελέγξω αλλά πιστεύω είναι αυτό που ψάχνουμε.Μια χαρά είσαι .
Drake27 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Για να το ααλάβει η infoquest πρέπει να δω από το you.gr?Μόνο από επίσημους μεταπωλητές Xiaomi στην Ελλάδα.Μπες μέσα στην info quest να δεις ποιοί ειναι πέρα του public, κουτσοβλαχο και Γερμανό.
makrixeris Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Γεια σας γράφω κ εγώ εδώ για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα... Φίλος ψάχνει κινητό μέχρι 200€ από Ελλάδα αποκλειστικά. Είδα που λέγατε για το 4x να το προχωρήσει η υπάρχει σε αυτά τα λεφτά κάτι καλύτερο? η χρήση που το θέλει είναι για social κ φώτο... παιχνίδια κλπ δεν παίζει Του είπαν κ για το p8 lite τι λέτε ?
malthampoukos Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Γεια σας γράφω κ εγώ εδώ για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα... Φίλος ψάχνει κινητό μέχρι 200€ από Ελλάδα αποκλειστικά. Είδα που λέγατε για το 4x να το προχωρήσει η υπάρχει σε αυτά τα λεφτά κάτι καλύτερο? η χρήση που το θέλει είναι για social κ φώτο... παιχνίδια κλπ δεν παίζει Του είπαν κ για το p8 lite τι λέτε ? Μέχρι 200 παίρνει πολύ καλό κινητό,ολοκληρωμένο. Το p8 δεν έχει μεγάλη μπαταρία, καλύτερα να δει σε xiaomi.
gousias Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα για smartphone μέχρι 150€ ως πρώτη επιλογή ή 200€ τι έχετε να προτείνετε; Υπόψη προορίζεται για έφηβο που όπως καταλαβαίνετε θέλει κυρίως να παίζει παιχνίδια και να βρίσκεται με την παρέα του.
kp1 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Xiaomi redmi note 5 kinitara me bataria apo skroutz 180€ Kai eisai koble.
gousias Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Στα μεγάλα καταστήματα είναι ακριβότερο άραγε; Μπορεις σε παρακαλώ να δώσεις και μια δεύτερη επιλογή; σε ευχαριστώ
gousias Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Κάτι αυτοκόλλητα που έχουν στην πλάτη (MLS, SAMSUNG κλπ κλπ), χρειάζονται σε κάτι ή μπορούν να αφαιρεθούν διότι με το πέρασμα του χρόνου θα γίνουν $;@3a!
gousias Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Συγνώμη αν βγαίνω εκτός θέματος, μια σύντομη ερώτηση, σε Android κινητά είναι καλύτερα να χρησιμοποιείται η εφαρμογή της εταιρίας (πχ SAMSUNG) για εφαρμογές, ημερολόγια κλπ ή της google; Το ρωτώ γιατί νομίζω και στην πρώτη περίπτωση δίνει δυνατότητα για αποθήκευση σε λογαριασμό google αν δεν κάνω λάθος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα