Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα στην ομαδα χωρις βα εχω πειράξει τπτ και έχοντας windows 10 αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα . Πατάω κλικ να κανω σεταπ σε ενα παιχνίδι δειχνει οτι το φορτώνει στο κυκλακι του ποντικιού αλλα εκει σταματαει σαν να μην εχω δωσει εντολη να γινει η εγκατασταση. Καπου διαβασα οτι εχουν τροποποιηθεί τα KEY REGISTRY ,εχει καποιος αλλος καμια ιδεα;

Δημοσ.

Τι set up προσπαθείς να κάνεις δεν είναι εγκατεστημένο το παιχνίδι αυτό, δεν το έχεις τρέξει ποτέ;

Αν έτρεχε σωστά πριν κάνε μια επαναφορά Win+R και rstrui.

Μήπως θέλει σε compatibility mode.

.

.

.

Ίσως και μια επανεκκίνηση...

Δημοσ.

Δεν μας είπες ποιο παιχνίδι πας να φορτώσεις , σε άλλα exe σου κάνει το ίδιο πράγμα ; Υπάρχει πιθανότητα να μπουκώνει το σύστημα λόγω δίσκου - μνήμης , κατέβασε αυτό

http://www.cpuid.com/softwares/cpu-z.html

βγάλε φωτογραφία το Cpu , Memory και Spd tab B)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μπορεί να λείπουν κάποια αρχεία είτε από το setup είτε στο pc, δεν τα βρίσκει και κλείνει το πρόγραμμα. Αν δεν στο κάνει σε άλλο πρόγραμμα φταίει αυτό.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το παιχνίδι είναι αυθεντικό;

Δημοσ.

Κατεβασα το prey και το the surge repack απο fit girl. Δεν ειχα ποτε προβλημα με το σαιτ αυτο, παω να τα κανω σετ απ και δεν ανταποκρίνεται σαν να μην κανει τπτ.

Και οχι δε το ειχα ξαναπερασει το παιχνιδι πρωτη φορα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Άρα το παιχνίδι είναι πειρατικό. Να εύχεσαι να μη σου εγκαταστήσει κάνα ransomware στον υπολογιστή και μετά τρέχεις και δεν φτάνεις.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μάτια μου, αν το παιχνίδι είναι πειρατικό μπορεί να είναι σχεδιασμένο να μην λειτουργεί. Σου στήνει ένα malware στο background κι εσύ κάθεσαι κι αναρωτιέσαι γιατί δεν παίζει το παιχνίδι.

Επίσης, οι συζητήσεις για πειρατικό λογισμικό είναι ενάντια στους όρους χρήσης του forum.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...