Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χρειαζομαι οπωςδηποτε full tower η μπορει να δουλεψει και me midi tower το συστημα η θα εχω περιορισμο χωρου στα εξαρτηματα?

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

χρειαζομαι οπωςδηποτε full tower η μπορει να δουλεψει και me midi tower το συστημα η θα εχω περιορισμο χωρου στα εξαρτηματα?

Γενικα οχι, ειδικα για τη χρηση σου με τιποτα. Πεταμενα λεφτα.Πηγαινε σε midi tower αφοβα θα χωρεσει ο,τι χρειαστεις. Θα σου προτεινα να ψαξεις καποιο silent case αν θα ηχογραφεις στο ιδιο δωματιο με το pc. Εγω τσιμπησα Link.png Site: αυτο

• Like 1
Δημοσ.

αλλη ερωτηση σας εχω πρηξει ..βλεπω οτι οσοι μου προτεινατε συνθεσεις εχετε βαλει τροφοδοτικο 550w. ειναι αρκετο για αυτες τις δουλειες που θελω να κανω ?καπου διαβασα οτι μπορει να θελει και 1000 w για ναι ειμαι οκ και να μην παρει φωτια κανα εξαρτημα.

υγ. Να ευχαριστησω ολους τους φιλους που κανουν τον κοπο και γραφουν .

Δημοσ.

Το pc το δικο μου που πηρα για την ιδια χρηση με σενα και που εβαλα και καρτα γραφικων που τραβαει πολυ ρευμα (που εσυ δεν χρειαζεσαι) τραβαει 380 watt. Εγω εβαλα τροφοδοτικο 600w και ειναι και overkill. Φωτια παιρνεις αν βαλεις μαπα τροφοδοτικο 20 ευρω.

Λοιπον επειδη εφαγα μηνες να ψειριζω ολα τα εξαρτηματα που θα βαλω στο pc και εχασα πολυ χρονο κανε τη χαρη στον εαυτο σου και παρε ενα ιδιο με το δικο μου. Ειναι ειδικα φτιαγμενο να καλυψει τις αναγκες ηχογραφησης και μιξης, χρησιμοποιω τα ιδια προγραμματα με σενα και ειναι και αθορυβο. Δες Link.png Site: εδω

Παρε τα ιδια εκτος απο την καρτα γραφικων, βαλε μια φτηνοτερη

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...