Moderators stormrain Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 γουαο.καθολου κιτς. Ε οχι ρε συ, κιτς δεν το λες. Ενταξει εχει ιδιαιτερη αισθητικη, σιγουρα δεν ειναι για ολους, αλλα κιτς σε καμια περιπτωση νομιζω. 3
saleit Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Μπα ειναι συζητηση 16-22 χρονων το πολυ. Μονο κ μονο η λεξη "σταρακι" φτανει Είμαι 28. το θέμα για άλλο το ξεκίνησα, και αλλού κατέληξε. Αλλά δεν πειράζει, μου αρέσει η τροπή που πήρε...!!! 2
randomcat Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Μπα ειναι συζητηση 16-22 χρονων το πολυ. Μονο κ μονο η λεξη "σταρακι" φτανει Εμένα πάλι η λέξη "γόβα" δεν μου αρέσει. Θυμίζει γόπα. Και η "γοβίτσα" μου θυμίζει... θείτσα ή βίτσα ή Λίτσα. To σταράκι, το σιταράκι, το σιτάρι, το αστέρι και το αστεράκι είναι καλύτερα από μια γόπα και από μια θείτσα. Και το σταράκι είναι και πιο έξυπνο παπούτσι επειδή η γοπίτσα δεν είναι λειτουργική. Εκτός του ότι συμπιέζει τα δάκτυλα, δυσκολεύει το περπάτημα όπως και όλα τα υποδήματα που έχουν τακούνι. Τα σταράκια δεν είναι καταπιεστικά όπως οι γοπίτσες. Η αμήχανη στιγμή που οι 16χρονες δεν καταπιέζουν τα πόδια τους, ενώ οι "ώριμες" θείτσες φορούν "έξυπνες" γόβες. Συγνώμη, πάω να ανάψω πούρο έπειτα από αυτό το αριστουργηματικό κράξιμο της γόβας (και δεν καπνίζω!). 1
saleit Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 προτιμώ να βλέπω αυτό το στυλ, παρά δήθεν ντίβες, με φορέματα και γόβες... 6
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Εμένα πάλι η λέξη "γόβα" δεν μου αρέσει. Θυμίζει γόπα. Και η "γοβίτσα" μου θυμίζει... θείτσα ή βίτσα ή Λίτσα. To σταράκι, το σιταράκι, το σιτάρι, το αστέρι και το αστεράκι είναι καλύτερα από μια γόπα και από μια θείτσα. Και το σταράκι είναι και πιο έξυπνο παπούτσι επειδή η γοπίτσα δεν είναι λειτουργική. Εκτός του ότι συμπιέζει τα δάκτυλα, δυσκολεύει το περπάτημα όπως και όλα τα υποδήματα που έχουν τακούνι. Τα σταράκια δεν είναι καταπιεστικά όπως οι γοπίτσες. Η αμήχανη στιγμή που οι 16χρονες δεν καταπιέζουν τα πόδια τους, ενώ οι "ώριμες" θείτσες φορούν "έξυπνες" γόβες. Συγνώμη, πάω να ανάψω πούρο έπειτα από αυτό το αριστουργηματικό κράξιμο της γόβας (και δεν καπνίζω!). Το σταράκι είναι καταρχάς αγγλική λέξη και η γόβα είναι λατινικής προελεύσεως. Οπότε η γλωσσολογική σου εξήγηση πάσχει και βέβαια και να ίσχυε είναι τελείως παράλογο ως επιχείρημα για το ποιο παπούτσι είναι πιο ωραίο. Το ότι είναι παπούτσι (η γόβα) που προκαλεί προβλήματα στα πόδια (αν τα φοράς συνέχεια) είναι δεδομένο. Τα 16χρονα και αν φοράνε 12ποντες που δεν μπορούν να υποστηρίξουν από καμία άποψη. προτιμώ να βλέπω αυτό το στυλ, παρά δήθεν ντίβες, με φορέματα και γόβες... Δηλαδή αυτό δεν είναι ΤΟ κομψό ντύσιμο;
randomcat Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Το σταράκι είναι καταρχάς αγγλική λέξη και η γόβα είναι λατινικής προελεύσεως. Οπότε η γλωσσολογική σου εξήγηση πάσχει και βέβαια και να ίσχυε είναι τελείως παράλογο ως επιχείρημα για το ποιο παπούτσι είναι πιο ωραίο. I didn't start that shit Το ότι είναι παπούτσι (η γόβα) που προκαλεί προβλήματα στα πόδια (αν τα φοράς συνέχεια) είναι δεδομένο. Τα 16χρονα και αν φοράνε 12ποντες που δεν μπορούν να υποστηρίξουν από καμία άποψη. Ε νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να υπάρχουν υποδήματα που προκαλούν προβλήματα στα πόδια, όταν η χρησιμότητά τους είναι μόνο η ομορφιά και ενώ υπάρχουν καλύτερες εναλλακτικές. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Καλύτερες εναλλακτικές ως προς τι; Υπάρχουν και τακούνια που είναι άκρως ανατομικά και δεν προκαλούν προβλήματα . Και στο κάτω κάτω το θέμα "εμφάνιση" είναι καθαρά προσωπικό και υποκειμενικό. Εγώ προτιμώ την άνεση από την ομορφιά, αν κάποια άλλη προτιμά το αντίθετο, δεν βλέπω που υπάρχει το πρόβλημα. Ποιος το ορίζει; Ντιβέ είναι.Δηλαδή οποία φοράει all stars δεν είναι ντίβα λόγω επιλογής υποδύματος;Και εγώ που νόμιζα ότι είναι θέμα χαρακτήρα. Όσον αφορά την κομψότητα υπάρχουν γενικά guidelines περί τι θεωρείται κομψό και τι όχι. Μπορεί να μην συμφωνείς μαζί τους οκ, δεκτό.
randomcat Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δηλαδή αυτό δεν είναι ΤΟ κομψό ντύσιμο; Η συγκεκριμένη έχει ωραίο κορμί και πόδια. Αυτό που τις προσφέρουν οι γόβες που είναι άξιο προσοχής είναι η γύμνια. Το ωραίο γυμνό πόδι. Αλλά το ίδιο το παπούτσι είναι γελοίο. Θα μπορούσε να έχει γύμνια και με άλλα υποδήματα.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Το παπούτσι, αν σου αρέσει ή όχι είναι υποκειμενικό, Παρ' όλα αυτά δεν τίθεται θέμα σύγκρισης Ferragamo με All Star για διάφορους λόγους. Το πρώτο νικάει πανηγυρικά.
Dinos_12345 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Είχα πάρει το 2015 πρώτη φορά μπορντό Hi Chuck Taylor, το κλασσικό. Δεν έβρισκα νούμερο μάλιστα, όμως επειδή δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο μέσα, για εμένα που θέλω 48,5 στα stan smith, εκεί ήθελα 46,5 ή 47. Τα πήρα, τα φόρεσα για λίγο καιρό, κάθονται πλέον. Νομίζω με ενόχλησε που έχει πολύ κορδόνι να κουμαντάρω. Τώρα έχω αυτά τα οποία αγόρασα σε 48, δύο χρόνια μετά από stan smith και superstar. Απλά αγάπη. Τρέχεις άνετα αν θες. Η γόβα/πλατφόρμα είναι μόνο για private στιγμές, με ανάλογα εσώρουχα, έτσι για να κ**λώνεται το boyfriend σας. Ευτυχώς η κοπέλα μου βάζει ελάχιστες φορές έξω. Η μόνη εναλλακτική είναι σε κανένα professional look. 2
web_assasin Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Εμένα πάλι η λέξη "γόβα" δεν μου αρέσει. Θυμίζει γόπα. Και η "γοβίτσα" μου θυμίζει... θείτσα ή βίτσα ή Λίτσα. To σταράκι, το σιταράκι, το σιτάρι, το αστέρι και το αστεράκι είναι καλύτερα από μια γόπα και από μια θείτσα. Και το σταράκι είναι και πιο έξυπνο παπούτσι επειδή η γοπίτσα δεν είναι λειτουργική. Εκτός του ότι συμπιέζει τα δάκτυλα, δυσκολεύει το περπάτημα όπως και όλα τα υποδήματα που έχουν τακούνι. Τα σταράκια δεν είναι καταπιεστικά όπως οι γοπίτσες. Η αμήχανη στιγμή που οι 16χρονες δεν καταπιέζουν τα πόδια τους, ενώ οι "ώριμες" θείτσες φορούν "έξυπνες" γόβες. Συγνώμη, πάω να ανάψω πούρο έπειτα από αυτό το αριστουργηματικό κράξιμο της γόβας (και δεν καπνίζω!). αυτα που γραφεις τα διαβαζεις καθολου μετα? γτ προφανως και δεν τα σκεφτεσαι πριν τα γραψεις. σιταρι,σταρι και γοπες. φταιμε κ εμεις που συζηταμε για γυναικεια θεματα.
margaritagr Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Το παπούτσι, αν σου αρέσει ή όχι είναι υποκειμενικό, Παρ' όλα αυτά δεν τίθεται θέμα σύγκρισης Ferragamo με All Star για διάφορους λόγους. Το πρώτο νικάει πανηγυρικά. Ή louboutin.... τι λεμε τωρα.. Βεβαια αν το "στυλ" σου περιοριζεται σε τζινακια και "σταρακια" τι να νιωσεις απο louboutin και ferragamo 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα