YourTrueLegend Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Αντικειμενικα αυτο το παπουτσι ειναι για κατω των 25 το πολυ 30 ειδικα για γυναικες. Τωρα αν η αλλη ειναι 35 και συνεχιζει με σταρακια 24/7 η καμια μπεμπεκα θα ειναι, η κνιτισσα. No offence, δεν αναφερομαι σε κανεναν απο εδω μεσα, αλλα εγω προσωπικα αυτην την ταμπελα θα εβαζα σε καποια μεχρι να την γωνρισω και να με διαψευσει. Κι ας κανω και λαθος. Δεν παει σε μεγαλυτερες γυναικες ηλικιακα οπως και να το κανουμε... Τωρα το οτι το σταρακι θελει κορμι, μπορει να περασει στο τοπικ με τα ανεκδοτα αφενος, κι αφεταιρου σημαινει πως ολα τα καθημερινα παπουτσια θελουν κορμι αρα το 70% των γυναικων πρεπει να φοραει μονο γοβες.
Moderators stormrain Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δεν παει σε μεγαλυτερες γυναικες ηλικιακα οπως και να το κανουμε... Mα το εβαλε και η Vanessa Redgrave.
AristidisZ Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Αντικειμενικα αυτο το παπουτσι ειναι για κατω των 25 το πολυ 30 ειδικα για γυναικες. Τωρα αν η αλλη ειναι 35 και συνεχιζει με σταρακια η καμια μπεμπεκα θα ειναι, η κνιτισσα. No offence, δεν αναφερομαι σε κανεναν απο εδω μεσα, αλλα εγω προσωπικα αυτην την ταμπελα θα εβαζα σε καποια μεχρι να την γωνρισω και να με διαψευσει. Κι ας κανω και λαθος. Δεν παει σε μεγαλυτερες γυναικες ηλικιακα οπως και να το κανουμε... Εντελώς άστοχη γενίκευση... Ξέρω γυναίκα που σε λίγες μέρες γίνεται 40 και από κορμί και στυλ βάζει κάτω πολλές 20άρες που βλέπω Φυσικά και δε φοράει all star στη δουλειά αλλά μια χαρά θα τα βάλει σε μια πρωινή βόλτα για καφέ π.χ.
Moderators stormrain Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Να ξερεις και ο μπαρμπαστορμ χθες φορουσε σταρακια με τζιν κ πουκαμισο και ηταν σουπερ το συνολο. ! Αww me flattered 1
*nenya* Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δλδ συμφωνα με καποιους, στα 30 μου να πεταξω τα σταρακια ωστε να μην μου κολλαει ο κοσμος ταμπελες; Χαχαχαχα καλο! Μια ζωη μου βαζουν ταμπελες, εχω συνηθισει, οποτε YOLO! 4
web_assasin Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 μονο απο το yolo που ειπες κοπηκες. ελα επομενο thread τα stan smith. 2
YourTrueLegend Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δλδ συμφωνα με καποιους, στα 30 μου να πεταξω τα σταρακια ωστε να μην μου κολλαει ο κοσμος ταμπελες; Χαχαχαχα καλο! Μια ζωη μου βαζουν ταμπελες, εχω συνηθισει, οποτε YOLO! Oχι κανεις δεν ειπε να τα πεταξεις. Οπως εσυ μπορει να γουσταρεις σταρακια ως τα 50, αντιστοιχα καποιος αλλος μπορει να τα σιχαινεται, δεν ειπα κατι περισσοτερο. Τις ταμπελες δεν τις βαζει ο κοσμος, αυτο που ειπα ηταν καθαρα προσωπικη αποψη, οπως προσωπικη αποψη ειναι να φοραει καποια σταρακια for life. Εντελώς άστοχη γενίκευση... Ξέρω γυναίκα που σε λίγες μέρες γίνεται 40 και από κορμί και στυλ βάζει κάτω πολλές 20άρες που βλέπω Φυσικά και δε φοράει all star στη δουλειά αλλά μια χαρά θα τα βάλει σε μια πρωινή βόλτα για καφέ π.χ. Δεν αμφιβαλλω, αλλα τη διαφορα πανω της σιγουρα δεν την κανουν τα σταρακια, κατ'εμε παντα. Σε καθε περιπτωση αν ειναι 40 και δειχνει 30, ισως να δικαιολογειται και το σταρακι μεσα στο ολο πακετο "νεοτητας".
web_assasin Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Εντελώς άστοχη γενίκευση... Ξέρω γυναίκα που σε λίγες μέρες γίνεται 40 και από κορμί και στυλ βάζει κάτω πολλές 20άρες που βλέπω Φυσικά και δε φοράει all star στη δουλειά αλλά μια χαρά θα τα βάλει σε μια πρωινή βόλτα για καφέ π.χ. τι ακριβως εχει απο στυλ και βαζει κατω 20ρες? στυλ των 20? γιατι οι 20ρες δεν εχουν και κανενα ιδιαιτερο στυλ η προσωπικο γουστο. απορω πως εκανες αυτη τη συγκριση. 1
astrosunnefo Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Αντικειμενικα αυτο το παπουτσι ειναι για κατω των 25 το πολυ 30 ειδικα για γυναικες. Τωρα αν η αλλη ειναι 35 και συνεχιζει με σταρακια 24/7 η καμια μπεμπεκα θα ειναι, η κνιτισσα. No offence, δεν αναφερομαι σε κανεναν απο εδω μεσα, αλλα εγω προσωπικα αυτην την ταμπελα θα εβαζα σε καποια μεχρι να την γωνρισω και να με διαψευσει. Κι ας κανω και λαθος. Δεν παει σε μεγαλυτερες γυναικες ηλικιακα οπως και να το κανουμε... Τωρα το οτι το σταρακι θελει κορμι, μπορει να περασει στο τοπικ με τα ανεκδοτα αφενος, κι αφεταιρου σημαινει πως ολα τα καθημερινα παπουτσια θελουν κορμι αρα το 70% των γυναικων πρεπει να φοραει μονο γοβες. Με κάνει να γελώ, όπως και το "όποιος ακούει metal είναι του σατανά". 6
YourTrueLegend Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Με κάνει να γελώ, όπως και το "όποιος ακούει metal είναι του σατανά".Αφου του σατανα ειναι οι μεταλουδες.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Κάθε μέρα με τους σατανιστές κάνω παρέα και ακούμε RC. Στο τσακίρ κέφι θυσιάζουμε και κανέναν.
YourTrueLegend Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Σημασια δεν εχει αν ακουτε RC αλλα αν φορατε σταρακια.
web_assasin Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 ειπαμε να βγειτε offtopic,αλλα εσεις το χεσατε. ολα τα αναλυσαμε εδω. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα