Haldol Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Τα έχω δει και με νυφικό. Προσωπικά δεν θα τα επέλεγα, αλλά άμα η άλλη γουστάρει, δεν πέφτει λόγος σε κανέναν σας. Λόγος σίγουρα δε πέφτει σε κανέναν, δε θα πούμε στον κόσμο και τι θα βάλει. Αλλά το δικαίωμα να κάνουμε six-pack απ' τα γέλια μέσα σ' ένα μήνα το έχουμε. 1
web_assasin Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Τα έχω δει και με νυφικό. Προσωπικά δεν θα τα επέλεγα, αλλά άμα η άλλη γουστάρει, δεν πέφτει λόγος σε κανέναν σας. καθενας ειναι ελευθερος να κανει οτι μαλακια θελει. δε σημαινει οτι θα μας απαγορευσεις να πουμε τη γνωμη μας. ασε που εισαι και γενικοτερα εντελως offtopic εσυ. 1
Hellaslover Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Τα έχω δει και με νυφικό. Προσωπικά δεν θα τα επέλεγα, αλλά άμα η άλλη γουστάρει, δεν πέφτει λόγος σε κανέναν σας. Που το ειδες με νυφικο μορε. Θα μας πεις τωρα μιας φιλης η φιλη το φορεσε ετσι και καλα να αποδειξεις οτι φοριουνται με ολα
saleit Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Που το ειδες με νυφικο μορε. Θα μας πεις τωρα μιας φιλης η φιλη το φορεσε ετσι και καλα να αποδειξεις οτι φοριουνται με ολα Εγώ πάντως έχω δει. Ξαδέρφη μου 23 ετών. Παντρεύτηκε το 2015.
saleit Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Μην το πεις ούτε του moderator! Ίσα που με πρόλαβες!
randomcat Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Αυτό απλά αποδεικνυει οτι το επιχείρημα σου δεν στεκει! Προφανως και μια κοπέλα 1.80 με ωραίο σώμα φαίνεται ωραία ακομη και με ένα άθλιο βρωμικο σταρακι και ενα tshirt. Αυτο δεν σημαίνει οτι το σταρακι αναδεικνύει τίποτα. Η ιδια κοπέλα με γόβα, φόρεμα και μακιγιάζ είναι 10 φορές πιο ωραία. Είσαι άλλος ένας που απέδειξε το επιχείρημά μου, και όχι μόνο δεν το κατάλαβες, αλλά νομίζεις ότι το αντέκρουσες! Ναι η κοπέλα που χοντρικά περιέγραψες θα δείχνει ωραία, αφού έχει ωραίο κορμί. Εκείνη που δεν έχει όμως δεν θα δείχνει ωραία, επειδή το σταράκι θέλει κορμί. Η θείτσα από την πρώην σοβιετική ένωση μπορεί να δοκιμάσει καλύτερα την τύχη της με ένα ζευγάρι γόβες. Δεν είναι το ίδιο απαιτητικές. Η φάτσα της δεν θα αλλάξει, αλλά κανείς δεν θα προσέξει ότι δεν της πηγαίνουν τα παπούτσια.
web_assasin Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Ναι η κοπέλα που χοντρικά περιέγραψες θα δείχνει ωραία, αφού έχει ωραίο κορμί. Εκείνη που δεν έχει όμως δεν θα δείχνει ωραία, επειδή το σταράκι θέλει κορμί. δεν πιστευω αυτα που διαβαζω εδω μεσα.. 3
*nenya* Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 δεν πιστευω αυτα που διαβαζω εδω μεσα..Και ομως εχει μια λογικη αυτο που λεει. Το σταρακι ειναι φλατ, οποτε δεν ανορθωνει το κορμι. Η γοβα ομως ανορθωνει γαμπες κ κωλο οποτε η γυναικα δειχνει πιο κορμαρα απ'ο,τι ειναι κανονικα. 3
margaritagr Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Μπα ειναι συζητηση 16-22 χρονων το πολυ. Μονο κ μονο η λεξη "σταρακι" φτανει 1
*nenya* Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Οχι ρε συ Μαργαριτα, μην μας βγαζεις ολους 20χρονα τωρα :'( (λες και απ'το παπουτσι θα κρινουμε ποσο χρονων ειναι καποιος) Να ξερεις και ο μπαρμπαστορμ χθες φορουσε σταρακια με τζιν κ πουκαμισο και ηταν σουπερ το συνολο. ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΑΡΑΚΙΑ;!;! 2
margaritagr Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Να με καταγγειλεις στο παννεληνιο συνδεσμο φιλων all star! :p Δε πηγαινε μονο στο παπουτσι... στην ολη κουβεντα. Υγ: εχω κι εγω 3 ζευγαρια
*nenya* Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Η ολη κουβεντα...νταξει, ινσομνια. Δεν γινεται να μην το τραβηξουμε απ'τα μαλλια το καθε θρεντ Η καταγγελια εννοειται εχει φυγει ηδη στα κεντρικα! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα