Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ή louboutin.... τι λεμε τωρα.. Βεβαια αν το "στυλ" σου περιοριζεται σε τζινακια και "σταρακια" τι να νιωσεις απο louboutin και ferragamo :D

Απλώς παρ' ότι που λατρεύω και τα αθλητικά και τα τζιν, άλλο στυλ προσδίδει το ντύσιμο που παρέθεσα και παραπάνω.

Όλα έχουν την ώρα τους.

Δημοσ.

Απλώς παρ' ότι που λατρεύω και τα αθλητικά και τα τζιν, άλλο στυλ προσδίδει το ντύσιμο που παρέθεσα και παραπάνω.

Όλα έχουν την ώρα τους.

Ε ναι κι εγω εχω ενα καρο αθλητικα και sneakers αλλα δε θα βγω πχ με sneakers για ποτε

• Like 1
Δημοσ.

γουαο.καθολου κιτς.

αν είναι αυτό κιτς, η Bjork με τον κύκνο και με το paper lantern φόρεμα τι είναι;

55000740.jpg

1.jpg

Μην μου πεις κινούμενο έργο τέχνης και δεν έχω όρεξη να γελάσω.

Μια χαρά κομψότατη είναι η Redgrave.

Δημοσ.

ανεβαζετε οτι ηλιθια φωτο βρισκετε απο διασημους κ φταιμε εμεις που δε μπορουμε να συζητησουμε μαζι μας μετα..

κριμα που εισαι και fan των Friends..

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Ή louboutin.... τι λεμε τωρα.. Βεβαια αν το "στυλ" σου περιοριζεται σε τζινακια και "σταρακια" τι να νιωσεις απο louboutin και ferragamo :D

Eδω αξιζει να σημειωθει πως o Ferragamo εχει μια μεγαλη συλλογη απο sneakers που φοριουνται ανετα με τζην. 

Επισης καποια εκ των οποιων μαλλον καπως κιτς (για να βοηθησω κι εγω τον web assassin να βρει την ερμηνεια) :)

666735_00.png

Για τον louboutin δεν εχω ιδια αποψη γιατι δεν εχω φορεσει ποτε, αλλα βλεπω στην σελιδα του αυτο, 

christianlouboutin-louis-1170496_M680_1_

το οποιο θυμιζει υποπτα αυτο

original.jpg

Kαι μια που πιασαμε τη συζητηση, και η Gucci εχει βγαλει δικης της εκδοση

d3d2cb723de7f778866b59f7bbb5caaf.jpg

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σορρυ αλλα δεν παταω τα spoiler.

ειδα αρκετα ακυρα σε αυτο το thread γενικοτερα.

Επεξ/σία από web_assasin
  • Like 1
Δημοσ.

Καλά ό,τι να ναι... Δηλαδή για να βγεις για έναν καφέ τι θα βάλεις, γόβα; Είμαστε με τα καλά μας; Άκου εκεί "δεν θα βγω ποτέ με σνίκερς". Επίσης μάθετε ότι το τα δύο στυλ δεν είναι αλληλοαποκλειόμενα. Το να γουστάρει κάποια σταράκια δεν πάει να πει ότι δεν θα βάλει και το τακουνάκι της, και αντίστροφα. 

• Like 3
Δημοσ.

Eδω αξιζει να σημειωθει πως o Ferragamo εχει μια μεγαλη συλλογη απο sneakers που φοριουνται ανετα με τζην. 

Επισης καποια εκ των οποιων μαλλον καπως κιτς (για να βοηθησω κι εγω τον web assassin να βρει την ερμηνεια) :)

666735_00.png

Για τον louboutin δεν εχω ιδια αποψη γιατι δεν εχω φορεσει ποτε, αλλα βλεπω στην σελιδα του αυτο, 

christianlouboutin-louis-1170496_M680_1_

το οποιο θυμιζει υποπτα αυτο

original.jpg

Kαι μια που πιασαμε τη συζητηση, και η Gucci εχει βγαλει δικης της εκδοση

d3d2cb723de7f778866b59f7bbb5caaf.jpg

moderator,  μην βγαίνεις και συ από το θέμα! εεε..

Καλά ό,τι να ναι... Δηλαδή για να βγεις για έναν καφέ τι θα βάλεις, γόβα; Είμαστε με τα καλά μας; Άκου εκεί "δεν θα βγω ποτέ με σνίκερς". Επίσης μάθετε ότι το τα δύο στυλ δεν είναι αλληλοαποκλειόμενα. Το να γουστάρει κάποια σταράκια δεν πάει να πει ότι δεν θα βάλει και το τακουνάκι της, και αντίστροφα. 

εεε μα ναι. Δεν λέω όχι, αν της αρέσει να βάλει τακούνια θα βάλει. Τι να τις πω όχι;

Είναι σα να σου λέει η δικιά σου, μην βάλεις μποξεράκι, βάλε βρακί, βρακάκι. με τον σνουπι. νο χεϊτ..

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για τα Converse Jack Purcell τι γνώμη έχετε; Βασικά η σόλα εξωτερικά στο κάτω μέρος είναι "επικίνδυνη" για ολισθηρότητα;

Spoiler

01a.png

Spoiler

01b.png

Συγκριτικά με τα παραπάνω τα Converse Chuck Taylor; Νομίζω και τα δύο έχουν τις άνετες εσωτερικές σόλες από lunar (ή κάπως έτσι αν λέγεται σωστά) για καλύτερη άνεση από τα παλαιότερα;

Spoiler

02a.png

Spoiler

02b.png

Jack Purcell

Spoiler

01c.png

Chuck Taylor

Spoiler

02c.png

Να επισημάνω ότι αυτές οι εικόνες προκύπτουν μέσα από το custom site της Converse.

Επεξ/σία από gousias
Προσθήκη εικόνων

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...