kmangr79 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Καλησπέρα, εχω το εξής πρόβλημα. Οταν ανοιγω την οθόνη μου εμφανιζεται καθε φορα και μια διαφορετική διαφήμιση σαν αυτή στην φωτογραφία. Υπάρχει λύση?
saruman123 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Να υποθέσω κινητό κινεζικό με UnOfficial rom !! Κάποια εφαρμογή το κάνει αυτό . Πριν την βάλεις δεν στο έκανε . Θυμήσου ποια είναι και βγαλτην
kmangr79 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Να υποθέσω κινητό κινεζικό με UnOfficial rom !! Κάποια εφαρμογή το κάνει αυτό . Πριν την βάλεις δεν στο έκανε . Θυμήσου ποια είναι . Samsung S8 εχω. το θέμα είναι ότι δεν ξέρω ποια εφαρμογή είναι. Πώς μπορώ να την βρώ?
saruman123 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Samsung S8 εχω. το θέμα είναι ότι δεν ξέρω ποια εφαρμογή είναι. Πώς μπορώ να την βρώ?Αυτό το έκανε από την αρχή που το πήρες ?Αν όχι ξεκίνησε από την τελευταία που έβαλες
kmangr79 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Αυτό το έκανε από την αρχή που το πήρες ? Αν όχι ξεκίνησε από την τελευταία που έβαλες όχι από την αρχή. το έχω πανω από 1 μήνα. τις τελευταίες ημέρες εχω περάσει διάφορες εφαρμογές και μαλλον καποια από αυτές είναι το πρόβλημα. το θέμα είναι πώς θα την βρώ.
saruman123 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Σου είπα ξεκίνησε από την τελευταία που έβαλες μέχρι να την βρεις. Εκτός και αν θες να βάλεις κάποια εφαρμογή που κόβει τις διαφημίσεις. Αλλά θα πρέπει να την έχεις μόνιμα ανοιχτή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα