givakias Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 evening sirs εδω και καιρο θελω να εξοπλησω τον σταθερο υπολογηστη μου με λεντακια rgb δεν ξερω τι χρειαζομαι μιας και οταν ψαχνω για rgb strips στην διαδυκτιακη αγορα βλεπω οτι πολουνται μοναχα rgb strips και χωριστα τα controller τι ειναι ποιο compatible για τον σκοπο μου ? θελω να μου προτεινεται μια οσο ποιο budget λυση γινεται και εναν μικρο οδηγο για το installation τα specification του Η/Υ (αν και δεν νομιζω οτι χρειαζονται) ειναι τα ακολουθα cpu:i7 930 mobo:foxcon flaming blade gti ram:6 gb hyper x gingston ? psu:660 watt gpu: gtx 8800 cause we're oldschool and we dont have money blah blah blah Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Καλησπέρα, δες απο ebay πλευρά RGB ledstrips 5050 με controller, βγαίνει κάπου 7 ευρώ το μέτρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1982 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 http://www.skroutz.gr/c/1620/led-controllers-dimmers.html?from=catspan&keyphrase=rgb+controller http://www.skroutz.gr/c/1618/ledstrips.html?keyphrase=led+strip+rgb αν θελεις περνεις και με σιλικονη αν και δεν θα σου το πρωτηνα γιατι με τον καιρο θα κιτρινιση. η λεντ ταινια να ειναι 12βολτ και κανεις την συνδεση μονος σου και θα σου ερθει ποιο φτεινα απο το να παρεις της ετοιμες που εχουν εταιριες. αν πιανουν τα χερια σου καντο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Αυτή είχα πάρει εγώ το καλοκαίρι, λίγο πιο φθηνή βέβαια. Συνδέεις το molex στο τροφοδοτικό, την κολλάς στο κουτί, και έτοιμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα