ASDIC Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 τιποτα αλοιμονο. Νια οντος το εγχειριδιο θα μπορουσε να ειανι πιο αναλυτικο. Να φανταστεις συνδεω το ΣΑΤΑ ανοιγω το Πισι και νομισα οτι θα απογειωθει ο πυργος, μπαινω ΒΙΟΣ , βλεπω 1350 στροφες. Την ψιλιαστηκα, το κλεινω, το αφαιρω απο την συνδεση και κανονικα ρυθμιζομενες στροφες απο το 4πινο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratos789 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Ωραίος!!!!Θα πάω να το τσιμπήσω τελικά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASDIC Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 εννοειτε οτι αξιζει..... ολα τα καλωδιακια πανε εκει και ολα με σταθερες στροφες και οχι οτι ναναι. αποδοση και καλαισθησια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratos789 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Αυτό λέω και γω,γιατί έχω πάρει ένα fan και επειδή όλες οι υποδοχές στην μητρική ήταν πιασμένες, αυτόν τον συνδεσα πάνω στο τροφοδοτικό αναγκαστικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASDIC Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 ακριβως και εγω εχω 4 ανεμιστηρες και δεν εφτανε το μηκος απο τα καλωδια και οι επαφες στην μητρικη ηταν ολες πιασμενες και με στροφες ο καθενας διαφορετικες. Τωρα ουτε προεκτασεις, ουτε διαφορετικες στροφες και ολα συμαζεμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratos789 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Όντως σε γλυτώνει από αρκετά,αν και είναι λίγο ακριβούτσικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Moderators Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Ψάξτε τι manual της μητρικής ανάλογα το header που βάζετε το hub μην ξεπεράσετε το όριο σε amper και κάψετε το header Επεξ/σία 21 Μαΐου 2017 από Inuyasha 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratos789 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Ναι αλλά στην δικιά μου μητρική έχει μόνο ένα 4πινο που είναι η ψήκτρα του cpu.Και αυτό το hub λέει ότι το συνδεεις πάνω σε αυτό το 4πινο,δεν νομίζω να έχει κάποιο θέμα, βεβαία θα το τσεκάρω μια που το είπες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Moderators Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Ναι αλλά στην δικιά μου μητρική έχει μόνο ένα 4πινο που είναι η ψήκτρα του cpu. Και αυτό το hub λέει ότι το συνδεεις πάνω σε αυτό το 4πινο,δεν νομίζω να έχει κάποιο θέμα, βεβαία θα το τσεκάρω μια που το είπες. Αν η θύρα δίνει ένα amper και εσύ βάλεις 4-5 ανεμηστηρες που τραβάνε παραπάνω ίσως έχεις θέμα Δες τι ρεύμα τραβάνε οι ανεμηστηρες πρόσθεσε και δες αν σε καλύπτει, Το θεωρώ χαζό αν βάλεις έξτρα τροφοδοσία να δουλεύουν συνέχεια full οι ανεμιστήρες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα