mike panos Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Τα εντομα ειναι η πρωτεινη του μελλοντος Σοβαρα παντως εκτος αν ειναι κανα περιεργο ειδος με πολυ οξυ δε νομιζω να χεις θεμα Κατανάλωσα ολόκληρο τενεκέ με λάδι. Όταν έφτασε στον πάτο, ανακάλυψα οτι ήταν γεμάτος μυρμήγκια. Είχανε μπει από μια μικρή τρυπούλα που είχα ανοίξει, για να τρέχει ελεύθερα. Όταν το κατάλαβα (στα τελευταία 2-3 λιτρα) το πέταξα στα σκουπίδια. ΔΕΝ ΕΠΑΘΑ ΤΙΠΟΤΑ
michael92 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 OP, πιο πολύ θα ανησυχούσα για την καθαριότητα στο σπίτι σου πάντως. 2
rus Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 To ειχα κανει κι εγω μικρος... Η θεια μου ειχε βγαλει κατι παστελια για να τα πεταξει, εγω νομιζα ότι ηταν για να τα φαμε, αρχιζω να τρωω το ενα, μου λεει "τι κανεις εκει?!", το κοιταω τοτε και ειχε μυρμηγκια μεσα. Τελικα όμως όπως βλεπεις εζησα. Σορβαιβορ...πλυση εγκεφαλου... Να κανουμε ένα γκαλοπ ποσοι απ δω βλεπουν Σαβουραβαϊβορ? Υποψιάζομαι οτι θα είναι >50%. Η πιο υγιεινή τροφή είναι κατσαρίδα αποχέτευσης. Τα μικρόβια που έχει η κατσαρίδα πηγαίνουν στον άνθρωπο και ενισχύουν τον οργανισμό σε περίπτωση που κολλήσουμε αλλό μικρόβιο, σε ιώσεις γρίπες κτλ. ........................... Kαπου ειχα διαβασει οτι ειναι προτιμοτερο να πεσει μια κατσαριδα μεσα στο καφε σου παρα μια μυγα. Διοτι η μυγα λεει φερει περισσοτερα μικροβια.
Βασίλης_29 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Kαπου ειχα διαβασει οτι ειναι προτιμοτερο να πεσει μια κατσαριδα μεσα στο καφε σου παρα μια μυγα. Διοτι η μυγα λεει φερει περισσοτερα μικροβια. Τα μικρόβια του υπονόμου και της αποχέτευσης είναι καλύτερα από αυτά των σκουπιδιών και της χωματερής που συνήθως ανήκουν στις μύγες. Το καλύτερο για την κατσαρίδα είναι να βρεθεί μέσα σε πιτόγυρο. Όπου βρεθεί τέτοιο σουβλατζίδικο είναι το καλύτερο της Ελλάδος, οι πελάτες του οι πιο τυχεροί. Αν φας κατσαρίδα σε πιτόγυρο πέραν του ισχυρού ανοσοποιητικού συστήματος κερδίζεις και το τζόκερ. 1
thory Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Πάω για δουλειά. Μέχρι στιγμής είμαι καλά!!! Καθαρό ειναι το σπίτι αλλά κάπου πρέπει να χουν κάνει φωλιά. Καθάρισα χθες όλο το σαλόνι με ηλεκτρική και χλωρίνη.
Θεkλα Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Παντως απ οτι φαίνεται το θεμα εχει γεμισει survivors. 1
thory Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Επίσης, δεν είπα ότι θα πεθάνω, αλλά απ ότι διαβάζω το μεθανικο οξυ μπορεί να προκαλέσει μέχρι και τύφλωση. Τα ερωτήματα είναι δύο, αν υπάρχει περίπτωση αυτά τα 5-6 μυρμήγκια που πρέπει να φαγα να μου προκαλέσουν κάποιο σοβαρό πρόβλημα και δεύτερον μετά από πόσες ώρες θα είμαι ασφαλής ότι οκ δεν θα γίνει κάτι;
vairass Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Επίσης, δεν είπα ότι θα πεθάνω, αλλά απ ότι διαβάζω το μεθανικο οξυ μπορεί να προκαλέσει μέχρι και τύφλωση. Τα ερωτήματα είναι δύο, αν υπάρχει περίπτωση αυτά τα 5-6 μυρμήγκια που πρέπει να φαγα να μου προκαλέσουν κάποιο σοβαρό πρόβλημα και δεύτερον μετά από πόσες ώρες θα είμαι ασφαλής ότι οκ δεν θα γίνει κάτι; Για δε ρωτάς ιατρό;
thory Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Γιατί είμαι στη δουλειά και δεν μπορώ να πάρω τηλ άσε που ντρέπομαι κιόλας. Τόσοι γιατροί στην Ελλάδα κάνεις δεν μπαίνει ινσομνια;;;
vairass Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Γιατί είμαι στη δουλειά και δεν μπορώ να πάρω τηλ άσε που ντρέπομαι κιόλας. Τόσοι γιατροί στην Ελλάδα κάνεις δεν μπαίνει ινσομνια;;; Δεν είναι ιατρικό φόρουμ... Έχει όμως μερικούς ιατρούς θα περιμένεις να ξυπνήσουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις