Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να ρωτήσω πως γίνεται να ενσωματώσω το όνομα του καναλιού μου πάνω σε κάτι βίντεο που θέλω να ανεβάσω στο YouTube?Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα τι εννοείς.Θες να βάλεις watermark στο βίντεο κατά την διάρκεια που παίζει ή να το έχεις πχ σε μια γωνία ;

Θέλω απλά να το βάλω σε κάποια πλευρά που θέλω εγώ,απλά για να φαίνεται ότι είναι δικό μου,όπως κάνουν και άλλοι για να μην τους κλέβουν.

Δημοσ.

Θέλω απλά να το βάλω σε κάποια πλευρά που θέλω εγώ,απλά για να φαίνεται ότι είναι δικό μου,όπως κάνουν και άλλοι για να μην τους κλέβουν.

Αν δεν χρησιμοποιείς κάποιο πρόγραμμα για editing ήδη ή θες κάτι πιο απλό (και αρκετά πιο περιορισμένο στις δυνατότητές του) μπορείς να κατεβάσεις το Format Factory και να χρησιμοποιήσεις αυτό. Βασικές οδηγίες Link.png Site: εδώ

Δημοσ.

Αν δεν χρησιμοποιείς κάποιο πρόγραμμα για editing ήδη ή θες κάτι πιο απλό (και αρκετά πιο περιορισμένο στις δυνατότητές του) μπορείς να κατεβάσεις το Format Factory και να χρησιμοποιήσεις αυτό. Βασικές οδηγίες Link.png Site: https://features.en.softonic.com/mark-your-territory-using-watermarks-in-format-factory">εδώ

Σε ευχαριστώ πολύ αδερφέ για την βοήθεια σου,ηταν κατατοπιστικοτατο,δεν χρησιμοποιω κάποιο πρόγραμμα, απλά ήθελα να ανεβάσω κάποια βιντεάκια που έχω και δεν ήξερα το τρόπο για να βάλω το όνομα μου πάνω στο βίντεο και πάλι σε ευχαριστώ για το Ενδιαφέρον σου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...