xtrmsnpr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Ηταν το gp 4 https://www.google.gr/search?q=gp4+infogrames&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjJxabpuYfXAhXBIpoKHUNzDosQ_AUICigB&biw=1680&bih=919#imgrc=8dzWzMA9sX9XUM: οσο αφορα αυτο του 2017 ειναι του θειου, ειπα πρωτα να το δοκιμασω πριν το παρω αλλα δεν μ αρεσε, δηλαδη αμα παρω το αυθεντικο θα ειναι αλλο παιχνίδι; https://youtu.be/oS8xXrA_2Y4 εεε τα patches βγαίνουν και αλλάζουν το παιχνίδι.. Αν είσαι ακόμα διστακτικός και σου αρέσει το παιχνίδι,περίμενε για τα Χριστούγεννα σε εκπτώσεις steam. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 https://youtu.be/oS8xXrA_2Y4 εεε τα patches βγαίνουν και αλλάζουν το παιχνίδι.. Αν είσαι ακόμα διστακτικός και σου αρέσει το παιχνίδι,περίμενε για τα Χριστούγεννα σε εκπτώσεις steam. Άρε εποχές μεγάλε πωωω τι μου θύμισες τώρα, ειχα δει πρωτη φορά αυτη την εισαγωγή, και να μην μπορώ να το παιξω το παιχνιδι σε ένα παλιό υπολογιστή τοτε που ειχα pendium 3 και 32mb ραμ και να λιώνω τα βράδια να μην μπορώ να κοιμηθώ ήθελα τόσο να το ευχαριστηθώ δεν άντεχα αυτό και το μαφια τα πρώτα μου παιχνίδια. Τωρα οσο αφορα το φ1017 λες οτι με τα patch εχουνε φτιαξει πολλα πραγματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Τωρα οσο αφορα το φ1017 λες οτι με τα patch εχουνε φτιαξει πολλα πραγματα; ε μπορείς να κοιτάξεις τα changes logs,δε τα ξέρω απέξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) play for free για 2 μέρες ακόμα! Σε προσφορά στα 16.49€ http://store.steampowered.com/app/515220/ ξεκινάει και το νέο πρωτάθλημα τώρα..vr000m vr000m Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2018 από xtrmsnpr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτές τις μέρες έτυχε να τσεκάρω το παιχνίδι σε PC και να παίξω 3-4 αγώνες στο career mode (full weekend με το 50% των γύρων). Θα έλεγα ότι είναι συμπαθητικό αν και τα τρία μεγαλύτερα προβλήματα εξακολουθούν να είναι τα ίδια που είχαμε στο παρελθόν, έστω και με κάποιες βελτιώσεις. Το ΑΙ μπορεί να γίνει υπέρ του δέοντος ηλίθιο σε περιπτώσεις προσπεράσεων ή μπλε σημαίας, το damage model στις επαφές συγχωρεί πολύ περισσότερο από όσο θα έπρεπε και η συμπεριφορά του μονοθεσίου φαίνεται να είναι πιο προβλέψιμη από ότι σε παιχνίδια όπως το Assetto Corsa ή το iRacing (με λίγα λόγια ίσως είναι πιο ευκολοδήγητο από όσο θα περίμενα). Συγκεκριμένα αν και τα κρατήματα είναι σχετικά ρεαλιστικά, το γκάζι στην έξοδο της στροφής νομίζω πως έχει περισσότερο traction control από ότι θα έπρεπε, ακόμα και με τη σχετική επιλογή απενεργοποιημένη. Τα σημερινά μονοθέσια είναι τέρατα ισχύος και απ' ότι διαβάζω θέλουν πολύ περισσότερο ρέγουλο στην επιτάχυνση. Κατά τ' άλλα πιστεύω πως πρόκειται για μια εξαιρετική προσπάθεια με πολύ διασκεδαστικά αποτελέσματα. Ακόμα και χωρίς χειροκίνητο ERS management, τα μονοθέσια τυπικά θέλουν πολλές αλλαγές ρυθμίσεων κατά τη διάρκεια του αγώνα (καμια φορά ακόμα και του γύρου) οπότε με ένα τιμόνι όπως το κλασικό της Thrustmaster ο χρήστης πρέπει διαρκώς να πατάει κουμπιά και να είναι απολύτως συγκεντρωμένος. Από τα λίγα που έχω ακούσει για το επερχόμενο F1 2018 (που νομίζω κυκλοφορεί σε λίγες εβδομάδες) θα έχουμε επιτέλους έλεγχο του ERS management. Δηλαδή κάπου 5 ξεχωριστά προφίλ για deployment και harvesting της ηλεκτρικής ενέργειας των MGU-H/K στη μονάδα ισχύος. Αν υλοποιήσουν κάτι που να μοιάζει έστω και λίγο με το συγκλονιστικό χειρισμό της SF15-T του Assetto Corsa (ακόμα και χωρίς map tracking για αυτόματη εφαρμογή διαφορετικών ERS προφίλ ανάλογα με το σημείο της πίστας), νομίζω ότι μιλάμε για σίγουρη αγορά. Ειδικά αν το χρέπι μου σηκώσει 100-120 fps. Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2018 από nzeppos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 απ ότι θυμαμαι το target group του F1 201* είναι οι casuals και οι pro και σε καμιά περίπτωση οι hardcore players οπότε και αυτές οι ρυθμίσεις να μπουν θα αφορούν το 1% των players θα μπορούσαν να επενδύσουν το χρόνο τους εκεί στην CM σε AI , Damage , VR support αντ αυτού ασχολούνται με το 1% των παιχτών και όχι με αυτούς που σηκώνουν τις πωλήσεις τους εκεί που πρέπει αν δεν έχουν βάλει ούτε σε αυτο vr support το τρώνε το άκυρο και από μένα όπως και απ' όλο το steam αφού θέλουν για μια δεκαετία να μας πλασάρουν το ίδιο game και να πληρώνουμε 60 ευρώ τα patch κάθε χρόνο τότε μια χαρά είμαι και με το F1 2015 που μας το δωσαν και τζάμπα αυτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Απ' ότι ακούγεται (χωρίς να το έχω επιβεβαιώσει) ούτε το F1 2018 θα έχει υποστήριξη για VR. Πιστεύω πως αν είχε θα το είχαν διαφημίσει ήδη για να δείξουν τι φοβερή δουλειά κάνουν εκεί στην Code masters και πως αφουγκραζονται το feedback των χρηστών. Ωστόσο αναρωτιέμαι αν αυτοί που έχουν κάσκες VR είναι περισσότεροι από αυτούς που θέλουν ERS management και γενικά ρεαλιστικότερο driving model. Γιατι κάποιος να θέλει να δώσει 500 με 1000 ευρώ για τον εξοπλισμό και το κατάλληλο PC, αν δεν ενδιαφέρεται και για το simulation του πράγματος; Για AI/damage θα συμφωνήσω απόλυτα, φυσικά και για το ότι το VR είναι απαραίτητο εφόσον εν έτει 2018 το έχουν όλα τα αξιοπρεπή racing sims. Σε PC πάντως το παιχνίδι είναι 30-32 ευρώ στα κλειδάδικα. Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2018 από nzeppos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα